Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Libra @ 2006 03 09, 09:03)
Jeigu nori gali ikelt jo ranku nuotrauka cia. Bendrom jegom paziuresim smile.gif Nes nematant nuotraukos labai sunku kazka sakyti smile.gif

o jeigu įkelčiau savo kairės rankos nuotrauką, pakomentuotumėte?
Atsakyti
Gal kas žinot Klaipėdoj chiromantės koordinates. Tikros.
Atsakyti
[quote=*plepute*,2006 03 07, 21:36]

Galite pramokti chiromantijos
Vyriausioji Lietuvos Ragana Vilija Lobačiuvienė kviečia į netradicinės medicinos ir okultinių studijų kursus. Kursų trukmė dvi savaitės. Kursai vyks savaitgaliais ir vakarais. Kaina 200 Lt. Pirmas susitikimas kovo 14 d. 18 val. Vilniuje Žygimantų g. 1/8 (Lietuvos mokslų akademijos bibliotekos posėdžių salėje). Informaciją gauti ir registruotis galite telefonu 869911284.
Atsakyti
O Klaipėdoj kas???? ax.gif
Atsakyti
Labas, chiromantes mirksiukas.gif
"Sugrizau" i toki miela sirdziai skyreli smile.gif Bandau skaityti, ka praleidau rolleyes.gif

QUOTE(kilte @ 2006 03 07, 21:52)
Taip ant abiejų rankų gyvenimo linija panaši. O ant kairės rankos aš neturiu likimo linijos, vadinasi man gyvenime nieko nebuvo duota  biggrin.gif , o savo gyvenimą kitaip pakreipiau. O gal žinai ką reiškia kryžiukas ant jupiterio kalvos? Toks ne kaip kryžius, bet kaip X, taisyklingas ir ryškus.
Jo, tikrai pakereipei savo gyvenima kitaip bigsmile.gif O del kryziaus turiu tokia info: kryzius linijose nera geras zenklas, isskyrus atvejus, kai jis yra simetriskas. Jei kryzius yra linijos pradzioj, jis reiskia kazkoki bloga ivyki. Linijos pabaigoj reiskia, kad bus tikejimo ir religijos itaka. Linijos vidury - nelaime, kuri praeis, o vat jei kryzius yra rankos apacioj (kur baigiasi delnas, ir prasideda ranka, rusiskai vadinasi расцетты blush2.gif ), jis reiskia staigu laiminga atsitikima.
Apie kryziu kalvoj nieko neradau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kucia @ 2006 03 07, 22:43)
Siandien bandziau laime kanors suprasti savo draugo rankoje, bet kaip ir persudetinga man pasirode. jei turesite laiko uzmeskite aki va cia : user posted image

Ir atsiprasau del nelietuvisku simboliu, kazkas kompe uzstrigo biggrin.gif
Man labiausiai krito i akis, kad jo labai ryski likimo linija. Is to, ka rasiau apie likimo linija, jo ranka labai graziai iliustruoja - nuo 20m. pas ji labiau dideja praktiniai poreikia, sioks toks materializmas, o po 40m. vel griz gal prie savo pomegiu, prie jaunystes svajoniu, t.y. dvasingumas vel dideja. Ir pakankamai ryskus yra sis pokytis.
Galvos linija eina zemyn, tai rodo, kad zmogaus yra labai stipriai isvystyta vaizduote.
Sirdies linija labai neryski. As gal veliau parasysiu, ka radau apie sirdies linija, man atrodo,kad tai nera labai geras zenklas - nepastovus toks zmogus unsure.gif
Tai tiek trumpai papildant kitas chiromantes blush-anim-cl.gif Is tiesu tai nuotrauka superine! Taip lengva pamatyti visas linijas. Vis studijuosiu ja, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2006 03 08, 16:32)
Dar viena pardoksą radau pasirodo pas mano vyrą visai nėra santuokos linijos  doh.gif , tai kaip čia suprast jei mes visdėlto vedę. O pas mane tų linijų yra net 3 ir visos labai ryškios ! g.gif Gal žinot ar galima pagal santuokos linijų padėtį spręsti kelių metų turėtų būti santuoka ?
Reikia pratesti santuokos linija iki sirdies linijos. Taskas, kuriame susikerta, parodys metus. Po Apolono pirstu - apie 20m. Po Saturno - 30m. Jupiterio - 40m.
Cia apytiksliai.

