QUOTE(Mildukas @ 2007 02 19, 11:58)
Gerai sako, kad viena ranka - kokia ateitis suplanuota, o kita - kaip ji keičiasi priklausomai nuo tavo elgesio. Pvz, mano rankose abejose ties viena vieta yra labai nesamoninga gyvenimo linija - besišakojanti į visus šonus, lyg blyškiau, lyg ryškiau, susikertanti... taip ir neaišku, ar toj vietoj nutrūkt turi, ar plonom linijytėm toliau tęstis...
Įdomu būtų pas chiromantą apsilankyt, gal kas žinot Kaune kokį? O gal kuri iš jūsų pabandytų gyvai arba iš nuotraukos pakomentuot? Šiaip, dėl įdomumo - iš karto pasakau, kad mano gyvenimo tai nepakeis, nebijokit, kad žudytis paskatinsit
Įdomu būtų pas chiromantą apsilankyt, gal kas žinot Kaune kokį? O gal kuri iš jūsų pabandytų gyvai arba iš nuotraukos pakomentuot? Šiaip, dėl įdomumo - iš karto pasakau, kad mano gyvenimo tai nepakeis, nebijokit, kad žudytis paskatinsit
gali įdėt dėl įdomumo nuotrauką ir pati gali pasistudijuot atidžiau- internete yra neblogų vadovų, ypač rusų kalba mano kadangi gyvenimo linija puiki, o ir būrėjas sakė, kad ilgai kitus kankinsiu , tai per daug ir nesidomėjau šia linija, regis turi abiejose rankose būti aiškus nutrūkimas, o jei neklystu jei toliau tęsiasi- tai pagijimas po ligos, etc...na bijau suklaidint
ir pasikartosiu, kad nemanau, kad būtinai viskas taip ir turi būti pagal linijas
nu bet mano tėvo tai šakės-vienintelė ryškų ryškiausia santuokos linija ir du ryškūs vaikai ant jos nugi taip ir yra o mano kad 2 santuokos tai tikrai, dabar gyvenu antroj, o trečios visai nenoriu gal pavyks nugalėti tą likimą