Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Chiromante @ 2008 01 22, 12:00)
Apie ka ir kalbejau-i tokius klausimus gali atsakyti mergaites,pasiskaiciusios knyguciu.Negalima atsakyti ka reiskia vienokia ar kitokia linija,nemacius visos rankos vaizdo.Tu manai,kad dviguba triguba,o gal ten visai kitos linijos.

tikrai dviguba , nes lygiagreti ryski ir tokiu pat beveik ilgiu kaip gyvenimo linija, islinkimo spindulys toks pats tik centimetru arciau nykscio , o uz antros jau -trecia trumpesne -nuo vidurio nykcio salos prasideda
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 22, 11:06)
Suprantu Jusu pasitenkinima savo izulumu biggrin.gif Tiek to...Esu baigusi teise ir daug metu dirbusi tardyme,taip kad siokiu tokiu elementariu ziniu apie Jusu auksciau minetus keiksmazodzius turiu biggrin.gif ,antra,ne tik kad esu daug skaiciusi apie chiromantija,bet ir baigusi siu Tamstai neaiskiu ir nesuprantamu mokslu kursa...ir netgi turiu diploma.Labai megstu protingus ir turincius jumoro jausma zmones,bet,Jadziune,ribu perzengineti nevertetu biggrin.gif

Gerbiama Tardytoja, panašu į tai, kad studijuodama teisę, nagrinėjote kaskart atsiradusias raukšleles ant delno, o apie anuos keiksmažodžius beigi raukšles, linijas išsamiau nieko ir negirdėjote, juolab apie jų formavimasi bei kitimą.
Man tąjį reikalą teko matyti iš arčiau ir mačiau kaip chiromantiškai optimistiškai toli nuVEIna žuvusio autoįvykyje ar mirusio nuo kraujo užkrėtimo jaunuolio(-ės) (18-25m. amžiaus) likimo, gyvenimo ir kitos linijos.... biggrin.gif Joklmn, o chiromantija, štvajšmaukšt, aniems pagal visas linijas bei raukšles žadėjo ilgąąąąą ir laimingą gyvenimą, kaip tatai gaunasis? g.gif Štai jaunuoliai pūva kapų žemelėj, irsta jų kūnai... o kur chirolinijų žadėtieji trys vaikai, dvi žmonos ir meilužė, karjeros aukštumos, sveikatos bėdos ? bigsmile.gif Chiromantinis nihilizmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 22, 12:42)
Chiromantinis nihilizmas  lotuliukas.gif

jetau... iš kur jūs tokių žodžių žinot... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2008 01 22, 13:55)
jetau... iš kur jūs tokių žodžių žinot... flirt.gif

Čia tik teisininkai-chiromantai tokių gali žinoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 22, 11:42)
Gerbiama Tardytoja, panašu į tai, kad studijuodama teisę, nagrinėjote kaskart atsiradusias raukšleles ant delno, o apie anuos keiksmažodžius beigi raukšles, linijas išsamiau nieko ir negirdėjote, juolab apie jų formavimasi bei kitimą.
Man tąjį reikalą teko matyti iš arčiau ir mačiau kaip chiromantiškai optimistiškai toli nuVEIna žuvusio autoįvykyje ar mirusio nuo kraujo užkrėtimo jaunuolio(-ės) (18-25m. amžiaus) likimo, gyvenimo ir kitos linijos....  biggrin.gif Joklmn, o chiromantija, štvajšmaukšt, aniems pagal visas linijas bei raukšles žadėjo ilgąąąąą ir laimingą gyvenimą, kaip tatai gaunasis?  g.gif  Štai jaunuoliai pūva kapų žemelėj, irsta jų kūnai... o kur chirolinijų žadėtieji trys vaikai, dvi žmonos ir meilužė, karjeros aukštumos, sveikatos bėdos ?  bigsmile.gif Chiromantinis nihilizmas  lotuliukas.gif

