Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Chiromante @ 2008 01 07, 19:29)
Galeciau,jei atsiustum abieju ranku kokybiskas nuotraukas i az

isiunciau,gal reikejo atskirai.
Atsakyti
[quote=Chiromante,2007 12 18, 21:19]
Taip,Vilniuj.Asta Svirkiene.Butinai nueik.Ne tik idomu,bet ir labai rimta ir naudinga
Papildyta:

Labas, gal žinai ar ji dirba šeštadieniais? g.gif Darbo dienom nelabai galiu aš verysad.gif Bet labai noriu pas ją nueit smile.gif
Atsakyti
[quote=Preila,2008 01 10, 13:31]
[quote=Chiromante,2007 12 18, 21:19]
Taip,Vilniuj.Asta Svirkiene.Butinai nueik.Ne tik idomu,bet ir labai rimta ir naudinga
Papildyta:

Labas, gal žinai ar ji dirba šeštadieniais? g.gif Darbo dienom nelabai galiu aš verysad.gif Bet labai noriu pas ją nueit smile.gif
[/quote]

Geriausiai susiskambink su ja ir susitark,manau,gal ras galimybe ir sestadieni
Atsakyti
gal galeciau ir as gauti kontaktus. pastebejau kad ima atsirasti linija kurios neturejau . na ir seip pagal knygele nelabai atsirenku savo liniju. kaire atrodo gan tvarkingai, o desinej "bardakelis" tad ir nezinau kurias linijas kuriom priskisti ir i kuria ranka ziureti? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Labas visoms. perskaiciau si foruma nuo pradzios iki galo ir labai susinervavau verysad.gif Pas mane ant desines rankos delno yra atsirade du apgamai blink.gif Niekada net nemaniau, kad tai galetu buti rimta, kol nepaskaiciau vienos dalyves komentaru, kad po apgamo atsiradimo ant proto linijos ja istiko mikroinfarktas verysad.gif kaskaip nesinoretu, kad mane tokios blogybes istiktu doh.gif Apie linijas pati nieko neismanau, gal galetu kas nors man pakomentuoti mano delniukus? buciau labai labai dekinga smile.gif 4u.gif Nuskanavau savo rankeles, tik nesuprantu kaip cia jas ideti, kad matytumet blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 01 21, 12:35)
Labas visoms. perskaiciau si foruma nuo pradzios iki galo ir labai susinervavau  verysad.gif  Pas mane ant desines rankos delno yra atsirade du apgamai  blink.gif  Niekada net nemaniau, kad tai galetu buti rimta, kol nepaskaiciau vienos dalyves komentaru, kad po apgamo atsiradimo ant proto linijos ja istiko mikroinfarktas  verysad.gif  kaskaip nesinoretu, kad mane tokios blogybes istiktu  doh.gif Apie linijas pati nieko neismanau, gal galetu kas nors man pakomentuoti mano delniukus? buciau labai labai dekinga  smile.gif  4u.gif  Nuskanavau savo rankeles, tik nesuprantu kaip cia jas ideti, kad matytumet  blush2.gif  doh.gif

gali atsiusti man i az,tik su salyga,kad bus abi rankos pilnai ir kokybiskos nuotraukos
Atsakyti
Man labai geda, bet nemoku ikelti tu savo nuotrauku verysad.gif doh.gif , gal gali man parasyti savo emeila ir tuomet atsiusciau 4u.gif
Atsakyti
Klausykitės, Chiromantės, pasidomėkite geriau apie daktiloskopiją, papiliarinius rankų raštus (linijas), palmoskopiją (apie delnus Jūsų mėgstamus), edžeoskopiją, poroskopiją ir atsakysit sau į mokslu, o ne spėlionėm pagrįstus klausimus biggrin.gif
QUOTE(Monika @ 2006 02 17, 11:44)
Man taip pat įdomu, manau, kad tai mažiausiai kenksmingas iš visų būrimų. Gal atsiras eksperčių mūsų tarpe...

Chiromantija-būrimas? g.gif rolleyes.gif Eksperčių, kaip matyti, pilnas forumas biggrin.gif

QUOTE(ezuole @ 2006 06 24, 20:44)
Gal kas gali paaiškinti, ką reiškia tas didelis kryžius po rodomojuoju pirštu, delne?

Kryžius po rodomuoju pirštu (smiliumi) tą ir rodo... lotuliukas.gif , papiliarinių raštų "delta" ten... po kiekvienu pirštu ir beveik ant kiekvieno piršto jų yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 01 21, 18:25)
Klausykitės, Chiromantės, pasidomėkite geriau apie daktiloskopiją, papiliarinius rankų raštus (linijas), palmoskopiją (apie delnus Jūsų mėgstamus), edžeoskopiją, poroskopiją ir atsakysit sau į mokslu, o ne spėlionėm pagrįstus klausimus  biggrin.gif 

Chiromantija-būrimas?  g.gif  rolleyes.gif Eksperčių, kaip matyti, pilnas forumas  biggrin.gif
Kryžius po rodomuoju pirštu (smiliumi) tą ir rodo...  lotuliukas.gif , papiliarinių raštų "delta" ten...  po kiekvienu  pirštu ir beveik ant kiekvieno piršto jų yra  doh.gif

O gal tuomet tu zinai kaip tada paaiskinti moksliskai, pigmentiniu demiu atsiradima ant delno? As kalbejau su medike ir ji man sake, kad nera labai iprasta, kad tokie reikalai atsiranda butent ant delno (ji apskritai pas mane pirma ir pamate, kad taip buna, pries tai ir maciusi nera), nes, bent jau pasak jos, delne nera kazkokios medziagos, kurios yra kitoje odoje, kuri ir salygoje apgamu atsiradima... Tai ka man dabar daryti ir galvoti?
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 01 21, 18:49)
O gal tuomet tu zinai kaip tada paaiskinti moksliskai, pigmentiniu demiu atsiradima ant delno?.....
...... Tai ka man dabar daryti ir galvoti?

Labai keista, kad Tau ta medikė nepaaiškino dėl pigmentinių dėmių rolleyes.gif Aš nesu mokslininkė, nesu medikė, pas mane taip pat yra pigmentinių dėmių ir apgamų, bet kol jie nedidėja, nekinta, neketinu iš to daryti tragedijos. Ant delno gal ir retai būna, bet kadangi jų būna net pačiose neįprasčiausiose vietose, siūlyčiau stebėti jas ir nesinervinti beigi gerai maitintis 4u.gif

Chiromantija tikrai nesergu, tačiau būtų puiku išgirsti, ką chiromantija kalba apie tai, kas keičia ir įtakoja delnų raukšles (lenkimo linijas), pirštų ir delnų rašto piešinį? rolleyes.gif Na pvz., kai elementariai pažeidžiamas ne tik viršutinis odos sluoksnis, o ir gilesni , stipriai nusideginant, susižalojant rankas, delnus, kojų pėdas (kas, beje, irgi turi tokias pat, kiekvienam individualias, raukšles bei papiliarinį raštą). g.gif Būtų gerai išgirsti pasvarstymų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 01 21, 16:49)
ji apskritai pas mane pirma ir pamate, kad taip buna, pries tai ir maciusi nera

tai jin kiek pacientų turi, kad mačius nėra? unsure.gif

O kaip tas dėmes aiškina čia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 21 sausio 2008 - 20:02
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 21, 21:56)
O kaip tas dėmes aiškina čia?  bigsmile.gif

Karma tai, karma, keptas Tarakone tongue.gif
Atsakyti