Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Neverk @ mama,2008 01 27, 23:35)
Galvoju, ką rašau ir kokioje temoje. Rašau tik vienu niku. Klausimas dėl pykčio iš serijos "kai nežinai, ko klaust, klausi kiek valandų". Atsakyti neturiu ką, nebent 22 val. 34 min.
O tavo atsakymas safarikids vertas moderatoriaus įspėjimo. Dabar jau aiškiau?

Aš jau įspėjau apie tave moderatorių , būk rami tongue.gif
O tau patinka čia šnekėt niekus, jei nieko apie tai neišmanai, tai nešk kudašių, nes matau , kad tik pasityčiot ir juoktis čia ateini, ir iš kur tokios nykios personos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:39)
Aš jau įspėjau apie tave moderatorių , būk rami tongue.gif
O tau patinka čia šnekėt niekus, jei nieko apie tai neišmanai, tai nešk kudašių

Užjaučiu.
Šitoje temoje Neverk, mama parašė 4 žinutes. Ar tu matei daugiau? Ir kokius niekus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 27 sausio 2008 - 22:52
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 21:54)
O tu matau, prisidedi prie jų?
Vargšiukė. Visi skirstomi į "už" ir "prieš". Na, jeigu būtų privalu, rinkčiausi tuos, kas eilėje prie humoro jausmo susiprato pastovėti. O kadangi bijau, kad ko nors blogo nepagalvotum, tai UOmeny turiu ne tave. blush2.gif
Arba niką pakeitusi Jadziūnė doh.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vargšiukė, vargšiukė. Nemoki profilio pažiūrėti? Nieko, dar du metus forume pamirksi - išmoksi. lotuliukas.gif
Žinai, kad pasakyt kažką, reikia turėti kažką savo galvoj kvailoj, kaip pas tave biggrin.gif  O tu matau, labai dediesi protinga pas mus, na skelk ką nors apie chiromantiją tongue.gif Įvertinsim tavo smegenų tankumo būseną bigsmile.gif
Eik jau, eik jau, kur jau aš protinga. Nei tokia deduosi, nei ką, Bet juk nesvarbu, kokio tūrio smegenai, nesvarbu, kaip gerai krabė verda, svarbu, kad delniukuose visos linijos tvarkingos. Ania? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
  Eik į savo bambeklių temą lotuliukas.gif ir bambėk ten biggrin.gif
Matosi, kad žmogus neišsibambėjęs, vis nori parėkaut čia biggrin.gif
tave irgi kviečiu į tą temą, nes čia būtent tai ir darei - bambėjai lotuliukas.gif .
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 27, 22:38)
Geriau,kam idomu,tegu kalba apie chiromantija(chirologija)-naudos daugiau bus,nes mokslas begalo idomus ir tikrai naudingas.
Vat aš apie delnukų linijas ir ateinu paskaityt, o randu tik Preilos pasipiktinimus, kad visi rašo ne į temą.
Velyčiau Jadziūnės ir "Sese mano" pasisakymus skaityt. Bent gerą laiką apturėčiau. thumbup.gif
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 27, 22:38)
Kam tai NESAMONES,galetu,pavyzdziui,Lenino rastus pasiskaityti-irgi naudos apturetu biggrin.gif
O tu juos skaitei? Ar tik šiaip "k slovu" sakai, nori "intelektu blykstelt"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 27 sausio 2008 - 22:54
QUOTE(safarikids @ 2008 01 27, 23:48)
Vargšiukė. Visi skirstomi į "už" ir "prieš". Na, jeigu būtų privalu, rinkčiausi tuos, kas eilėje prie humoro jausmo susiprato pastovėti. O kadangi bijau, kad ko nors blogo nepagalvotum, tai UOmeny turiu ne tave.  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vargšiukė, vargšiukė. Nemoki profilio pažiūrėti? Nieko, dar du metus forume pamirksi - išmoksi.  lotuliukas.gif  Eik jau, eik jau, kur jau aš protinga. Nei tokia deduosi, nei ką, Bet juk nesvarbu, kokio tūrio smegenai, nesvarbu, kaip gerai krabė verda, svarbu, kad delniukuose visos linijos tvarkingos. Ania?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    tave irgi kviečiu į tą temą, nes čia būtent tai ir darei - bambėjai  lotuliukas.gif  .

