Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

Šiandien susipažinau su tikra chirologe- Asta Svirkiene. Rekomenduoju visiems ir visoms.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 14, 15:50)
Šiandien susipažinau su tikra chirologe- Asta Svirkiene. Rekomenduoju visiems ir visoms.

sveika,

Aš labai norėčiau nueit pas chirologę, labai įdomu. O ji Vilniuj dirba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiuseima @ 2007 12 18, 18:52)
sveika,

Aš labai norėčiau nueit pas chirologę, labai įdomu. O ji Vilniuj dirba? smile.gif

Taip,Vilniuj.Asta Svirkiene.Butinai nueik.Ne tik idomu,bet ir labai rimta ir naudinga
Papildyta:
QUOTE(Nelayme @ 2007 12 14, 13:02)
na, jei vienoks ar kitoks likimas yra duotas, tu stenkis nesistenges nieko nepakeisi savame gyvenime, na bet burimais ir iki dabar nelabai tikiu, jei visi burejai ir kiti zmones sugebantys nuspetu ateiti, jie butu vos ne dievai, manau isvengtume visokiausiu nelaimiu ar ten karu, na bet to nera...viena, kita galima kazka atspeti, o galutinai dar neatsirado tokiu. Taip, pradesiu kurti savo laime, arba bent jau stengsiuosi, kai tik atsistosiu tvirtai ant koju...

Chirologija su burimais neturi nieko bendro,o likimas-tai duotas kelias su daugybe keliuku,takeliu ir sankryzu ir delne ta galima matyti...Juk priejes snkryza ir pasukes i desine toliau eisi vienu keliu,o pasukes i kaire-jau visai kitu smile.gif Tai taip ir nulemta smile.gif .Mes beveik visada turime ne viena galimybe, o profesionalaus chirologo konsultacija ir reikalinga tam,kad isanalizuot tas galimybes ir bandyt turet galimybe "pasidet pagalve" pries kritima smile.gif Juk jeigu tau skirta pvz.scenos zmogaus karjera,o tu turguj silke pardavineji,-butinai gausi smugi per kuria nors vieta smile.gif
Atsakyti
[quote=Chiromante,2007 12 18, 22:19]
Taip,Vilniuj.Asta Svirkiene.Butinai nueik.Ne tik idomu,bet ir labai rimta ir naudinga

[QUOTE]
Gal žinai kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
[quote=zuikiuseima,2007 12 20, 12:38]
[quote=Chiromante,2007 12 18, 22:19]

[QUOTE]
Gal žinai kiek kainuoja? ax.gif
[/quote]
Zinau-100 lt. Tikrai verta
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 12 20, 14:53)
Zinau-100 lt. Tikrai verta

gal ir pati moki is delno pasakyti daug ka,pas mane delne daug liniju,kai pamato mano delna nustemba,as sakau mano gyvenimas pilnas nuotikiu ir netiketumu,pas kitus tikrai maziau tu liniju g.gif ,noreciau kad man kas is delno pasakytu apie mano gyvenima ax.gif
Atsakyti
Gal žinot rimtos chirologės kontaktus Kaune?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 01 01, 21:22)
gal ir pati moki is delno pasakyti daug ka,pas mane delne daug liniju,kai pamato mano delna nustemba,as sakau mano gyvenimas pilnas nuotikiu ir netiketumu,pas kitus tikrai maziau tu liniju g.gif ,noreciau kad man kas is delno pasakytu apie mano gyvenima ax.gif

Pas mane irgi visas delnas išvagotas linijų, kartais atrodo, ne kaip pas žmogų biggrin.gif
Daug linijų reiškia, kad esi labai jautrus žmogus, na dėl įvykių irgi sutinku drinks_cheers.gif Ir viską labai giliai imi į širdį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 04, 15:54)
Pas mane irgi visas delnas išvagotas linijų, kartais atrodo, ne kaip pas žmogų biggrin.gif
Daug linijų reiškia, kad esi labai jautrus žmogus, na dėl įvykių irgi sutinku drinks_cheers.gif Ir viską labai giliai imi į širdį smile.gif

Zalatorienė savo knygoje teigia, kad linijų gausa priklauso nuo žmogaus dvasingumo - kuo dvasingesnis, tuo daugiau linijų.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2008 01 04, 17:24)
Zalatorienė savo knygoje teigia, kad linijų gausa priklauso nuo žmogaus dvasingumo - kuo dvasingesnis, tuo daugiau linijų.

Na taip, galima sutikti, kuo jautresnis tuo dvasingesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 01 04, 16:54)

esu jautri,tai tiesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 01 01, 20:22)

Galeciau,jei atsiustum abieju ranku kokybiskas nuotraukas i az
Atsakyti