Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Mildukas @ 2007 02 19, 11:58)
Gerai sako, kad viena ranka - kokia ateitis suplanuota, o kita - kaip ji keičiasi priklausomai nuo tavo elgesio. Pvz, mano rankose abejose ties viena vieta yra labai nesamoninga gyvenimo linija - besišakojanti į visus šonus, lyg blyškiau, lyg ryškiau, susikertanti... taip ir neaišku, ar toj vietoj nutrūkt turi, ar plonom linijytėm toliau tęstis...
Įdomu būtų pas chiromantą apsilankyt, gal kas žinot Kaune kokį? O gal kuri iš jūsų pabandytų gyvai arba iš nuotraukos pakomentuot? Šiaip, dėl įdomumo - iš karto pasakau, kad mano gyvenimo tai nepakeis, nebijokit, kad žudytis paskatinsit  lotuliukas.gif

gali įdėt dėl įdomumo nuotrauką mirksiukas.gif ir pati gali pasistudijuot atidžiau- internete yra neblogų vadovų, ypač rusų kalba thumbup.gif mano kadangi gyvenimo linija puiki, o ir būrėjas sakė, kad ilgai kitus kankinsiu mirksiukas.gif , tai per daug ir nesidomėjau šia linija, regis turi abiejose rankose būti aiškus nutrūkimas, o jei neklystu jei toliau tęsiasi- tai pagijimas po ligos, etc...na bijau suklaidint blush2.gif
ir pasikartosiu, kad nemanau, kad būtinai viskas taip ir turi būti pagal linijas mirksiukas.gif
nu bet mano tėvo tai šakės-vienintelė ryškų ryškiausia santuokos linija ir du ryškūs vaikai ant jos doh.gif blink.gif nugi taip ir yra doh.gif o mano kad 2 santuokos tai tikrai, dabar gyvenu antroj, o trečios visai nenoriu schmoll.gif gal pavyks nugalėti tą likimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 19, 14:23)
gali įdėt dėl įdomumo nuotrauką mirksiukas.gif ir pati gali pasistudijuot atidžiau- internete yra neblogų vadovų, ypač rusų kalba thumbup.gif

Matai, man su rusų kalba diiiidelės problemos: perskaityt gal dar šiaip taip sugebėčiau, bet suprast - niekaip schmoll.gif Na ne kalbininkė aš... Va ir nuotraukytės:
kairys delnas ir dešinys delnas (dedu tik delnus, nes domina tik pagrindinių linijų išaiškinimas...). Šiaip draugė bandė šiek tiek aiškinti, bet minusas tas, kad ji mane pažįsta, ir dalį įvykių žiūri šališkai, pvz, santuoka ar meilė..
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 19, 18:42)
Matai, man su rusų kalba diiiidelės problemos: perskaityt gal dar šiaip taip sugebėčiau, bet suprast - niekaip  schmoll.gif Na ne kalbininkė aš... Va ir nuotraukytės:
kairys delnas ir dešinys delnas (dedu tik delnus, nes domina tik pagrindinių linijų išaiškinimas...). Šiaip draugė bandė šiek tiek aiškinti, bet minusas tas, kad ji mane pažįsta, ir dalį įvykių žiūri šališkai, pvz, santuoka ar meilė..

man nuotraukos neatsidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 20, 09:46)
man nuotraukos neatsidaro schmoll.gif

OJOJOJ, atsiprašau blush2.gif Ryškiai dar peršalimas smegenis veikia blush2.gif
kairys delnas ir dešinys delnas
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 20, 10:57)
OJOJOJ, atsiprašau  blush2.gif Ryškiai dar peršalimas smegenis veikia  blush2.gif
kairys delnas ir dešinys delnas

na ir kuom tau ta linija nepatinka, puikiausia linijėlė, bent jau dešinė (kairės nežiūrėjau).

įmetu, radau fainą puslapį, rusų kalba.
ranka

pati radau sau įdomių dalykų pagal kairę turiu sulaukti sėkmės vidutiniame amžiuje, o dešinė jau tai išsklaido. viskas aišku per savo tinginystę nieko nepasieksiu blush2.gif

žinai, įdomiausia savo ranką tyrinėt, bet tikrai, būk rami gyvensi netrumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 20, 11:22)
na ir kuom tau ta linija nepatinka, puikiausia linijėlė, bent jau dešinė (kairės nežiūrėjau).

įmetu, radau fainą puslapį, rusų kalba.
ranka

pati radau sau įdomių dalykų pagal kairę turiu sulaukti sėkmės vidutiniame amžiuje, o dešinė jau tai išsklaido. viskas aišku per savo tinginystę nieko nepasieksiu blush2.gif

žinai, įdomiausia savo ranką tyrinėt, bet tikrai, būk rami gyvensi netrumpai 4u.gif

Dėkui, nors rusiškai aš ir nesuprantu blush2.gif Pagal genetiką turėčiau netrumpai gyvent - bent jau iš motinos pusės ax.gif
O vis tik gal kas žinot normalų chiromantą Kaune? Įdomu būtų ax.gif
Atsakyti
*plepute*,2006 02 26, 20:48
rodomasis (Jupiteris) – poziuri i isorinius garbes zenklus;
user posted image
Įdomu, ką reiškia gerokai ilgesnis už didįjį rodomasis pirštas g.gif ...
Atsakyti
O kuri rankoje yra vedybų linija g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(širma @ 2007 04 03, 06:50)
O kuri rankoje yra vedybų linija  g.gif ?

na reiksmiu nemazai yra pateikta burturatas.tinkle.lt
Atsakyti
pas mane desnej rankoj yra labai riski viena vedybos linija, bet vaiku nera
o kaireje yra dvi neryskios suskilinejusios linijos, bet vaiku nematau.
ar tai reiskia kad as neturesiu vaiku?
pries menesi mane prakeike viena pagerusi moteris, kad netureciau vaiku, ir tai man niekaip neisseina is galvos.
Atsakyti
QUOTE(ievutia @ 2007 04 20, 17:16)
pas mane desnej rankoj yra labai riski viena vedybos linija, bet vaiku nera
o kaireje yra dvi neryskios suskilinejusios linijos, bet vaiku nematau.
ar tai reiskia kad as neturesiu vaiku?
pries menesi mane prakeike viena pagerusi moteris, kad netureciau vaiku, ir tai man niekaip neisseina is galvos.

buk rami, ta prasigerusi moteris jau nubausta ir taip, kad yra prasigerusi rolleyes.gif
tie jos zdziai pries ja pacia atsisuks....
Atsakyti
sveikutes,mane domina kurioj rankoj ir kurioj vietoj yra vaiku linija 4u.gif
Atsakyti