Gerbiama Jadziune,visu pirma RAMYBES jums(ne amzinos biggrin.gif )Matau,kad apie CHIROLOGIJA nutuokiate tiek kiek apie NASA naujausias technologijas(tikiuosi tai ne jusu sritis biggrin.gif ) Su nenusimananciu zmogumi(turiu galvoje tik chirologija) neturiu apie ka diskutuoti.Siame forume bendrauju tik su man mielais zmonemis,kuriu mielai klausausi. As,aciu Viespaciui,esu laiminga,turiu puikia seima,draugus,naujas forumo bendramintes ir nebutinai bendramintes,bet mums idomu ir gera kartu,pasidaliname ziniomis ir tokiu TUPU ir cinisku pasisakymu senai neprisileidziu net artyn saves.Galiu SAU TA LEISTI biggrin.gif Taip kad Jadziune,ilsekites.....ir dvasios ramybes JUMS
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 01 23, 01:00)
Bla bla bla ...ir tokiu TUPU ir cinisku pasisakymu senai neprisileidziu net artyn saves.Galiu SAU TA LEISTI biggrin.gif  Taip kad Jadziune,ilsekites.....ir dvasios ramybes JUMS

Nepanašu, kad neprisileidžiate bigsmile.gif , o neprisileidžiate kodėl? Atsakymo į nekurius klausimus taip ir visažinė chirologė nepasakė laugh.gif listen.gif Nieko tokio, jei nesidomite ar tiesiog nežinote, sėkmės Jums buriant iš kavos tirščių, ačiū už linkėjimus, jei Tamstą trikdo mano neramybė, trukdo pasinerti į chirologiją iki pat krūminių, SM turi funkciją "ignoruoti dalyvį" 4u.gif
Atsakyti
Seserys mano, atėjau aš čia, į šitą temą, o čia tokie baisūs dalykai dedasi blink.gif !!!! Vadinate viena kitą tokiais baisiais žodžiais kaip "tupa", "nihilizmas". Ir kitais. Negalima šitaip, negražu ir žema!!! Jūs, abi dvasingos moterys siekiančios aukštų tikslų, turite mylėti viena kitą ir gerbti, kaip Aukščiausios jėgos tvarinį. Viską galima išskaityti iš visko. Ir iš rankų, ir padų, ir iš bambos. Kai kurios gentys moka puikiai skaityti iš kaklo ilgio ir ausų spenelių. Pažinimas yra beribis, seserys mano. Kaip ir Meilė. Išmokite pamilti jums prieštaraujantį, sesės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 13:11)
Seserys mano  wub.gif

Tu esi Šviesa, Tiesa, Meilė, Vaga, tad lenkiu ir daužau galvą ing ekspaltą už taurius palinkėjimus notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
O "Vaga" tai trumpinys žmogaus anatomijos vieno iš objektų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 23, 14:17)
Tu esi Šviesa, Tiesa, Meilė, Vaga, tad lenkiu ir daužau galvą ing ekspaltą už taurius palinkėjimus  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
O "Vaga" tai trumpinys žmogaus anatomijos vieno iš objektų?  g.gif

Ne, sese mano. Tu esi protinga, sese mano. Bet kartais nepastabi. Žvelk atidžiau, atvira širdim ir tu išvysi Ženklą.
Atsakyti
QUOTE(Shining Murkey @ 2008 01 23, 15:20)
Ne, sese mano. Tu esi protinga, sese mano. Bet kartais nepastabi. Žvelk atidžiau, atvira širdim ir tu išvysi Ženklą.

Dovanok, Šviesa-Vaga, nebepastebiu visko, toks, skant, gyvenimo tempas doh.gif , kartais net elementarių dalykų stengdamiesi viską aprėpti nepastebime, vis bėgame bėgame...ieškome ko nepametę, tačiau yra nuostabu, kada kažkas paima už rankos ir švelniai "kresteli", tada sustoji....įsiklausai...ir pamatai, jog ne kiekybėj prasmė...tai irgi savotiškas Ženklas wub.gif Ar teisinga linkme einu, Mokytojau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 23, 14:29)
Dovanok, Šviesa-Vaga, nebepastebiu visko, toks, skant, gyvenimo tempas  doh.gif , kartais net elementarių dalykų stengdamiesi viską aprėpti nepastebime, vis bėgame bėgame...ieškome ko nepametę, tačiau yra nuostabu, kada kažkas paima už rankos ir švelniai "kresteli", tada sustoji....įsiklausai...ir pamatai, jog ne kiekybėj prasmė...tai irgi savotiškas Ženklas  wub.gif  Ar teisinga linkme einu, Mokytojau?  bigsmile.gif

Teisingai, sese mano 4u.gif Žmonės dažnai pamiršta sustoti ir įsiklausti. O tai taip paprasta 4u.gif
Atsakyti
g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 23 sausio 2008 - 14:22