Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Saulužė @ 2006 04 14, 21:05)
verysad.gif  blink.gif

Kai buvau mažytė visai, man klasiokės mama iš delno išbūrė, kad turėsiu 2 vyrus ir 1 vaiką. Bet neėmiau į galvą aš tų "nesamonių". Dabar jei teisingai žiūrėjau tas linijas, manau, kad tą ir matau. Dvi santuokos, ir prie tos linijos kuri labiau viršuj - kiek suprantu vaikas. Man dabar plaukai šiauštis pradėjo... Aš gyvenu su vyru, vaikų neturim...  blink.gif  Dabar nežinau ką darysiu. Žiauriai išsigandau  ohmy.gif  fear.gif
Man labiausiai ir yra baisu del tokiu situaciju doh.gif Ir ka dabar daryti? Bandyti tiesiog toliau gyventi ir neuzsiciklinti ties to. Juk gali buti, kad bus ne du vyrai, o dvi stiprios meiles, o isimyleti du kartus netgi ta pati zmogu galima mirksiukas.gif
As tikrai nezinau, kaip tu jautiesi, bet turi pasistengti isvengti "programavimo". Zinau kelias istorijas, kaip zmones taip sau siek tiek gyvenima pagadino... Ir po to labai gailejosi del savo per didelio tikejimo doh.gif
Ir dar - bet kokios prognozes pagal linijas rankoje yra tik galimos prognozes. Nieks negali garantuoti. Ir juk linijos keiciasi kiekviena diena. Gal sios dvi linijos tik rodo, kad bus krize santykiuose, kuria iveiksite. O gal ir ne. Bet kokiu atveju bus taip kaip bus... Mano, pvz., vienoj rankoj yra dvi linijos, o kitoj viena. Kaip mano paaiskino, buvo didele tikimybe, kad istekesiu labai jauna ir po to vidutiniam amziuj. Labai jauna neistekejau (uzteko proto paskutine minute pabegti nuo savo laimes biggrin.gif ), tai dabar liko tik viena linija vidutiniam amziui. Tikiuosi, kad nuo jos jau nepabegsiu laugh.gif
Dar galiu pavyzdi pateikti - mano gyvenimo linijoj yra tokia sala, kuri rodo infarkta velesniam amziuj. Ji atsirado pries metus ir dabar dingsta po truputi. Manau, kad pries metus pakeiciau savo gyvenima taip, kad jei viskas taip ir testusi, infarktu ir baigtusi, bet as dabar ir vel gyvenima pakeiciau ir pastebejau, kaip sala mazeja ir silpneja. Manau, kad po keliu menesiu jos visai nebeliks bigsmile.gif
Tai kad... nieks nezino kaip tam gyvenime buna ir bus...
Atsakyti
mergaites, o ka gali reiksti, jei 2 zmoniu linijos beveik visiskai analogiskos?
ty su vienu zmogum sudejom netycia salia delnus ir ziurim, kad beveik identiskos visos linijos...?????????
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 18, 22:35)
ty su vienu zmogum sudejom netycia salia delnus ir ziurim, kad beveik identiskos visos linijos...?????????
Kaip idomu rolleyes.gif Gal tau pasiseke surasty savo sielos zmogu? t.y. toki savotiska dvasini "dvyni"? g.gif o jusu gyvenimas ar panasus? o charakteriai?
Atsakyti
na ne, nelabai panasus, tiesiog siuo metu geri draugai smile.gif bet nenoriu, kad butu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 21, 18:25)
na ne, nelabai panasus, tiesiog siuo metu geri draugai smile.gif bet nenoriu, kad butu daugiau biggrin.gif
Idomu, kad nepanasus g.gif Ka gi tada tai reiskia? O linijos abiejose rankose vienodos?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 05 21, 21:16)
Idomu, kad nepanasus g.gif Ka gi tada tai reiskia? O linijos abiejose rankose vienodos?

taip, visas issidestymas, trukiai, kertancios linijos kartojasi, gal truputi skiriasi kertanciu liniju ilgis, na bet net keista g.gif
linksmiausia, kad jis vis man persasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 22, 08:36)
taip, visas issidestymas, trukiai, kertancios linijos kartojasi, gal truputi skiriasi kertanciu liniju ilgis, na bet net keista  g.gif 
linksmiausia, kad jis vis man persasi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif ir ji galima suprasti - jis surado savo sielos zmogu rolleyes.gif O tu? Esi ziauri ir nepasiduodi jo kerams? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 18, 21:35)

jusu sielos giminingos. gali buti, kad praeitame gyvenime buvot seima ar brolis su seseria bigsmile.gif buna, kad praeitame gyvenime vienas kita myleje zmones ir vel susitinka, tik viena beda, kad mes labaiu linke ziureti i toli, o ne i tai kas yra arti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruvinoji_meri: 27 gegužės 2006 - 11:05
O gal kas žino gerą chiromantę Kaune? Įdomu būtų apsilankyti.
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif
Gal kas nors gali parekomenduot gerą chiromantę(a) Vilniuje? Labai noreciau apsilankyt blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2006 05 27, 11:02)
jusu sielos giminingos. gali buti, kad praeitame gyvenime buvot seima ar brolis su seseria  bigsmile.gif  buna, kad praeitame gyvenime vienas kita myleje zmones ir vel susitinka, tik viena beda, kad mes labaiu linke ziureti i toli, o ne i tai kas yra arti  ax.gif

na taip, tikrai taip, kad linke i toli, is pradziu as ji mylejau, jis ziurejo i toli, dabar jis myli mane, as ziuriu i toli lotuliukas.gif aciu jau, gal kitam gyvenime. .. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, cia vel as, sikart imeciua savo brangiojo ranka, gal galit pakomentuoti ka? anksciau pati kazkiek doemjausi paauglystej, bet viska beveik pamirsau blush2.gif blush2.gif

user posted image
Papildyta:
jeigu nesimato, prisijungimas:

ugniaplauke -ugniaplauke

labai bus didelis aciu.... 4u.gif

tiesa, jis kairiarankis, o cia desine ranka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 21 birželio 2006 - 10:47