Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2008 01 23, 22:20)
pala pala, aš žmogus konkretus, statistiškai Lietuvoje 1995 m. nurodyta 69,3 metų vidutinė amžiaus trukmė. taip kad filosofijomis gali nesidangstyti.. Čia kažkaip prisiminiau vienos pažįstamos žodžius apie sūnų - daugiametį kalinį - "širdyje jis labai geras žmogusunsure.gif
Papildyta:
Safari - reiktų pasidomėti, kokia buvo vidutinė žmogaus trukmė tais laikais. Juk Balzakiško amžiaus moteris - Balzako laikais buvo 30metė. - t.y. ištekėjusi, pagimdžiusi, paauginusi vaikus ir tt.. dabar sakytume - 40 - 45 metų.

Jetau, nu ką aš dangstau, aš su jumis savo nuomone dalinuosi ir patirtim, jums ji svetima, na tai ok, nieko aš nedangstau, aš tik noriu pasakyti, ką sakot ko gero net jūs pati, kad ne amžius žmogų "daro" jauną, na iš ko mes čia košę verdam. Kaimo bobutė sako man, aš ne senutė, aš širdy dar jauna ir...aš ja tikiu, nes ji už mano draugę, kuriai tik 30 yra šimtus klart jaunesnė, nes toji - ligų maišas, vis skundžias, skundžias, pašneki, kaip vaprnalėšų pavalgai (o gal jos ir sveika blink.gif biggrin.gif ), man metai, tai patirtis, tai paradoksliai jaunystė ir jokia čia filosofija. Mano sūnus, eidamas pas vieną senelį į laidotuves manęs paklausė, ar kitas senelis dar nemirs, nu ne, sakau, gal dar ne, joooo, pagalvojęs kiek jis pats pasakė, jis nemirs, nes jis dar truputį jaunas (ir aš jį laikau dar jaunu, nes...nes jis dar moka svajoti, ar tai irgi "filosofojos"? blink.gif ) , va tiek ir dar labai daug kas man yra "amžius".
O gal ir geras. (motinai visada jos sūnaus širdis gera (atleiskit, kad nukrypsiu, bet Dievas myli visus savo vaikus, kaip tėvas....), kur čia kalbėjom apie besąlyginę meilę? kad mylėti tokia nemokam, teigiau (atrodo prie vyrų ir moterų), o teik daug kas teigė, kad moka, moka, va jau ir sąlyga, sakykit, o jūs ką, savo sūnų atstumtumėt? (bet...klausimas retorinis...) konkrečiu atveju kalbu apie mamos žodžius (jūs juos suprantat savaip...kaip dangstymą, kaip kaltės nusiėmimą ir pan, o aš juos skaitau tik kaip besąlyginės meilės išraišką...) apie jos sūnų (nesvarbu, kaip atrodo kitiems, ir kad kiti klauso, ir kad nesupranta jos...bet tai jau ne į temą...)
Na tai va, jūs puikiai pastebėjopt, tai ar tada gyvenimo linijos trumpesnės buvo, ar rankos mažesnės buvo? biggrin.gif (juk kas yra "senas" samprata tai kita gi buvo...). (Žinot...norėčiau sudėti taškus virš "i", aš nesidomiu linijom, nebesidomiu kol kas gal net taip galima psakyti, (bet nuoširdžiai toleruoju tuos, kas domisi) man įdomu, kodėl ir kaip žmonės supranta tam tikras sąvokas biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(safarikids @ 2008 01 23, 22:25)
taigi mano nuomone "Balzakiškas amžius" ne tiek nusako moters amžių, kiek jos būklę).
O apie Mocartą klausiu todėl, kad turėjau reikalų su tokia muzikos literatūra (anksčiau taip vadinosi dalykas, per kurį mokėmės kompozitorių biografijas ir nagrinėjom kūrybą), tai kiek pamentam, versijos apie Mocarto "senatvę" nepamientam. Džiova buvo. Dar viena liga buvo. "Senatvės" nebuvo.  schmoll.gif Va ir susiįdomavau.  biggrin.gif

Pala pala biggrin.gif , tai balzakiškam amžiui taikoma nuolaida ir tai jau būklė, o šiaip amžius tai ne, dvigubi standartai biggrin.gif , o man sako, "filosofijom galiu nesidangstyti"...
Aš paieškosiu, ką galėsiu, nors šaltinių tikrai nepamenu, tačiau minimi buvo, man ding, kaip kaulų irimo greitis dėl tam tikrų pakitimų organizme ir pan. žinot, yra tokia liga, kai pasensta greit, tai kaip supratau, kažkas panašaus (nesmerkit, perduodu pažodžiui, kaip pamenu "nuo senatvės"). (sakykit, kada studijavot? jei seniau, tai ir biografijos be skyrelių "ar žinote, kad:" gal daugiau buvo biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(safarikids @ 2008 01 23, 22:58)
Geras. Ačiū. Smagu girdėt.

