QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 22, 11:42)
Gerbiama Tardytoja, panašu į tai, kad studijuodama teisę, nagrinėjote kaskart atsiradusias raukšleles ant delno, o apie anuos keiksmažodžius beigi raukšles, linijas išsamiau nieko ir negirdėjote, juolab apie jų formavimasi bei kitimą.
Man tąjį reikalą teko matyti iš arčiau ir mačiau kaip chiromantiškai optimistiškai toli nuVEIna žuvusio autoįvykyje ar mirusio nuo kraujo užkrėtimo jaunuolio(-ės) (18-25m. amžiaus) likimo, gyvenimo ir kitos linijos....
Joklmn, o chiromantija, štvajšmaukšt, aniems pagal visas linijas bei raukšles žadėjo ilgąąąąą ir laimingą gyvenimą, kaip tatai gaunasis?
Štai jaunuoliai pūva kapų žemelėj, irsta jų kūnai... o kur chirolinijų žadėtieji trys vaikai, dvi žmonos ir meilužė, karjeros aukštumos, sveikatos bėdos ?
Chiromantinis nihilizmas
Gerbiama Jadziune,visu pirma RAMYBES jums(ne amzinos
)Matau,kad apie CHIROLOGIJA nutuokiate tiek kiek apie NASA naujausias technologijas(tikiuosi tai ne jusu sritis
) Su nenusimananciu zmogumi(turiu galvoje tik chirologija) neturiu apie ka diskutuoti.Siame forume bendrauju tik su man mielais zmonemis,kuriu mielai klausausi. As,aciu Viespaciui,esu laiminga,turiu puikia seima,draugus,naujas forumo bendramintes ir nebutinai bendramintes,bet mums idomu ir gera kartu,pasidaliname ziniomis ir tokiu TUPU ir cinisku pasisakymu senai neprisileidziu net artyn saves.Galiu SAU TA LEISTI
Taip kad Jadziune,ilsekites.....ir dvasios ramybes JUMS