QUOTE(reduciukas @ 2008 01 25, 22:44)
As tai matau, kad visai cia pokalbiai ne i tema. Nu bet man vis tiek labai patinka paskaitineti si foruma
Ir nor Jadziūnė ne itin seseriskai pasiziurejo i mano vidines baimes ir troskima sulaukti pagalbos, bet as kaip einanti i sviesa ir tiesa jai atleidziu
Nes kuo toliau skaitau tuo labiau man patinka jos astrus protas
ir sugebejimas tai perteikti rastu
Tik vat kodel nuolatos tas skepticizmas ir net sioks toks pyktybiskumas islenda, a sese?
Jokio piktybiškumo, Sese, visi mes ne be nuodėmės. Jūs turite baimių?
Kalbėkite, aš su baimėmis daug susidūrus, gal būčiau kuo naudinga, a?
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 26, 05:22)
Seses,Jezuje,(tpfiu,cia kazkas netaip man gavosi,matyt,vis Vandens pusseseres itaka)esu kryzkeleje,-griztu paryciais is savo visiskai nedvasingo darbo,kamuojama moraliniu kanciu(ba prisirijau visokiu blogybiu,kurios tik ir tyko ir laukia silpnumo minutes)ir ka randu chiromantijos temoje....Mano ir Jadziunes nereiksmingas nesutarimas tam tikrais tikejimo klausimais,issirutuliojo kaip sniego lavina i dar nedvasingesni kulinarini kampeli....Mano,kaip diplomuotos chirologes estetiniai jausmai yra izeisti iki pat sielos gelmiu,todel siulau,nors elementaraus padorumo vardan (kreipiuosi asmeniskai i Jadziune) kartas nuo karto bent uzsiminti apie ranku linijas (na blogiausiu atveju apie kavos tirscius)
Uoj, Brangioji, gal Tau tai pagelbės?
Kur vadalojais, Paklydusi dvasia, iki paryčių, šampano, alaus, aspirino?
Tikiuosi ir papiliarines linijas dezinfekavai, na vardan aiškesnio išreikštumo?
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 26, 14:16)
Šiąnakt sapne nusprendžiau eiti į chirologijos kursus
Gal čia ženklas?
O gal ir ne
Ne ne ne,
jokiu būdu
, tai tik sapnas.