Buvo malonu skaityt biggrin.gif , ten kaip tik ta tema, kur tokių gerų liežuvių reikia. Čia, bent jau aš atėjau ramybės paieškot...taikos gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 23 sausio 2008 - 22:26
Yra dunduku ir neformalu skyrelis(pries Peliaucku Jadzes isminti ir tolerancija lenkiu galva-cia siaip,ne i tema,bet turiu silpnybe ISMINTINGIEMS zmonems),ar nebutu galima pokalbiu apie nieka perkelti tenai.Kam chirologija nepriimtinas reiskinys,niekas ir nepersa,bet nereiketu su savo morgo ir kapiniu ismintimi lysti ten,kur zmones dalinasi informacija-kiekvienam savo ir savo laiku...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 23, 22:34)
Yra dunduku ir neformalu skyrelis,ar nebutu galima pokalbiu apie nieka perkelti tenai.

Žinok negalima, ten skyrelis tik "saviems" dundukams ir naujų nieks ten nekviečia. Nebent gerai susimokėtų topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 23, 22:47)
Žinok negalima, ten skyrelis tik "saviems" dundukams ir naujų nieks ten nekviečia. Nebent gerai susimokėtų  topsecret.gif

Pastebejau biggrin.gif Nu ir nelysk,buk pas mus biggrin.gif Pas mus niekas nesipjauna,gerbia viena kita,pilna ir nelabai raganu,bet visos puikiai sutaria. Kai moterys nesusipykusios su savimi,tai nereikia ir siknoj smegenu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2008 01 23, 22:24)
Na tai va, jūs puikiai pastebėjopt, tai ar tada gyvenimo linijos trumpesnės buvo, ar rankos mažesnės buvo?  biggrin.gif (juk kas yra "senas" samprata tai kita gi buvo...
Sutinku. Prisimenu dar vieną literatūros personažą - M. Gorkio Motiną. Jos paveiksle pabrėžiama, kad tai sena moteris, tuo tarpu nurodomas tikslus amžius - 40 metų.
Pala pala  biggrin.gif , tai balzakiškam amžiui taikoma nuolaida ir tai jau būklė, o šiaip amžius tai ne, dvigubi standartai  biggrin.gif , o man sako, "filosofijom galiu nesidangstyti"...
Pasakiau, kaip suvokiu "balzakiško amžiaus" sąvoką. Tik tiek. Tada 30-tinės būdavo "nugyvenusios gyvenimą", tobiš sėkmingai arba nesėkmingai ištekėjusios, pagimdžiusios ir paauginusios vaikus, siuvinėjo kryželiu, skaitė knygas ir nuobodžiaudamos "seno". Skaičiau mokykloje, tai ne kažin kiek smegenyse užsiliko. blush2.gif
Aš paieškosiu, ką galėsiu, nors šaltinių tikrai nepamenu, tačiau minimi buvo, man ding, kaip kaulų irimo greitis dėl tam tikrų pakitimų organizme ir pan. žinot, yra tokia liga, kai pasensta greit, tai kaip supratau, kažkas panašaus (nesmerkit, perduodu pažodžiui, kaip pamenu "nuo senatvės"). (sakykit, kada studijavot? jei seniau, tai ir biografijos be skyrelių "ar žinote, kad:" gal daugiau buvo  biggrin.gif )
Mokiausi tikrai seniai. Skyrelių "ar žinote kad..." iš viso nebūdavo, kiek pamenu. Bet "pikantiška" informacija būdavo perduodama iš lūpų į lūpas. Tai va toji antra minima mirties priežastis mokinių ausims buvo labai pikantiška. Kiek tame tiesos - kas dabar patikrins? Ir kur galima būtų pasitikrinti?
Čia, bent jau aš atėjau ramybės paieškot...taikos gal...
Nesiraunu pjautis. Nors gal ir sunku tuo patikėti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 01 23, 23:55)
Sutinku. Prisimenu dar vieną literatūros personažą - M. Gorkio Motiną. Jos paveiksle pabrėžiama, kad tai sena moteris, tuo tarpu nurodomas tikslus amžius - 40 metų. 
Nors gal ir sunku tuo patikėti.  blush2.gif

