QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 21:54)
O tu matau, prisidedi prie jų?
Vargšiukė. Visi skirstomi į "už" ir "prieš". Na, jeigu būtų privalu, rinkčiausi tuos, kas eilėje prie humoro jausmo susiprato pastovėti. O kadangi bijau, kad ko nors blogo nepagalvotum, tai UOmeny turiu ne tave.
Arba niką pakeitusi Jadziūnė
Vargšiukė, vargšiukė. Nemoki profilio pažiūrėti? Nieko, dar du metus forume pamirksi - išmoksi.
Žinai, kad pasakyt kažką, reikia turėti kažką savo galvoj kvailoj, kaip pas tave
O tu matau, labai dediesi protinga pas mus, na skelk ką nors apie chiromantiją
Įvertinsim tavo smegenų tankumo būseną
Eik jau, eik jau, kur jau aš protinga. Nei tokia deduosi, nei ką, Bet juk nesvarbu, kokio tūrio smegenai, nesvarbu, kaip gerai krabė verda, svarbu, kad delniukuose visos linijos tvarkingos. Ania?
Eik į savo bambeklių temą
ir bambėk ten
Matosi, kad žmogus neišsibambėjęs, vis nori parėkaut čia
tave irgi kviečiu į tą temą, nes čia būtent tai ir darei - bambėjai
.
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 27, 22:38)
Geriau,kam idomu,tegu kalba apie chiromantija(chirologija)-naudos daugiau bus,nes mokslas begalo idomus ir tikrai naudingas.
Vat aš apie delnukų linijas ir ateinu paskaityt, o randu tik Preilos pasipiktinimus, kad visi rašo ne į temą.
Velyčiau Jadziūnės ir "Sese mano" pasisakymus skaityt. Bent gerą laiką apturėčiau.
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 27, 22:38)
Kam tai NESAMONES,galetu,pavyzdziui,Lenino rastus pasiskaityti-irgi naudos apturetu
O tu juos skaitei? Ar tik šiaip "k slovu" sakai, nori "intelektu blykstelt"?
Серьёзное лицо-это ещё не признак ума. Все самые большие глупости в мире делались именно с этим выражением лица...