QUOTE(Saulužė @ 2006 04 14, 21:05)
Kai buvau mažytė visai, man klasiokės mama iš delno išbūrė, kad turėsiu 2 vyrus ir 1 vaiką. Bet neėmiau į galvą aš tų "nesamonių". Dabar jei teisingai žiūrėjau tas linijas, manau, kad tą ir matau. Dvi santuokos, ir prie tos linijos kuri labiau viršuj - kiek suprantu vaikas. Man dabar plaukai šiauštis pradėjo... Aš gyvenu su vyru, vaikų neturim... Dabar nežinau ką darysiu. Žiauriai išsigandau
As tikrai nezinau, kaip tu jautiesi, bet turi pasistengti isvengti "programavimo". Zinau kelias istorijas, kaip zmones taip sau siek tiek gyvenima pagadino... Ir po to labai gailejosi del savo per didelio tikejimo
Ir dar - bet kokios prognozes pagal linijas rankoje yra tik galimos prognozes. Nieks negali garantuoti. Ir juk linijos keiciasi kiekviena diena. Gal sios dvi linijos tik rodo, kad bus krize santykiuose, kuria iveiksite. O gal ir ne. Bet kokiu atveju bus taip kaip bus... Mano, pvz., vienoj rankoj yra dvi linijos, o kitoj viena. Kaip mano paaiskino, buvo didele tikimybe, kad istekesiu labai jauna ir po to vidutiniam amziuj. Labai jauna neistekejau (uzteko proto paskutine minute pabegti nuo savo laimes ), tai dabar liko tik viena linija vidutiniam amziui. Tikiuosi, kad nuo jos jau nepabegsiu
Dar galiu pavyzdi pateikti - mano gyvenimo linijoj yra tokia sala, kuri rodo infarkta velesniam amziuj. Ji atsirado pries metus ir dabar dingsta po truputi. Manau, kad pries metus pakeiciau savo gyvenima taip, kad jei viskas taip ir testusi, infarktu ir baigtusi, bet as dabar ir vel gyvenima pakeiciau ir pastebejau, kaip sala mazeja ir silpneja. Manau, kad po keliu menesiu jos visai nebeliks
Tai kad... nieks nezino kaip tam gyvenime buna ir bus...