Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(safarikids @ 2008 01 28, 00:17)
Pasitikrinau. Netiesi mano širdies linija.  lotuliukas.gif  Kreivaširdė-kietaširdė.  lotuliukas.gif  Tai kad tu nieko apie chiromantiją doro nepasakei... Kam laiką gaišiu. Jau geriau Chiromantės arba vaižgantės pagalbos prašytis. Ne visokių pradedančiųjų. Pribursi briedo, suklysi, aš įsibauginsiu, gyvenimo nebeturėsiu. Nu jau nea.  schmoll.gif
Tokiuose reikaluose "garažiniais meistrais" nepasitikiu.  lotuliukas.gif

Na kur gi tu siųsi, bijai, kad pamatysiu,kad psichiškai nesveika lotuliukas.gif Eik miegot, ok? nenervuok, bambėjimo, meistre tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:22)
Na kur gi tu siųsi, bijai, kad pamatysiu,kad psichiškai nesveika lotuliukas.gif Eik miegot, ok? nenervuok, bambėjimo, meistre tongue.gif

priminti taisykles? Draudžiama:
Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens").
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 01 27, 23:17)

Pribursi briedo, suklysi, aš įsibauginsiu, gyvenimo nebeturėsiu. Nu jau nea.  schmoll.gif
Tokiuose reikaluose "garažiniais meistrais" nepasitikiu.  lotuliukas.gif

Cia tai teisingas poziuris biggrin.gif As nezinau,aisku,Preilos ziniu lygio,gal ji rimta chirologe.Blogiausia,kai prasideda diagnozes,paskaicius tik knygu.Juk negalima daryti isvadu ir prognoziu is vienos ar poros liniju ar zenklu,esanciu ant tam tikru delnu vietu.
Papildyta:

PREILA,tavo situos,kaip cia juos pavadinti....TEKSTUS,galeciau bandyti pateisinti tik vienu atveju,-JEIGU ESI DABAR PRISILIUOBUS iki komos lygio.Anksciau kazkaip nepastebejau tavyje tokio....nekokio kulturos lygio
Atsakyti
Neisiu, dar filmą apie Džimį noriu pažiūrėti (nors kol kas nieko "užkabinančio").
O tu nesinervink (beje, "nenervuok" - nevartotina forma), įkvėpk, iškvėpk, melisos arbatėlės įkalk. Gali parūkyti balkone (jeigu rūkai).
Su mano psichika viskas tvarkoj. Na gerai - boleje meneje. Bet juk pati supranti - gyvenimas nelengvas: arba rožinis (vadinasi nuolatos pykina), arba spalvingas (o tada ir juodulių pasitaiko). Taigi stabilūs - tik visiški psichai. Likusiems visko būna. lotuliukas.gif
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 27, 23:31)
PREILA,tavo situos,kaip cia juos pavadinti....TEKSTUS,galeciau bandyti pateisinti tik vienu atveju,-JEIGU ESI DABAR PRISILIUOBUS iki komos lygio.Anksciau kazkaip nepastebejau tavyje tokio....nekokio kulturos lygio
lotuliukas.gif Manau, kad Preila rašo blaivi kaip stikliukas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 27 sausio 2008 - 23:55
QUOTE(Preila @ 2008 01 28, 00:22)

protest.gif Kur šiame pasakyme grubumas? Aišku galėjo švelniau išsireikšti, pavadinti bambeklyte. Dar pavadino meistre. Tai išvis komplimentas. O gal "eik miegot"? Suprasčiau, jeigu būtų pasakiusi "eik gult", kaip sakoma šuniui, tada būtų gruboka. Ir pasakymas- psichiškai nesveika, joks neįžeidimas, nes ji nepasakė, kad ji tokia dabar, o tik gali būti, kad kada nors pamatys, o gal ir nepamatys.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 01 27, 23:46)
protest.gif Kur šiame pasakyme grubumas?
Aišku, kad Preila negrubi. TolIArantiška, mandagi, diplomatiška ir politkorektiška. biggrin.gif
Atsakyti
Nepykit, bet jei jūsų nepriima į kažkokią temą, gal susikurkit saviškę atskiriems plepalams? Kas dėl chiromantijos - kai kas tiki ja, kai kas ne, bet čia jau per daug ne į temą nusigrybauta schmoll.gif Rasti tris puslapius teksto ne į temą... nepykit, nedomina.
Laukiu trečiadienio, gal su pilnatim ir jūsų grybavimai baigsis... o tai dabar ieškot charakterio savybių ir psichinių ligų, bet toli gražu ne iš delnų linijų schmoll.gif
Atsakyti
Labas, Sesutės 4u.gif
QUOTE(emiljana @ 2008 01 27, 19:58)
Nustebinai Jadziūne, kad taip rūpiniesi svetimų žmonių psichine būkle. O dėl užpakalio silueto, jeigu gali, tai rodyk, nesikuklink, pagal jį irgi galima žmogų charakterizuoti.