Būtent biggrin.gif (va jums ir prašau, kas gi tas senas? g.gif )
Nė kiek biggrin.gif
Bet...pati skalambiju, kad gerbk kitą ir jo temą, o pati kad persinešiau doh.gif , tikrai atsiprašau, einu miegot 4u.gif (ot egoistė, ir dar užsispyrus, jei įdomu, tai anei laiko ribų, anei temų doh.gif ).

Papildyta:
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 23, 23:47)
Žinok negalima, ten skyrelis tik "saviems" dundukams ir naujų nieks ten nekviečia. Nebent gerai susimokėtų  topsecret.gif

Parašykit až PJ (jei tikrai taip), ją laikau forumo išmintinga pelėda ir ji laaabai gera (kalbu iš patirties cool.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 24, 00:34)
Yra dunduku ir neformalu skyrelis(pries Peliaucku Jadzes isminti ir tolerancija lenkiu galva-cia siaip,ne i tema,bet turiu silpnybe ISMINTINGIEMS zmonems),ar nebutu galima pokalbiu apie nieka perkelti tenai.Kam chirologija nepriimtinas reiskinys,niekas ir nepersa,bet nereiketu su savo morgo ir kapiniu ismintimi lysti ten,kur zmones dalinasi informacija-kiekvienam savo ir savo laiku...

Klausykitės, Profesore, kadangi Jumi iki morgo išminties dar toli, o ten chirologijos jau mažiausiai reikia biggrin.gif , tai gal pasinaudokite SM funkcijomis, jei alergizuojate dundukams ar prietrankoms. Tačiau tik nereikia aiškinti, kur kam lįsti ir ką kaip kalbėti. Savo palinkėjimus "ramybės" išsakėte, bet ne Jums pasaulio reiškinius valdyti, Visatos valdove, tad leisiu sau vaikščioti ten, kur norisi, koks skirtumas, vis tiek su Tamsta niekas labai čia nekalba laugh.gif
Atsakyti
Bet kaip pasijuto, kad pilnatis prasidėjo... mirksiukas.gif lotuliukas.gif iš karto visi už/prieš sujudo lotuliukas.gif įskaitant ir ne chiromantines diskusijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šitaws forumas visai nuo temos nukrypo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2008 01 24, 16:33)
Šitaws forumas visai nuo temos nukrypo  blush2.gif

I avatarus paziurek,jei pas mus lankosi TAI,kas siuksliadezej maisto sau iesko,tai ko galima tiketis.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 25, 02:53)
I avatarus paziurek,jei pas mus lankosi TAI,kas siuksliadezej maisto sau iesko,tai ko galima tiketis.....

Dar nepasinaudojai SM funkcijomis? bigsmile.gif
Kas, Brangioji, sakė, kad maisto ten kažkas ieško? rolleyes.gif Ten į dėžę įkrito mano brilikai, na apyrankė su žemčiūgais, tai "neprapadat že dabru" biggrin.gif , reik ištraukt. Ne iš kavos tirščių būrimo gyvenam, nu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 25 sausio 2008 - 07:36
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 25, 07:36)
Dar nepasinaudojai SM funkcijomis?  bigsmile.gif
Kas, Brangioji, sakė, kad maisto ten kažkas ieško?  rolleyes.gif Ten į dėžę įkrito mano brilikai, na apyrankė su žemčiūgais, tai "neprapadat že dabru"  biggrin.gif , reik ištraukt. Ne iš kavos tirščių būrimo gyvenam, nu  nail.gif

lotuliukas.gif kaip gi galejo ikristi,jei pries tai maisto neieskojai.o kadangi avataras atspindi vidine busena ir brilikai,kaip suprantu,nevienkartine busena,tai ilgai kovojau su savimi,bet nusprendziau nesinaudoti jokiom funkcijom,galincioms sutrukdyti toliau megautis briliku paieska biggrin.gif Siaip tai smagu tave skaityti,tiek to,niekur neiseik,buk cia.....as nieko pries biggrin.gif
Atsakyti