Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(mildyte @ 2007 08 23, 11:41)
labu, noriu paklausti informacijos, ką reiškia kai širdies, galvos ir gyvenimo linijos yra susijungusios į vieną, o jas kerta tiesi likimo linija. kiek bandžiau ieškoti info. apie tokias savo linijų derinų niekur negaliu rasti.

pats tavo parasytas faktas tikrai nera geras zenklas.bendraja prasme,-tai reikstu,kad asmuo del savo temperamento puola i pavojus,katastrofas.sitas zenklas reiskia,kad zmogus nesuvokia pavoju,gresianciu tiek is jo paties,tiek is aplinkiniu.bet reikia ziureti abi rankas,issiaiskinti priezastis,isanalizuoti kitus zenklus,todel labai siulyciau apsilankyti pas Asta Svirkiene.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 08 28, 11:15)
pats tavo parasytas faktas tikrai nera geras zenklas.bendraja prasme,-tai reikstu,kad asmuo del savo temperamento puola i pavojus,katastrofas.sitas zenklas reiskia,kad zmogus nesuvokia pavoju,gresianciu tiek is jo paties,tiek is aplinkiniu.bet reikia ziureti abi rankas,issiaiskinti priezastis,isanalizuoti kitus zenklus,todel labai siulyciau apsilankyti pas Asta Svirkiene.

labai noreciau apsilankyti pas tikrai gera chirologe, kad mano delniukus profesionaliai apziuretu. tik kiek zinau toji Asta labai barangiai uz konsultacijas ima, jei neklystu 150lt. gal pazystat kokia profesionalia, kuri ne tiek daug plesia?
Atsakyti
QUOTE(mildyte @ 2007 08 28, 22:02)
labai noreciau apsilankyti pas tikrai gera chirologe, kad mano delniukus profesionaliai apziuretu. tik kiek zinau toji Asta labai barangiai uz konsultacijas ima, jei neklystu 150lt. gal pazystat kokia profesionalia, kuri ne tiek daug plesia?

tada gal pas Leopolda.tiesa,nezinau kiek jis ima.pries pusmeti buvo 100 lt. uz valanda.profesionaliu chirologu lietuvoj labai mazai,o savamokslis gali ziauriu nesamoniu prisneketi ir pakenkti zymiai labiau nei neteisingai interpretuotos kortos.rankose uzfiksuotas visas zmogaus gyvenimas su smulkiausiais ivykiais ir kad teisingai perskaityti zenklus,PATIKEKIT,knyguciu paskaityti neuztenka.jeigu tikrai domina,visgi siulyciau pasitaupyti.juk uz koki nors eilini megstini tokius pinigus atiduodam be gailescio
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 08 29, 14:17)
tada gal pas Leopolda.tiesa,nezinau kiek jis ima.pries pusmeti buvo 100 lt.

Atrodo, vis dar 100 Lt pas jį.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 08 29, 12:51)
Atrodo, vis dar 100 Lt pas jį.

pagal tavo pateikta sarasa(suprantu,kad labai subjektyvu),uzsirasiau konsultacijai pas Vida.siaip,-visa laika bendravau,nors pakankamai retai,- su Leopoldu.man jo stilius tinka
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 08 31, 01:53)
pagal tavo pateikta sarasa(suprantu,kad labai subjektyvu),uzsirasiau konsultacijai pas Vida.siaip,-visa laika bendravau,nors pakankamai retai,- su Leopoldu.man jo stilius tinka

Leopoldas man labai patinka. 4u.gif Ar Tau pildosi jo pranašystės? Man daug kas išsipildė.
Pas Vidą jau buvai?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 08 31, 19:51)
Leopoldas man labai patinka. 4u.gif  Ar Tau pildosi jo pranašystės? Man daug kas išsipildė.
Pas Vidą jau buvai?

