Įkraunama...
Įkraunama...

Chiromantija

Ugniaplauke, is to ka matau, ranka tikrai gera. Linijos aiskios, ryskios. Viskas pas ji gerai ir su protu, ir su sirdim. Ir siaip gyvenimas neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 21, 11:47)

user posted image
Papildyta:

tiesa, jis kairiarankis, o cia desine ranka..

Kaip keista...Jeigu ne tas sužeidimas ant nykščio, tai labai panašu ir į mano ranką. blink.gif Gal kas gali paaiškinti, ką reiškia tas didelis kryžius po rodomojuoju pirštu, delne? O tos linijos aplink nykštį žemyn lyg tai pertrūkis ar koks išlinkimas ar ką nors reiškia?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 06 22, 22:20)
Ugniaplauke, is to ka matau, ranka tikrai gera. Linijos aiskios, ryskios. Viskas pas ji gerai ir su protu, ir su sirdim. Ir siaip gyvenimas neblogas bigsmile.gif

aciu biggrin.gif zmogus irgi geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 27, 11:19)
aciu biggrin.gif zmogus irgi geras  wub.gif
matau is tavo sypsenos, kad netgi labai geras mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos chiromantijos mėgėjos. smile.gif
Radau, kad Vilniuje yra 2 dėmesio verti chiromantai: Leopoldas ir Asta iš Dviejų pasaulių...
ax.gif
Gal žinot, kuris iš jų geresnis? g.gif Kurį patartumėt?
Ačiū
Atsakyti
sveikos chiromantes,

pagaliau radau tema kur nevaroma ant chiromantijos, o tai kitur nesamone nesamone.. doh.gif

siuo metu ziuriu rusu sariala Chiromant, rekomenduoju. labai idomu, tiesa dar nebaigem tai neaisku kokia pabaiga bus, bet vakar kai pradejom tai iskart 5 serijas pervarem....

laukiu siandien vakaro thumbup.gif

taigi gal kuri galit parekomenduoti gera chiromante/a kaune.

mano delnas ziauriai keistas, labai rauksletas..... kai buvau paaugle gedinaus, dabar jau dzin, zinau kad profas galetu daug pasakyti.... kai ziuri megejai, sako kad daug galima pasakyti...

jei cia jus kuri labai svieciates galiu irgi foto padaryt... rolleyes.gif

bet labai noreciau nueiti pas profa pabandyt....

tad prasau parekomeduokit kanors Kaune.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2006 08 20, 18:20)
Sveikos chiromantijos mėgėjos. smile.gif
Radau, kad Vilniuje yra 2 dėmesio verti chiromantai: Leopoldas ir Asta iš Dviejų pasaulių...
ax.gif
Gal žinot, kuris iš jų geresnis? g.gif Kurį patartumėt?
Ačiū

Jei kam patinka juodoji magija, kreipkitės į Leopoldą. Jis ir į delną pažiūrės, ir už pinigėlius jums bet kokį bernužėlį prikabins...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 08 21, 18:20)
Jei kam patinka juodoji magija, kreipkitės į Leopoldą. Jis ir į delną pažiūrės, ir už pinigėlius jums bet kokį bernužėlį prikabins...

visiškai pritariu Vaižgantei. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal man kas nors gali paaiskinti ka reiskia, kad gyvenimo, proto ir sirdies linijos prasideda is vieno tasko (ta prasme, pradzioje susilieja)? Ieskau ka tai reiskia ir nerandu unsure.gif O labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airea @ 2006 08 21, 17:13)
sveikos chiromantes,

pagaliau radau tema kur nevaroma ant chiromantijos, o tai kitur nesamone nesamone..  doh.gif

siuo metu ziuriu rusu sariala Chiromant, rekomenduoju. labai idomu, tiesa dar nebaigem tai neaisku kokia pabaiga bus, bet vakar kai pradejom tai iskart 5 serijas pervarem....

laukiu siandien vakaro  thumbup.gif 

taigi gal kuri galit parekomenduoti gera chiromante/a kaune.

mano delnas ziauriai keistas, labai rauksletas..... kai buvau paaugle gedinaus, dabar jau dzin, zinau kad profas galetu daug pasakyti.... kai ziuri megejai, sako kad daug galima pasakyti...

jei cia jus kuri labai svieciates galiu irgi foto padaryt...  rolleyes.gif

bet labai noreciau nueiti pas profa pabandyt....

tad prasau parekomeduokit kanors Kaune.

4u.gif

Jei delnas raukšlėtas ir daug linijų tai reiškia kad žmogus labai jautrus ir viską į širdy ima, daug pergyvena. Nes mano delnas irgi raukšlėtas tai man taip chiromantė sakė
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 08 21, 18:20)

Hmm, tai dabar belieka išsirinkti bernužėlį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2006 08 21, 20:53)
Hmm, tai dabar belieka išsirinkti bernužėlį  lotuliukas.gif

...bet prikabins taip, kad nebeatsikabins...
Atsakyti