Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

QUOTE(Libra @ 2006 03 20, 14:34)

Beje, ant mano delno neseniai atsirado raudonas taskelis. Galima sakyti ant Marso kalvos, siek tiek zemiau po Merkuriaus kalva. Gal as zino ka tai galetu reiksti? Itariu tas taskelis kazkai susijes su sveikata  rolleyes.gif

Gal vis tik žinote, ką gali reikšti raudonas taškas?

Man ant dešinės rankos tarp galvos linijos pradžios ir rodomojo piršto taip pat atsirado raudonas taškas... kas kart neramu pažvelgus į jį
Atsakyti
Kas žinote, kurios delno linijos rodo kiek turėsi vaikų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daumilė @ 2007 01 26, 16:18)
Kas žinote, kurios delno linijos rodo kiek turėsi vaikų? g.gif

paskaityk tema, kaip tik yra atsakymas tongue.gif
Atsakyti
Vaikai turėtų būti ant santuokos linijos

aš tai norėjau paklausti, kaip ten su dešine ir kaire rankomis, kairė-tai kas lemta, dš-kaip pats taisai, ar atvirkščiai g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 08, 09:46)
Vaikai turėtų būti ant santuokos linijos

aš tai norėjau paklausti, kaip ten su dešine ir kaire rankomis, kairė-tai kas lemta, dš-kaip pats taisai, ar atvirkščiai g.gif

ačiū 4u.gif

kaire - kas tau duota, o desine - ka is tiesu realizuoji gyvenime smile.gif
Atsakyti
sveikos,
o ką reiškia, jei nesimato vedybų linijos arba ji labai labai neryški? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 03 09, 10:34)
Gal kas žinot Klaipėdoj chiromantės koordinates. Tikros.

Kontaktų neturiu, bet mane nuvede 1999metais, eina sau doh.gif pasake daug praeities (nu nestandartiniai dalykai, nera kaip su horoskopais, kai sakai beleka ir uztaikai).
man rupejo ar istosiu i rezisura, o ji pasake ne (kuom as nepatikejau), ir sake bus ilgas ir baisiai sunkus tas kelias link to. Akurat, 8 kartus stojau, astunta istojau, ir nerdaua saves sarasuose per madatines (nors balai yra stojamuju), ko nieks negalejo paaiskint.

Kaip netiket?

man labai idomu, bet as maisausi su tom linijom, niekaip nesuprantu kuri kuri, be to toks jausmas, kad jos ne ten kur turi but.

Idedu, gal kas galit pakomentuot siek tiek blush2.gif (atsiprasau uz pleistrus, rank asusizeidziau, be to tokia sviesi linija ant minkstimo zemiau nykscio yra randas.

tos pagrindines cvia matos, reiktu geriau nuforkint kad kruopsciau

user posted image

Papildyta:
nu su kaire ranka niekaip nenufotografavau graziai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 17 vasario 2007 - 13:23
QUOTE(agnea @ 2007 02 17, 10:55)
sveikos,
o ką reiškia, jei nesimato vedybų linijos arba ji labai labai neryški?  g.gif

Tai reiškia arba išvis neištekėsi arba jei ir ištekėsi santuoka tau bus neesminis gyvenimo įvykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 02 17, 19:30)
Tai reiškia arba išvis neištekėsi arba jei ir ištekėsi santuoka tau bus neesminis gyvenimo įvykis smile.gif

sad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnea @ 2007 02 17, 21:08)

nenusimink 4u.gif nes nebūtinai jau taip viskas ir bus -pagal linijas mirksiukas.gif aš, išsigandusi trečių vedybų (taip linijos rodo), apžiūrėjau tėvų, bendradarbių- ir vieno bedradarbio, kuriam jau apie 60 metų, buvo dvi ryškios santuokos linijos, nors daug šansų antrai santuokai jam tikrai nėr...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 02 19, 09:57)
nenusimink 4u.gif  nes nebūtinai jau taip viskas ir bus -pagal linijas mirksiukas.gif aš, išsigandusi trečių vedybų (taip linijos rodo), apžiūrėjau tėvų, bendradarbių- ir vieno bedradarbio, kuriam jau apie 60 metų, buvo dvi ryškios santuokos linijos, nors daug šansų antrai santuokai jam tikrai nėr...

Gerai sako, kad viena ranka - kokia ateitis suplanuota, o kita - kaip ji keičiasi priklausomai nuo tavo elgesio. Pvz, mano rankose abejose ties viena vieta yra labai nesamoninga gyvenimo linija - besišakojanti į visus šonus, lyg blyškiau, lyg ryškiau, susikertanti... taip ir neaišku, ar toj vietoj nutrūkt turi, ar plonom linijytėm toliau tęstis...
Įdomu būtų pas chiromantą apsilankyt, gal kas žinot Kaune kokį? O gal kuri iš jūsų pabandytų gyvai arba iš nuotraukos pakomentuot? Šiaip, dėl įdomumo - iš karto pasakau, kad mano gyvenimo tai nepakeis, nebijokit, kad žudytis paskatinsit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 19 vasario 2007 - 11:59
cia mano subjektyvi nuomone, bet as pas juodaji maga net degtuku dezutes pirkti neiciau. prisidirbti galim greiciau nei greitai..ir siaip man tie du pasauliai kazkaip pasitikejimo nekelia..bet cia MANO nuomone ax.gif
Atsakyti