Sveikos,
O gal zinote ka gali reiksti apgamo atsiradimas delne? Jis man labai greitai atsirado pries mazdaug pusmeti. Kairej rankoj yra toks mazas liniju issisakojimas zemyn i riesa nuo sirdies linijos ir atsirado tas taskelis... Visaip bandziau aiskintis, bet nelabai nutuokiu. Gal yra kuriai taip buve?
Dekoju uz pasvarstymus....
nepykit, nesusigaudau, kaip reikia pacituoti, tai tiesiog nukopijavau zinute
Rainiukee, apie apgamus ir zymes gali pasiskaityti siuo adresu:
http://www.dharma.lt...nklai-ant-kuno/. Kadangi esi mergina, o zyme atsirado kaireje kuno puseje, kaireje rankoje tai turetu buti geras zenklas
jei pasakytum, kurioje tiksliai delno vietoje (po kuriuo pirstu ir salia kokios linijos) yra tas taskelis, galeciau pakomentuoti ji pagal chiromantija.
Papildyta:
QUOTE(Linushi @ 2006 10 20, 10:28)
pas mane jau senai yra apgamas ant delno kairiojo...irgi nzn ka reiskia
Linushi, kurioje tiksliai delno vietoje yra apgamas ir ar tu desiniaranke? Tikrai nesu kokia profesionali chiromantijos zinove, bet isanalizavau keleta knygeliu ir noreciau teorines zinias pritaikyti praktikoje
pagal astrologija, apie si zenkla gali pasiskaityti adresu
http://www.dharma.lt...nklai-ant-kuno/
Papildyta:
QUOTE(ezuole @ 2006 06 24, 19:44)
Kaip keista...Jeigu ne tas sužeidimas ant nykščio, tai labai panašu ir į mano ranką.
Gal kas gali paaiškinti, ką reiškia tas didelis kryžius po rodomojuoju pirštu, delne? O tos linijos aplink nykštį žemyn lyg tai pertrūkis ar koks išlinkimas ar ką nors reiškia?
Ezuole, kryzius po rodomuoju pirstu (ant jupiterio kalvos) reiskia pavykusia santuoka (jei ryski sirdies linija), taip pat santuoka is meiles
Papildyta:
QUOTE(adire @ 2006 04 05, 12:23)
Sveikutės, gal galėtumėt parašyt knygų apie chiromantiją pavadinimų.
Tre McCAMLEY "Delnu kalba", Stasys Spirkauskas "Chiromantija" ir Vaidotas Kanisauskas "Chirosofija". Jei del praktiskumo, rekomenduociau pastaraja, joje viskas pateikta aiskiai ir informatyviai. "Delnu kalboje" - grazios iliustracijos, bet sakyciau per daug optimistiski vertinimai
Papildyta:
QUOTE(kilte @ 2006 03 07, 20:35)
Kad man rodos ne nes veneros juosta visai atskira linija, išlenkta palei pirštus, pas mane ta veneros juosta kažkokia sutrūkinėjusi net iš 3 atkarpų sudaryta. O čia grynai širdies linija tokia dviguba tarp tų linijų milimetrinis atstumas ir jos kartu prasideda. Aš dar ir gyvenimo liniją dvigubą turiu, ar yra dar kur internete apie tai paskaityti?
Dviguba gyvenimo linija reiskia prabangu gyvenima, puikia aplinka, stipria asmenybe. Dviguba sirdies linija simbolizuoja dvejopa siela, jausmai verziasi per krastus. Tai tiek