QUOTE(Karusia @ 2008 02 10, 12:58)
chiromante, pagal testus atsidurtų aktyvių šizofrenikų palatoje
kodėl jos dar niekas neuždaro?
dėl to, kad pas mus apskritai į ligoninę pakliūti sunku, ar čia kaip? nu ir įtikėk tu man mėnuliais?
Viska,sesuo Karusia ir atsake savo "septintos klases" lygio ispuoliu.ISIZEIDE.... O juk pati ta daro istisai su kitom.O pagal testus kitus izeidineja(beje,labai bjauriai) tik savimi nepasitikincios ir turincios vidiniu problemu asmenybes.Tiek to,man nebeidomu.
Papildyta:
[quote=Jadziūnė,2008 02 10, 13:02]
Nieko nebesuprantu savo ANALlitiniu protu
, matyt todėl, kad galvos linija tiesi ir ta nuo kepurės
...Tai Chiromantė su chebra kviečia mane išgerti?!
Nu bliondė visai jau pasdariau
Prie ko cia chebra.Musu chebra yra musu chebra.As juk supratau,kad tarp jusu su Vaizgante juoda kate perbegus (jinai,beje,isskirtinai protinga ir turinti gera jumoro jausma motera,ir isvis nesuvokiu,kaip turi sudinai gyventi zmogus,kad net forume susiorganizuoti kautyniu lauka-cia as aplamai) Bet jei itari klasta,tai gerk su Karusia-ji tikrai briliku neisvogs
Papildyta:
[quote=Shining Murkey,2008 02 10, 16:57]
[color=deeppink]Labai jau tu čia griežtai, seserie mano nusprendei apie seserį Karusią. Sesuo Karusia yra drąsi išoriniam pasaulyje, sprendžiant pagal jos postus. Kažin, ar ji tokia pat drąsi savo vidiniame pasaulyje
Stai ir atsakymas-isore ir vidus.....O nesprendziau as nieko-kortos niekada nemeluoja ir Karusia tai puikiai zino,todel tokia-nekokia reakcija
Nei ziureciau nei sakyciau,bet sesuo Karusia perzengineja visas elementaraus padorumo ribas.O kad as pasakiau tiesa,ji tai puikiai zino.