Pirma, Tu rodyk... ax.gif mat aš dar estetinės depiliacijos nepasdarius blush2.gif

QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 22:43)
Jos dviese vis matau kankinasi čia Jadziūnė su Karusia  Nieks į jas dėmesio nekreipia, tai jaučiu liūdna joms tongue.gif

Nežinau kaip Karusiai, bet man tikrai neliūdna , nežinau kaip Karusiai, bet kančios jausmo irgi nėra schmoll.gif Kankiniesi, panašu, Tamsta, vis bandai "įkąsti gyvatėms" į jų storą odą console.gif

QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:54)
1. O tu matau, prisidedi prie jų? g.gif Arba niką pakeitusi Jadziūnė doh.gif 
2. Žinai, kad pasakyt kažką, reikia turėti kažką savo galvoj kvailoj, kaip pas tave  O tu matau, labai dediesi protinga pas mus, na skelk ką nors apie chiromantiją tongue.gif Įvertinsim tavo smegenų tankumo būseną bigsmile.gif

1. Na negi taip sudėtinga suprast per kiek nicų žmogus čiauška? g.gif Jadziūnė ir Afrikoj Jadziūnė. Per amžius AMEN.
2. O jei nesupranti to, nieko tokio, vadinasis, tokis ir "tų" smegenų tankis console.gif

QUOTE(Preila @ 2008 01 28, 00:23)
Nenustebk, jei rytoj galvą skaudės bigsmile.gif Ir iš lovos nepakilsi lotuliukas.gif

Valdote pojūčius? blink.gif Išdykaujate su "vudu"? bigsmile.gif Atsargiai tik, nes gali besmaigstydama ir pirštuką įsidurti wub.gif

QUOTE(Alinva @ 2008 01 28, 09:56)
Nepykit, bet jei jūsų nepriima į kažkokią temą, gal susikurkit saviškę atskiriems plepalams?

Sese, nelabai suprantu ko čia ir kokioje temoje nepriima? unsure.gif Man regis, nei vienas iš mūsų negavome iš SuperMamos asmeninio pakvietimo į vieną ar kitą temą, juolab niekas "priėmimo/atsisveikinimo" ceremonijų nedaro...
Atsakyti
Labai idomus ir patrauklus dalykas smile.gif O kaip jis tai daro ir kiek tame teisybes yra? Aciu

QUOTE(vaižgantė @ 2006 08 21, 18:20)
Jei kam patinka juodoji magija, kreipkitės į Leopoldą. Jis ir į delną pažiūrės, ir už pinigėlius jums bet kokį bernužėlį prikabins...

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 08 21, 17:20)
Jei kam patinka juodoji magija, kreipkitės į Leopoldą. Jis ir į delną pažiūrės, ir už pinigėlius jums bet kokį bernužėlį prikabins...
QUOTE(kinderiuke @ 2008 01 28, 14:24)
Labai idomus ir patrauklus dalykas smile.gif O kaip jis tai daro ir kiek tame teisybes yra? Aciu
Kaži, ar veiksmingas. O jeigu veiksmingas, tai gal vertėtų kokį Bilą Geitsą prisikabinti, na ir dar milijonierių porą trejetą. biggrin.gif
Atsakyti
Chiromante, rasiau tau zinute i az, bet nenueina, nes greiciausiai tavo pasto dezute pilna ax.gif Kazkaip net nedristu i sita foruma viesai ir berasyti, nes busiu kai kuriu sesiu apsaukta akmens amziaus zmogumi, tikincia burtais, magais, nu zodziu trumpiau tariant silpnaprote ax.gif Tai tik paklausiu ar gavai mano senesne zinute ir ar pavyko prie nuotrauku prisikapstyti, nes kitaip ikelti nemokejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 28, 12:37)
Sese, nelabai suprantu ko čia ir kokioje temoje nepriima?  unsure.gif Man regis, nei vienas iš mūsų negavome iš SuperMamos asmeninio pakvietimo į vieną ar kitą temą, juolab niekas "priėmimo/atsisveikinimo" ceremonijų nedaro...

Na čia kažkas skundėsi, kad kažkokioj temoj nepageidaujamos. Atrodo, man šią temą teks mesti iš favorites. Jei būčiau norėjusi skaityti jūsų diskusijas ne apie chiromantiją, būčiau specialiai užvedus tokią temą ir joje užsiregistravusi. Viso gero.
P.S. seserų aš neturėjau, neturiu ir neturėsiu. Galite nesiblatninti į gimines.
Atsiprašau moderatorių už žinutę, nesusijusia su tema.
Atsakyti