Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Chiromante @ 2008 01 25, 11:24)
1. lotuliukas.gif kaip gi galejo ikristi,jei pries tai maisto neieskojai.o kadangi avataras atspindi vidine busena ir brilikai,kaip suprantu,nevienkartine busena,
2. tai ilgai kovojau su savimi,bet nusprendziau nesinaudoti jokiom funkcijom,galincioms sutrukdyti toliau megautis briliku paieska biggrin.gif Siaip tai smagu tave skaityti,tiek to,niekur neiseik,buk cia.....as nieko pries biggrin.gif

1. Supranti, viskas kur kas paprasčiau nei atrodo, nusipirkau eilinį kartą brilikus, užsidėjau ant rankos, eidama pro konteinerį ketinau išmesti dėžutę nuo brilikų, atidarant dangtį atsisegė apyrankė ir įkrito, tai ir likau su dėžute rankoj ir brilikais konteinery rolleyes.gif Niprapadat dabru- ieškau, ką darysi, brilikų vertė ties jų kaina nesibaigia, tenka ir po konteinerius palandžiot rolleyes.gif
2. Ačiū Tau notworthy.gif , aš šiaip geras žmogus, tik skeptikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 25 sausio 2008 - 10:37
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 25, 10:36)
1. Supranti, viskas kur kas paprasčiau nei atrodo, nusipirkau eilinį kartą brilikus, užsidėjau ant rankos, eidama pro konteinerį ketinau išmesti dėžutę nuo brilikų, atidarant dangtį atsisegė apyrankė ir įkrito, tai ir likau su dėžute rankoj ir brilikais konteinery  rolleyes.gif Niprapadat dabru- ieškau, ką darysi, brilikų vertė ties jų kaina nesibaigia, tenka ir po konteinerius palandžiot  rolleyes.gif
2. Ačiū Tau  notworthy.gif  , aš šiaip geras žmogus, tik skeptikas.

lotuliukas.gif matai,paziurejus i tavo chalata ir basanoskes,as butent taip ir supratau,kad eiline dezute nuo briliku biggrin.gif Sakysi-nespresk pagal rubelius....vel nera logikos....Gal tu,tarkim,labai sudvasejus ir rubeliai tau nerupi,bet kodel tada ieskai eiliniu briliku(kas visai nesirisa su anksciau pamineta busena),o ne kokio nors straipsnio apie alkstancius Afrikos vaikus....O,kad tu geras zmogus,galiu zinoti ir be taves,-as gi jau senai gyvenu is kavos tirsciu (beje,po burimu jie labai tinka kuno pilingui).....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 25, 12:56)
lotuliukas.gif matai,paziurejus i tavo chalata ir basanoskes,as butent taip ir supratau,kad eiline dezute nuo briliku biggrin.gif Sakysi-nespresk pagal rubelius....vel nera logikos....Gal tu,tarkim,labai sudvasejus ir rubeliai tau nerupi,bet kodel tada ieskai eiliniu briliku(kas visai nesirisa su anksciau pamineta busena),o ne kokio nors straipsnio apie alkstancius Afrikos vaikus....O,kad tu geras zmogus,galiu zinoti ir be taves,-as gi jau senai gyvenu is kavos tirsciu (beje,po burimu jie labai tinka kuno pilingui).....

Chalatas , beje, ten tikrai gariūnskas, rūpūžės, paparacai pačiupo mane tokioj pozoj su tuo chalatu doh.gif , šiaip anas voliojosi mašinos bagažinėj, būna stiklus pavalau su juo (visgi perkeliukas minkštas rolleyes.gif ), tąkart kai brilikai įkrito netyčia, važiavau į vieną pokylį, tad buvau pasidabinusi atlasine suknia, tai ir užsivilkau tą chalatą, kad konteinerio briaunos šilkų neištampytų bei kad nepaliktų dėmių blush2.gif Praktiška aš. ne tik geras žmogus biggrin.gif Tačiau dar nesu labai dvasinga.
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 25, 11:57)
Chalatas , beje, ten tikrai gariūnskas, rūpūžės, paparacai pačiupo mane tokioj pozoj su tuo chalatu  doh.gif , šiaip anas voliojosi mašinos bagažinėj, būna stiklus pavalau su juo (visgi perkeliukas minkštas  rolleyes.gif ), tąkart kai brilikai įkrito netyčia, važiavau į vieną pokylį, tad buvau pasidabinusi atlasine suknia, tai ir užsivilkau tą chalatą, kad konteinerio briaunos šilkų neištampytų bei kad nepaliktų dėmių  blush2.gif Praktiška aš. ne tik geras žmogus  biggrin.gif Tačiau dar nesu labai dvasinga.

