Labas, chiromantes
"Sugrizau" i toki miela sirdziai skyreli
Bandau skaityti, ka praleidau
QUOTE(kilte @ 2006 03 07, 21:52)
Taip ant abiejų rankų gyvenimo linija panaši. O ant kairės rankos aš neturiu likimo linijos, vadinasi man gyvenime nieko nebuvo duota
, o savo gyvenimą kitaip pakreipiau. O gal žinai ką reiškia kryžiukas ant jupiterio kalvos? Toks ne kaip kryžius, bet kaip X, taisyklingas ir ryškus.
Jo, tikrai pakereipei savo gyvenima kitaip
O del kryziaus turiu tokia info: kryzius linijose nera geras zenklas, isskyrus atvejus, kai jis yra simetriskas. Jei kryzius yra linijos pradzioj, jis reiskia kazkoki bloga ivyki. Linijos pabaigoj reiskia, kad bus tikejimo ir religijos itaka. Linijos vidury - nelaime, kuri praeis, o vat jei kryzius yra rankos apacioj (kur baigiasi delnas, ir prasideda ranka, rusiskai vadinasi расцетты
), jis reiskia staigu laiminga atsitikima.
Apie kryziu kalvoj nieko neradau
Papildyta:QUOTE(kucia @ 2006 03 07, 22:43)
Siandien bandziau laime kanors suprasti savo draugo rankoje, bet kaip ir persudetinga man pasirode. jei turesite laiko uzmeskite aki va cia :
Ir atsiprasau del nelietuvisku simboliu, kazkas kompe uzstrigo
Man labiausiai krito i akis, kad jo labai ryski likimo linija. Is to, ka rasiau apie likimo linija, jo ranka labai graziai iliustruoja - nuo 20m. pas ji labiau dideja praktiniai poreikia, sioks toks materializmas, o po 40m. vel griz gal prie savo pomegiu, prie jaunystes svajoniu, t.y. dvasingumas vel dideja. Ir pakankamai ryskus yra sis pokytis.
Galvos linija eina zemyn, tai rodo, kad zmogaus yra labai stipriai isvystyta vaizduote.
Sirdies linija labai neryski. As gal veliau parasysiu, ka radau apie sirdies linija, man atrodo,kad tai nera labai geras zenklas - nepastovus toks zmogus
Tai tiek trumpai papildant kitas chiromantes
Is tiesu tai nuotrauka superine! Taip lengva pamatyti visas linijas. Vis studijuosiu ja, ok?