su Leopoldu susipazinau pries kokius 7 metus,kaip tik pries labai didelius pasikeitimus,kurie,kaip pati jauciau,nieko gero man neduos.Jis ziurejo ir ranka ir kortas mete...situacija dabar lygiai tokia,kaip jis ja man nusake.Kazkaip gaunasi bendrauti po 2-3 val. Jis man tinka,nors apie ji yra pakankamai ivairiu nuomoniu.Pas Vida einu kita savaite.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 08 31, 23:13)
su Leopoldu susipazinau pries kokius 7 metus,kaip tik pries labai didelius pasikeitimus,kurie,kaip pati jauciau,nieko gero man neduos.Jis ziurejo ir ranka ir kortas mete...situacija dabar lygiai tokia,kaip jis ja man nusake.Kazkaip gaunasi bendrauti po 2-3 val. Jis man tinka,nors apie ji yra pakankamai ivairiu nuomoniu.Pas Vida einu kita savaite.

papasakok placiau apie Leopoldo pranašystes, labai jau daug įvairiu nuomoniu apie ji girdejau vieni ji labai giria, o kiti atvirkščiai.
po apsilankymo pas Vida taip pat nepamiršk mums savo nuomone pateikti, nes as ir gi planuoju pas ja kita menesi apsilankyti. nori suzinoti ar verta.
Atsakyti
merginos kokia cia vida dar? ax.gif neteko tokios girdeti...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2007 08 31, 23:13)
Jis man tinka,nors apie ji yra pakankamai ivairiu nuomoniu.

drinks_cheers.gif
Man irgi tinka. mirksiukas.gif

QUOTE(airea @ 2007 09 01, 18:50)
merginos kokia cia vida dar?  ax.gif  neteko tokios girdeti......  g.gif

Vida Gudavičienė, "Du Pasauliai".

http://www.dupasauliai.com/
Atsakyti
QUOTE(mildyte @ 2007 09 01, 06:22)
papasakok placiau apie Leopoldo pranašystes, labai jau daug įvairiu nuomoniu apie ji girdejau vieni ji labai giria, o kiti atvirkščiai.
po apsilankymo pas Vida taip pat nepamiršk mums savo nuomone pateikti, nes as ir gi planuoju pas ja kita menesi apsilankyti. nori suzinoti ar verta.

Leopoldas kitoks.Apibudinti ji sunku-jis tiesiog arba tinka arba netinka.Jis perdaug ismintingas ,kad pasakotu kokiu akiu berna kur ir kada sutiksi smile.gif pas ji daug ka reikia skaityti tarp eiluciu...Manyciau,kad giria ji tie,kas nenori pigios programos,tipo bernas su rudom akim,ar kazkas is tos serijos smile.gif Beje,jo zodziai-kad zenklai delnuose,kaip ir kelio zenklai,atsiranda pries ivyki,o ne po jo...pazindamas zenklus ir ju paisydamas,nuvaziuosi iki savo tikslo saugiai,o nepaisydamas-iki pirmo stulpo smile.gif O tas patinka-nepatinka,tai kaip ir kiekvienas zmogus-su vienais gera ir ramu,su kitais nekas.Apie Vida butinai parasysiu,bet esu tikra,kad bus gerai.JI NEPRIMYTIVI...
Atsakyti
I need help. Gal cia yra besidominanciu siuo dalyku ir galetu for fun pasakyt kas ka reiskia ir daug maz nusakyti kaip kas. Dariau su fotiku nuotraukas tik fotikas gal ne toks ir nelabai geras ir visu detaliu tiksliai nepadare,bet cia ir mazos linijos matosi realiai kurios yra. tik nevisai tiksliai kai kurios. Tai daug maz gal nupasakotu kas ka nors. Nes atejo toks laikas kad reik kazka daryt, o pas burejas nenoriu ait nes ten lengvai gali prigydyt ka nors. Padirbejus galima butu ir tiksliai visas linijas atvaizduot. bet pagrindines yra tikslios, so dekui anyway wink.gif

Kaire
user posted image

Desine
[img=http://img465.imageshack.us/img465/4289/4desineyh6.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiltas: 18 rugsėjo 2007 - 07:23