lotuliukas.gif Tarkim,kad buvo taip kaip tu sakai,bet alkuniu oda tikrai nepriziureta,rankikes,kudokos,bet negraziai,-matosi ne nuo gero gyvenimo(cia vel parekomenduociau kavos tirsciu pilinga)....ir siaip,nors galvos ir nesimato,nedarai ispudzio prisiziurejusios damos su silko suknia,todel visgi leisiu sau suabejoti tavo anksciau iskelta versija.O paskutiniajam sakinyje perspektyviai skamba zodelis "dar",todel bandau daryti isvadas,kad kolkas eini neteisingu keliu,nors mastai perspektyviai,-siela tavo verziasi link "aukstesniojo zinojimo" (galima butu pradeti kad ir nuo kortu-labai dvasingai nuteikia),o tu ja verti siuksliadezej maisto ieskoti...Negerai,sese mano ( doh.gif uh! matyt prisiskaiciau Vandens puseseres postu)
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 25, 14:46)
lotuliukas.gif Tarkim,kad buvo taip kaip tu sakai,bet alkuniu oda tikrai nepriziureta,rankikes,kudokos,bet negraziai,-matosi ne nuo gero gyvenimo(cia vel parekomenduociau kavos tirsciu pilinga)....ir siaip,nors galvos ir nesimato,nedarai ispudzio prisiziurejusios damos su silko suknia,todel visgi leisiu sau suabejoti tavo anksciau iskelta versija.O paskutiniajam sakinyje perspektyviai skamba zodelis "dar",todel bandau daryti isvadas,kad kolkas eini neteisingu keliu,nors mastai perspektyviai,-siela tavo verziasi link "aukstesniojo zinojimo" (galima butu pradeti kad ir nuo kortu-labai dvasingai nuteikia),o tu ja verti siuksliadezej maisto ieskoti...Negerai,sese mano ( doh.gif uh! matyt prisiskaiciau Vandens puseseres postu)

Optinė apgaulė tame avatare, nekitaip schmoll.gif Rūpūžės, tie paparacai doh.gif , dar ir su "fotošopu" alkūnes išdarkė...šiaip esu jau kiek liesoka, nes dietos "otkutiūrinės" laikaus ax.gif - perdien du lapai špinatų su aliejaus lašu blush2.gif
Pati manau, Sese mano, kad einu teisingu keliu, nes dvasingėju, tiesiog jaučiu TAI rolleyes.gif , reiškia, tikiu tuo, o tikėjimas ir veda link tikrojo dvasumo (ne nuo žodžio čia "dvėsti" schmoll.gif ). Šiandien, pavyzdžiui, daviau sau pažadą, kad būsiu geresnė rolleyes.gif ir štai stengtis daug nereikėjo, - kolega paprašė padaryti arbatos, paprastai apšaukiu tinginiu, nevadovauk, pasidaryk, pakelk savo celiulitus, atrado mat tarnaitę(!)...o šiandien mielai pasisiūliau padaryti jam arbatos su medumi, beje angel.gif
Atsakyti
Seserys mano, kaip aš už jūs džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 25, 15:15)
1. perdien du lapai špinatų  su aliejaus lašu blush2.gif

2 ...o šiandien mielai pasisiūliau padaryti jam arbatos su medumi, beje  angel.gif

kaip patyrusi dietininkė sakau schmoll.gif - perdaug. arba keisk špinatus krapais, arba aliejų pamazgom, tfu, pasukom.

2. aš irgi taip darau - pati ant dietos, o kolegėms kepu sviestinės tešlos tortus su grietininiu kremu wub.gif negi gaila vardan bendro tobulumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 25, 15:20)
Seserys mano, kaip aš už jūs džiaugiuosi  wub.gif

Ir tai daryti visai nesunku blush2.gif

QUOTE(Karusia @ 2008 01 25, 15:25)
1. kaip patyrusi dietininkė sakau  schmoll.gif - perdaug. arba keisk špinatus krapais, arba aliejų pamazgom, tfu, pasukom.

2. aš irgi taip darau -  pati ant dietos, o kolegėms kepu sviestinės tešlos tortus su grietininiu kremu wub.gif negi gaila vardan bendro tobulumo wub.gif

1. unsure.gif ojei, o tą dietą man patarė draugė makenenė, nedora ji, išeitų.
2. uoj wub.gif , net seilė nutyso, bet prašau čia, Sese, negundyti it gyvatė Rojuj...
Atsakyti
Jadziūne - tas tortukas - smulkmė, per pietus parleki tešlą užsiminkai, vakare iškepi, kremą mikseris tuo tarpu ir va kolegės valgykit, wub.gif storėkit
user posted image
Atsakyti
Žiūriu, čia jau visai ne į temą, marazmas kažkoksuser posted image
Atsakyti
[quote=Karusia,2008 01 25, 15:16]
Jadziūne - tas tortukas - smulkmė, per pietus parleki tešlą užsiminkai, vakare iškepi, kremą mikseris tuo tarpu ir va kolegės valgykit, wub.gif storėkit

Su tuo savo tortuku eik į kulinarijos skyrelį tongue.gif
Nesuprantu, ar jūs neturit ką veikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 25, 17:35)
Žiūriu, čia jau visai ne į temą, marazmas kažkoksuser posted image

kas marazmas? tortukas marazmas? blink.gif pati tu marazmas, Buratino pusesere blink.gif
Atsakyti