QUOTE(Bajm @ 2006 03 09, 09:58)
o jeigu įkelčiau savo kairės rankos nuotrauką, pakomentuotumėte?
Bandykim mirksiukas.gif

QUOTE(RutaN @ 2006 03 09, 10:41)
Galite pramokti chiromantijos
Vyriausioji Lietuvos Ragana Vilija Lobačiuvienė kviečia į netradicinės medicinos ir okultinių studijų kursus. Kursų trukmė dvi savaitės. Kursai vyks savaitgaliais ir vakarais. Kaina 200 Lt. Pirmas susitikimas kovo 14 d. 18 val. Vilniuje Žygimantų g. 1/8 (Lietuvos mokslų akademijos bibliotekos posėdžių salėje). Informaciją gauti ir registruotis galite telefonu 869911284.
Brangoka unsure.gif O kas cia per ragana? Nieko apie ja esu girdejus g.gif
Atsakyti
Romantiskas nukrypimas rolleyes.gif

Дай руку мне

Выйду в ночь. Приятно мне
Теплых сумерек раздолье.
Там в лазурной вышине,
Видно все как на ладони.
Осторожно отворив,
Двери спящего подъезда.
Встану меж домов больших-
Небо здесь - гитарный гриф,
Сплошь аккордами созвездья.
А под ними чья - то - жизнь.
Словно песня, зазвучала.
Та, которую на БИС.
Не начнешь потом сначала.
Зодиаком данный знак
Помни - ты же - им ведомый:
Поначалу просто так
Проследи любой свой шаг
ПО ОТМЕТИНАМ ЛАДОНЕЙ.
И уже, про все забыв.
Ты всерьез обеспокоен, -
ЧТО ТАМ ЛИНИЯ СУДЬБЫ.
Машет левою рукою:
Ты напрягся и слегка
Жизнь по-своему разметил.
Изменил, наверняка.
Значит , правая рука -
Главный этого свидетель:
Как и в прошлые года, -
По существенным приметам.
ХИРОМАНТА иногда
Можно сравнивать с поэтом,
Рисковавшим многократ.

И, не знавшим с ложью сладу,
Так же точно хиромант,
На руки, бросая взгляд,
Говорил в лицо всю правду:
Ночь тиха, шепнет листва
И замрет на полуслове.
Звезды судеб кружева.
Ткут на мягком небосклоне.

А восток запламенел,
Словно мысли просветлели...
Впредь тому, по чьей вине-
Зло становится сильней.
Я скажу - Дай руку мне-
Вон ты кто на самом деле.

Борис Пополитов
Atsakyti
g.gif Na as domiuosi sie tiek, tik va noretus kur smulkesnes literaturos faur apie tai. Ir tikrai tikiu kad tiesa sako linijos ant delno.
Atsakyti
Merginos, man dar vaikystėj teta sakė, kad negalima niekam rodyti savo delnų g.gif net nežinau, ką ji turėjo omeny.
Savo rankoje nieko nesuprantu doh.gif susipainiojau, nežinau ar tai Likimo ar Saulės linija, ar Gyvenimo linija blush2.gif mano rankoj yra tik trys ryškios linijos ir dar viena kažkokia trumpa, na o ta kuri pažymėta 5, net nežinau ar galima laikyt linija, nes ji visa sutrukinėjus, tai išsišakoja, tai susijungia su kažkokiom smulkiom linijom doh.gif
user posted image
jeigu nesunku pakomentuokit, kur kuri linija.
Čia dešinė ranka, ant kairės 4 linijos visai nėra, a čia ant dešinės ji paskui išsišakoja, bet tos atšakos labai neryškios ir eina į viršų į visas puses, susijungia vėl gi su smulkiom linijom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 14 kovo 2006 - 13:59
1 - sirdies linija
2 - galvos linija
3 - gyvenimo linija
4 - likimo linija (gal unsure.gif )
5 - nezinau g.gif ar ji vienintele smulki linija tavo delne?

Del to, kad niekam nerodyti delnu... gal tikrai negalima unsure.gif astrologai pasakytu, kad negalima viesai savo gimimo datos sakyti... gal siek tiek pavojinga taip save atskleisti g.gif
Atsakyti
Manau kad 5 linija, tai Merkurijaus arba sveikatos linija.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 14, 15:06)
5 - nezinau g.gif ar ji vienintele smulki linija tavo delne?

Ne ne vienintelė, yra dar, bet jas galima palygint su raukšlėmis biggrin.gif išsibarsčiusios po visą delną doh.gif yra Veneros juosta, bet per vidurį yra ilgas trūkis.

Mergaitės man buvo įdomu, ką reiškia kur 3 kerta 4 ir 2 susijungia su 3, bet 2 dar su atšaka g.gif
Kai turėsit laiko ir noro pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti