Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

Gal kas gali pasakyti man, kaip reiktu suprasti, jei kairios rankos delne gyvenimo linija trumpesne, o desines rankos zymiai ilgesne ta gyvenimo linija.Kuria ranka tiketi? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Ugnė,2007 04 21, 17:07]
Gal kas gali pasakyti man, kaip reiktu suprasti, jei kairios rankos delne gyvenimo linija trumpesne, o desines rankos zymiai ilgesne ta gyvenimo linija.Kuria ranka tiketi? blush2.gif
[/quo

Tiketi desine.Kaire-kas tau buvo numatyta,o desine-kaip ta plana realizuoji gyvenime,kaip sugebi pakeisti,ar tobuleji.
Bet gal kaireje rankoje is gyvenimo linijos nueina silpnesnes linijos i kitas linijas-tada tu tarsi isplauki is tos neigiamos duotybes.
Del apgamo delne:pries keleta metu man atsirado rudas apgamas,intensyvus ant galvos linijos.Po pusmecio man ivyko mikroinsultas-persidirbau.Po to tas apgamas letai pradejo svieseti,dabar jau ir sunku surasti,kur buvo.Taigi,rudas,juodas apgamas-liga.Raudonas taskas-kazkoks greitas ivykis,greita liga ar skubi operacija,bet tas raudonas taskas gali buti susijes ne su mumis,o su musu artimaisiais,pvz.mama ar pan.
Del chiromantijos literaturos,tai rimtos knygos yra:
-Boris Astafjev.Osnovy chiromantii.2006 -labai gera,rusu k.
-Dz.sen Zermen.Karmicheskaja chirologija
Runicheskaja chirologija
Atsakyti
Visokie Kanisauskai,Gailienes ar Spirkauskai su savo knygelemis turi sleptis po lapais pries Astafjeva,nes pirmieji-tik megejai ir knygu perrasinetojai
Ka rinktis is chirologu-ar apsimetele ,chirologijos profane Lobaciuviene,ar Asta is 2 pasauliu,ar juodaji maga Leopolda-kiekvieno skonio reikalas.Man Asta is ju rimciausiai atrodo,vis tik 10 metu toj srity dirba.Be to, chirologija yra interpretavimo menas-vienas aiskina vienaip,kitas kitaip,kiekvienas vis kitur akcentus uzdeda.
Ar labai patiktu,kad pasakytu: 40 metu mirsi.Tai ir gyventum su ta programa,ir lauktum smerties.Geriau,kai pasako,kad gali buti kazkoks ivykis,bet gal ji galima apeiti,gal reikia kazka keisti gyvenime.
Mano apgamas ant galvos linijos aiskiai pranese:mazink tempa,nes pakratysi kojas.Deja,nezinojau,ka jis man sako,nekreipiau demesio,kol negavau per smegenine kaip su kuvalda.Tada ir chirologija susidomejau,jau po visko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 04 02, 22:57)
Įdomu, ką reiškia gerokai ilgesnis už didįjį rodomasis pirštas  g.gif ...

Pirmiausia palygink Jupiterio pirsta su Aplono pirstu-jie turetu buti panasaus ilgio.Bet jei Jupiteris ryskiai uz visus ilgesnis,vadinasi:
-labai didele garbetroska,labai isdidus
-jei jis dar ir stambesnis uz Saturno pirsta,-valdingumas
-slopins kitu iniciatyva,vis as-as-as
Jei neigiamos puses nera isreikstos,tai toks zmogus butinai turi buti vadovas, organizatorius.

Dar del prakeikimu-jei taip atsitinka,pasakyk:ir tau linkiu to paties ir sukalbek tau priimtina malda.As kalbu Teve musu.Mane nestumo pabaigoj viena moteris prakeike,kai grieztai pareikalavau grazinti skola,o, pasirodo,pati jau buvo nescia ir su jos vaikeliu paskui kazkokios problemos buvo.Tad nejuokaukim tokiais dalykais.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 04 24, 01:16)

Dar del prakeikimu-jei taip atsitinka,pasakyk:ir tau linkiu to paties ir sukalbek tau priimtina malda.As kalbu Teve musu.Mane nestumo pabaigoj viena moteris prakeike,kai grieztai pareikalavau grazinti skola,o, pasirodo,pati jau buvo nescia ir su jos vaikeliu paskui kazkokios problemos buvo.Tad nejuokaukim tokiais dalykais.

O aš girdėjau, kad prakeikti gali tiktai motina, o kitų asmenų išsakyti "prakeikimai" pridaro bėdos jims patiems.
Ar tiesa - nežinau. Čia taip sakė tikybos mokytoja 4u.gif
Atsakyti
daugvaikuciu,2007 04 24, 01:16
jei Jupiteris ryskiai uz visus ilgesnis,vadinasi:
-labai didele garbetroska,labai isdidus
-jei jis dar ir stambesnis uz Saturno pirsta,-valdingumas
-slopins kitu iniciatyva,vis as-as-as
Jei neigiamos puses nera isreikstos,tai toks zmogus butinai turi buti vadovas, organizatorius.
Čia "jinai". hihihi.gif Ar moterų šie požymiai taip pat traktuojami?
Atsakyti
QUOTE(apelsincike @ 2006 02 19, 18:25)
user posted image
na,as greitai nupiesiau apytikslias linijas.Ta prasme,kur sutrukimai ir kaip mazdaug jos rankoje issidesciusios.keisciausia,kad visa ranka isvagota tu issisakojimu-visos linijos lipte aplipusios  "eglisakiais".(o ta,kuri juosia visas kalvas-ypatingai)
p.s.lkinijos gilios.Net labai.Tik sutrukinejusios.

sorry, kad pasiskolinau piesinuka blush2.gif
gal kas gali pakomentuoti toki atveji, cia ne ant mano rankos, todel drasiai sakykit bet koki blogi mirksiukas.gif
kalba eina apie linija, kuri siame piesinuke antra. prasideda normaliai ir tokia eina iki nykscio (cia kalbant apie ilgi) , veliau issisakoja i dvi dalis ir tokia tesiasi mazdaug iki delno vidurio. viena atsaka plonyte ir tesiasi beveik iki delno pabaigos, o kita atsaka stora ir baigiasi ties delno viduriu, o jos gale ryskus ir didelis kryzius (o is smulkiu linijiciu aplink kryziu susidaro zvaigzdute). gal kas zinot, ka tai galetu reiksti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 25 balandžio 2007 - 14:03
QUOTE(klopedija @ 2007 04 24, 19:08)
Čia "jinai".  hihihi.gif Ar moterų šie požymiai taip pat traktuojami?

Sitoj situacijoj lygiai taip pat.
Ar esi valdinga garbetroska ? Na,prisipazink,chia visi savi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 04 23, 01:48)
[Del apgamo delne:pries keleta metu man atsirado rudas apgamas,intensyvus ant galvos linijos.Po pusmecio man ivyko mikroinsultas-persidirbau.Po to tas apgamas letai pradejo svieseti,dabar jau ir sunku surasti,kur buvo.Taigi,rudas,juodas apgamas-liga.

unsure.gif vajezau... nu ir "nudžiuginai" ... pas mane yra atsiradęs apgamėlis nelabai ryškus dešiniam delne po bevardžiu pirštumaždaug kur bevardis su nykščius kampą sudaro blink.gif tai kokią čia ligą pranašauja? o mano vaikui tai gan didelis apgamas yra ant delno?
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2007 04 26, 12:17)
unsure.gif vajezau... nu ir "nudžiuginai" ... pas mane yra atsiradęs apgamėlis nelabai ryškus dešiniam delne po bevardžiu pirštumaždaug kur bevardis su nykščius kampą sudaro  blink.gif tai kokią čia ligą pranašauja? o mano vaikui tai gan didelis apgamas yra ant delno?

Ant linijos turi atsirast... pas mane šiaip vienas apgamas yra iš karto po smilium, ant delno šono, kitoj rankoj - netoli gyvenimo linijos mini apgamukas. Kol kas nieko blogo nepastebėjau, nenyksta.
Atsakyti
daugvaikuciu,2007 04 26, 04:23
Ar esi valdinga garbetroska ? Na,prisipazink,chia visi savi... smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Esu valdinga, sveikai garbėtroška ir karjeristė, ir to visai neslepiu. tongue.gif Bet čia nemano ranka schmoll.gif .
Atsakyti
Sveikos, žiūrėjau A.Stašaitytės laidą, kurioje dalyvavo chiromantas Leopoldas Malinauskas. Ir užsinorėjau apsilankyti pas jį. Gal kas esate buvę ir galite pasidalinti patirtimi, kaip sekėsi, kiek kainuoja, ir galiausiai - kur jo ieškoti. Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Atsakyti