Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(emiljana @ 2008 01 27, 01:16)
Jadziūne gal galėtum įdėti savo rankų fotkes, įdomu ką rodo linijos ir rankų forma: cinizmą ar pamišimą.

Deja, Saulele, negaliu, nes manau, kad Tamsta esate piktoji burtininkė ir galite savo okais nuskaityti neviešą informaciją tongue.gif , po ko galite pati išprotėti. Galėčiau, žinoma, užpakalio siluetą parodyti, bet Tamsta tenkinkite savo smalsumą kitur.

Vaižgante, nekalbėk nesąmonių, numirtum iš smalsumo nepaskaičius, ką "valstybės priešai" rašo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 27, 17:08)
Deja, Saulele, negaliu, nes manau, kad Tamsta esate piktoji burtininkė ir galite savo okais nuskaityti neviešą informaciją  tongue.gif , po ko galite pati išprotėti. Galėčiau, žinoma, užpakalio siluetą parodyti, bet Tamsta tenkinkite savo smalsumą kitur.

Nustebinai Jadziūne, kad taip rūpiniesi svetimų žmonių psichine būkle. O dėl užpakalio silueto, jeigu gali, tai rodyk, nesikuklink, pagal jį irgi galima žmogų charakterizuoti.
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2008 01 27, 19:58)
Nustebinai Jadziūne, kad taip rūpiniesi svetimų žmonių psichine būkle.

ana yr` geras žmOgus... tiesūs jos keleliai wub.gif
Atsakyti
Jos dviese vis matau kankinasi čia Jadziūnė su Karusia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieks į jas dėmesio nekreipia, tai jaučiu liūdna joms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 26, 23:42)
thumbup.gif
Labai gaila, kad esu Jadziūnei užsidėjus ignorą ir nematau, ką ji rašo  lotuliukas.gif
Biškulyyyytį nušnekam, ania? Jeigu neužsiignorinai Chiromantės, tai jos postuose matai Jadziūnės citatas. tease.gif
Kažkadais bandžiau vieną vienintelę personą užsiignorint - jokios naudos: vis tiek viską gali skaityti, tik žymiai nepatogiau. brunette.gif
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 27, 16:08)
Vaižgante, nekalbėk nesąmonių, numirtum iš smalsumo nepaskaičius, ką "valstybės priešai" rašo  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 20:43)
Jos dviese vis matau kankinasi čia Jadziūnė su Karusia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nieks į jas dėmesio nekreipia, tai jaučiu liūdna joms tongue.gif
Aš kreipiu dėmesį. Man smagu skaityti. Su cinkeliu todėl kad.
Beje tu šitoj temoj irgi į temą nieko nepasakei. ax.gif Ar pasakei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 27 sausio 2008 - 21:02
QUOTE(safarikids @ 2008 01 27, 22:02)
Biškulyyyytį nušnekam, ania? Jeigu neužsiignorinai Chiromantės, tai jos postuose matai Jadziūnės citatas.  tease.gif
Kažkadais bandžiau vieną vienintelę personą užsiignorint - jokios naudos: vis tiek viską gali skaityti, tik žymiai nepatogiau.  brunette.gif    drinks_cheers.gif  Aš kreipiu dėmesį. Man smagu skaityti. Su cinkeliu todėl kad.
Beje tu šitoj temoj irgi į temą nieko nepasakei.  ax.gif  Ar pasakei?  g.gif

O tu matau, prisidedi prie jų? g.gif Arba niką pakeitusi Jadziūnė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žinai, kad pasakyt kažką, reikia turėti kažką savo galvoj kvailoj, kaip pas tave biggrin.gif O tu matau, labai dediesi protinga pas mus, na skelk ką nors apie chiromantiją tongue.gif Įvertinsim tavo smegenų tankumo būseną bigsmile.gif
Eik į savo bambeklių temą lotuliukas.gif ir bambėk ten biggrin.gif
Matosi, kad žmogus neišsibambėjęs, vis nori parėkaut čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 27 sausio 2008 - 21:58
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 22:54)
1. Arba niką pakeitusi Jadziūnė doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
2. Žinai, kad pasakyt kažką, reikia turėti kažką savo galvoj kvailoj, kaip pas tave biggrin.gif 

1. Ne.
2. Juokiasi puodas? Tu dar taip viauktelk, tai получишь по расписанию. Nuo moderų. Aišku?
Kadangi esi (dediesi) protinga, tai suvoki, kad savo teksto atgal į klavą nesusikiši.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 27 sausio 2008 - 22:16
QUOTE(Neverk @ mama,2008 01 27, 23:14)
1. Ne.
2. Juokiasi puodas? Tu dar taip viauktelk, tai получишь по расписанию. Nuo moderų. Aišku?
Kadangi esi (dediesi) protinga, tai suvoki, kad savo teksto atgal į klavą nesusikiši.

Tu man grasini? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nenustebk, jei rytoj galvą skaudės bigsmile.gif Ir iš lovos nepakilsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 27 sausio 2008 - 22:24
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:23)
Tu man grasini? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tu jautiesi labai drąsi viešai įžeidinėdama, taip? Viešai ir atsiprašinėsi.
Atsakyti
Tai galvok ką rašai ir kur lendi blink.gif Jei priekabių ieškosi visada jų surasi biggrin.gif Iš kur tokie pykčiai? bigsmile.gif Ir kiek nikų turi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 27, 23:28)
Tai galvok ką rašai ir kur lendi blink.gif Jei priekabių ieškosi visada jų surasi biggrin.gif Iš kur tokie pykčiai? bigsmile.gif  Ir kiek nikų turi? doh.gif

Galvoju, ką rašau ir kokioje temoje. Rašau tik vienu niku. Klausimas dėl pykčio iš serijos "kai nežinai, ko klaust, klausi kiek valandų". Atsakyti neturiu ką, nebent 22 val. 34 min.
O tavo atsakymas safarikids vertas moderatoriaus įspėjimo. Dabar jau aiškiau?
Atsakyti
Kaip taisykle,tas kas turi gera jumoro jausma (as asmeniskai esu lietuviu klasikos didele myletoja,todel jumoras a la liaudiskame stiliuje mane tiesiog zavi),yra protingas ir netgi kartais(neretai) ismintingas.....prieskoniai(tipo cinizmas) priklauso nuo asmenybes bruozu ir...gyvenimo salygu ir santykiu.Mane,tarkim,daug labiau nervina tupumas,nei cinizmas,bet as tokius postus(kurie man kelia neigiamus jausmus) tiesiog "apeinu". Geriau,kam idomu,tegu kalba apie chiromantija(chirologija)-naudos daugiau bus,nes mokslas begalo idomus ir tikrai naudingas.Kam tai NESAMONES,galetu,pavyzdziui,Lenino rastus pasiskaityti-irgi naudos apturetu biggrin.gif
Atsakyti