Oi gaila man tavęs biggrin.gif Žlugusi persona non grata lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niekur neįsipaišai, tai galvoji čia pasibarsi biggrin.gif Laikykis tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 22:53)
Oi gaila man tavęs biggrin.gif  Žlugusi persona non grata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Niekur neįsipaišai, tai galvoji čia pasibarsi biggrin.gif Laikykis tada drinks_cheers.gif
Laikausi.
Man tai tavęs negaila. schmoll.gif Kaži kodėl? Kietaširdė aš todėl kad. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 01 27, 23:55)
Laikausi.
Man tai tavęs negaila.  schmoll.gif Kaži kodėl? Kietaširdė aš todėl kad.  bigsmile.gif

Na jei tokios kietaširdės bambeklių temą kuria, tai belieka tik pavydėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mažiau bambėk ir gyvenimas taps rožinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sviestas_sviestuotas @ 2008 01 22, 09:48)
ok .. ka chiromantijos moksle reiskia dviguba triguba gyvenimo linija ir beveik dviguba linija , kuri jungiasi ( nesijungia) su gyvenimo linija?  cool.gif

Gyvenimo linija-tai gyvybine energija ir jega Ant jos matosi ivairus gyvenimo periodai,problemu etapai,ligos,operacijos,nelaimingi atsitikimai,zmones,ateje ir iseje is rankos seimininko gyvenimo.Pacios linijos kokybe rodo,kaip zmogus tvarkysis su tom problemom.Is tavo parasyto varianto,manau,kad ten bus taip vadinama "angelo sargo"linija (ta kur arciau nykscio),o ta trecioji,tai gali buti keli variantai-ziurint kur prasideda,kur baigiasi,kur baigiasi ta "antroji"....
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:00)
Na jei tokios kietaširdės bambeklių temą kuria, tai belieka tik pavydėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mažiau bambėk ir gyvenimas taps rožinis biggrin.gif
Dėkui už pasiūlymą, bet ačiū ne schmoll.gif : NORĖČIAU ĮVAIRIASPALVIO. Nuo rožinio pykintų. Bet dar kartą dėkui už pasiūlymą. 4u.gif
O ką apie linijas delniukuose pasakysi?
Atsakyti
Kietasirdziu sirdies linija yra tiesi ir baigiasi po Jupiterio pirstu biggrin.gif Pasitikrinkit,kam idomu.
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 01 28, 00:02)
Dėkui už pasiūlymą, bet ačiū ne schmoll.gif : NORĖČIAU ĮVAIRIASPALVIO. Nuo rožinio pykintų. Bet dar kartą dėkui už pasiūlymą.  4u.gif
O ką apie linijas delniukuose pasakysi?

atsiųsk nuotraukas delno į a. ž. pasakysiu viską bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 27, 23:08)
Kietasirdziu sirdies linija yra tiesi ir baigiasi po Jupiterio pirstu biggrin.gif Pasitikrinkit,kam idomu.
Pasitikrinau. Netiesi mano širdies linija. lotuliukas.gif Kreivaširdė-kietaširdė. lotuliukas.gif
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:09)
atsiųsk nuotraukas delno į a. ž. pasakysiu viską bigsmile.gif
Tai kad tu nieko apie chiromantiją doro nepasakei... Kam laiką gaišiu. Jau geriau Chiromantės arba vaižgantės pagalbos prašytis. Ne visokių pradedančiųjų. Pribursi briedo, suklysi, aš įsibauginsiu, gyvenimo nebeturėsiu. Nu jau nea. schmoll.gif
Tokiuose reikaluose "garažiniais meistrais" nepasitikiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaičiau keletą chiromantijos knygų, bet iš jų negalėčiau nuspėti savo likimo. O žinoti, kas laukia ateityje būtų įdomu.
Atsakyti