Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Chiromante @ 2008 02 06, 12:04)
Del sirdies irgi neaisku,ar ji taip nupiese aukstai einancia sirdies linija,ar jos is vis nera(kuo nelabai tikiu)

Aš pagalvojau, ar negalėtų būti taip: dešinėje rankoje širdies linija susilieja su galvos linija ir sudaro beždžionės liniją. Pagal Krymovą, kai beždžionės linija yra tik dešinėje rankoje- tai darboholiko ranka, kuris atkakliai siekia tikslo, daug dirba. Veneros juosta paaiškintų, papildytų kairės rankos širdies liniją, turinčią daug atsišakojimų, reiškiančių įsimylėjimus. Veneros juosta rodo jausmingumą, seksualumą. Moterys, turinčios tokią juostą yra patrauklios, kerinčios, turinčios daug gerbėjų. Nepatraukli, neseksuali moteris neturėtų turėti daug vyrų, t.y. jos širdies linija neturėtų turėti daug šakelių. Nežinau, gal šie išvedžiojimai neteisingi.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 02 09, 06:19)
Aš pagalvojau, ar negalėtų būti taip: dešinėje rankoje širdies linija susilieja su galvos linija ir sudaro beždžionės liniją. Pagal Krymovą, kai beždžionės linija yra tik dešinėje rankoje- tai darboholiko ranka, kuris atkakliai siekia tikslo, daug dirba. Veneros juosta paaiškintų, papildytų kairės rankos širdies liniją, turinčią daug atsišakojimų, reiškiančių įsimylėjimus. Veneros juosta rodo jausmingumą, seksualumą. Moterys, turinčios tokią juostą yra patrauklios, kerinčios, turinčios daug gerbėjų. Nepatraukli, neseksuali moteris neturėtų turėti daug vyrų, t.y. jos širdies linija neturėtų turėti daug šakelių. Nežinau, gal šie išvedžiojimai neteisingi.

smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
jungiuosi ir as i jusu gretas tongue.gif
Tikiuosi,kad priimsit blush2.gif
Nes as irgi labai domiuosi chiromantija,visokiais traiciniais ir netradiciniais burimais,bet tik tik pradedu "karjera" smile.gif
Labai dziugu,kad yra bendraminciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darija22: 09 vasario 2008 - 17:47
QUOTE(darija22 @ 2008 02 09, 18:45)
Sveiki,
jungiuosi ir as i jusu gretas tongue.gif
Tikiuosi,kad priimsit blush2.gif

Aš priimčiau, bet viską čia sprendžia vyresniosios seserys, aš balso neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 02 09, 18:00)
Aš priimčiau, bet viską čia sprendžia vyresniosios seserys, aš balso neturiu  smile.gif

Nu ka dabar issigalvoji,seserie Emiljana,jokiu vyresniu cia nera,o seserys Jadziune ir Karusia isvis nemegsta chiromantijos nei aplamai ezoterikos,jos cia siaip uzsuka paplepet,kai liudna biggrin.gif Labai smagu,kad prisijungia nauju besidominciu.As tiesiog labai mazai laiko turesiu siom dienom,-uzsuksiu tik paziuret,apie ka plepat,o po to prisijungsiu
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 02 09, 20:00)
Aš priimčiau, bet viską čia sprendžia vyresniosios seserys, aš balso neturiu  smile.gif

Nu kaip tai neturi unsure.gif , balsą davė beveik visiems ponas Dievas rolleyes.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 02 09, 20:07)
Nu ka dabar issigalvoji,seserie Emiljana,jokiu vyresniu cia nera,o seserys Jadziune ir Karusia isvis nemegsta chiromantijos nei aplamai ezoterikos,jos cia siaip uzsuka paplepet,kai liudna biggrin.gif

Nu zdasce blink.gif Visai jau, Seserie, pasakei, it spjūvis į veidą doh.gif , tai kokio organo mes tada Ezoterikoj-Chiromantijoj, jei taip nemėgstam? g.gif O paplepėt tai to tak - mėgstam.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 09, 02:16)
Sese,man nereikia niekam nieko irodineti,o ypac skeptiskai nusiteikusiems zmonems.
...O internetu daug kam dariau prognozes,kai kas gali patvirtinti,kad pasakiau ivykius,kuriu nenuspejo nei viena bureja(chirologijoj jokiu burtu ir nera).Tai daryti nelengva,nes tikrai kokybiskas nuotraukas esu gavusi tik kokius keturis kartus.O apie tavo charakteri- galiu daug lengviau padaryti biggrin.gif- va dabar pat issidelioti kortas ir pamatyti tavo charakteri ir dar daug kitu dalyku.tik kad man nelabai idomu,deja.

Patikimiausia burti pažįstamiems tongue.gif ir lengvatikiams laugh.gif o visa kita - beletristika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 09, 20:07)
kai liudna

va čia tai sutinku, paskaitinėju ir pasitaiso nuotaikos. ne kasdien gi rasti gerų anekdotų laikraščiuose topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 09, 21:32)
Patikimiausia burti pažįstamiems tongue.gif ir lengvatikiams laugh.gif  o visa kita - beletristika smile.gif
Papildyta:

Aš labai visais tikiu, reiks panagrinėti rankos išvagojimus, gal atrasiu lengvatikystės liniją.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 02 10, 00:35)
Aš labai visais tikiu, reiks panagrinėti rankos išvagojimus, gal atrasiu lengvatikystės liniją.

čia žinok vingis siūle kur ausis riša bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Karusia,2008 02 09, 20:32]
Patikimiausia burti pažįstamiems tongue.gif ir lengvatikiams laugh.gif o visa kita - beletristika

Na,sese,cia tai pro sali konkreciai.Kategoriskai neburiu nei draugams nei kaimynams nei bendradarbiams,nors ir labai noretu.Taip pat ir ranku neziuriu-is principo.Ale megstu issidelioti kortas vticharia-tada galiu pasiknaisiot visose srityse-labai smagu biggrin.gif ,Vat,sese,tau issideliojau kortas ant charakteristikos-neigiamuose bruozuose iskrito didysis arkanas -MENULIS.Tu jau man atleisk,bet tai reiskia kazin kokias tai psichines problemeles.Jei gryba supjove kortos,tai labai sory...
Papildyta:
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 09, 18:19)
Nu kaip tai neturi  unsure.gif , balsą davė beveik visiems ponas Dievas  rolleyes.gif
Nu zdasce  blink.gif Visai jau, Seserie, pasakei, it spjūvis į veidą  doh.gif , tai kokio organo mes tada Ezoterikoj-Chiromantijoj, jei taip nemėgstam?  g.gif  O paplepėt tai to tak - mėgstam.

Seserie,jauciu,kad tu labai protinga motera ir pasamonej viska tu megsti,nes zinai,jog tai TIESA ir tai TIKRA,bet tavo analitinis ir logiskas protas(ryskiai galvos linija tiesi biggrin.gif )tai neigia bigsmile.gif Kvieciu tave ant vynelio...........
Atsakyti
grybautoja hah.gif

Jadziūn, a Jadziūn, aš su Tavo vietoje neičiau į jokius vakarėlius grybų ieškoti. Brilikus iš šiukšliadėžės atims miške smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 10 vasario 2008 - 10:32
Supratau taip, kad Jadziūnei iškrito saulė, o Karusiai mėnulis, todėl suprantama, kodėl jos nekviečia grybauti- nieks naktimis, mėnuliui šviečiant, negrybauja.
Atsakyti