labuka.
labai daug ka norejau pakomentuot is anos temos, bet kazhkaip greitai pasibage.. daug foto, tas man labai patiko. liuks merginos.
o as negaliu nepasigirti, gavau nuostabu darba, tiesa terminuota sutartis 3 men, bet pareigos ir atlyginimas to verti. gal ir as pagaliau objektyvui susitaupysiu
bus sunku, nes darbo kruvis hhhhuuuuge, bet as laaabai laiminga. vat. toks offtopicas
Tiesa, Alabama, ar viskas ok su tavo objektyvu? pataise kaip matau, tai nieko rimto, ane? dziaugiuosi, kad jau gali vel fotkint. beje, kodel ignoruoju..?
p.s. patiko jb knygos, jau like'inau fb ar taip flickr. moki tu tokius paprastus daiktus pateikti idomiai. dazhnai panos pasiskundzia, va namie buitis, negrazhu etc. o vat tau pavyxta namie geru kadru pagaut
QUOTE(Refresh @ 2011 01 26, 23:23)
Išbandžiau objektyvą. Ir ko gero pirmą kart fotgrafavau su šiuo fotoaparatu miegantį vaiką. Gal kiek buitiška, bet man labai miela. Gal kokių patarimų sulauksiu?
nuostabi i seimynini albuma. labai gerai nupaveikslavai minkshtuma pleduko. norisi galva padet. taip minkshta, jauku..
QUOTE(ypač @ 2011 01 27, 00:19)
o man norėtųsi, kad tas backe esantis objektas ryškus nebūtų toks ryškus, nes jis kaip ir gadina bendrą vaizdą, nes kažkaip numuša dėmesį. + dar medžio galėjai ir nenupjaut
o man cia viskas ok. geriausias kadras, kur su smuiku. man atrodo, kad jb butu the best.
QUOTE(paprasta @ 2011 01 27, 10:10)
Ačiū labai už pamąstymus- buvo įdomu paskaityt
turiu su mergina, kur ji fokuse, bet man pačiai nepatiko
ak kaip grazhiai "plaukia" antras planas. ff geris.
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 01 28, 11:33)
Aš irgi tada parodau savo eksperimentus
Neturėjau žiebtuvėlio, tai į rožę šviesta su žvakute, o į vazą su mėlyna lempute ant žiebtuvėlio
kompozicishkai man kazhkas ne taip, bet labai patiko shviesa, kad tamsi foto. zodziu pavydziu as toms, kurios experimentuoja. as kazhkaip fotkinu tik dienos shviesoje, nes ryshkumas yra, lengviau ishgaut ta ka nori, o tokie pasizaidimai man jau aukshtasis
ateina vakaras, vaikas miega, o as nesugebu nieko sugalvot. ir juk nera sudetinga paimt kokia gele ir zhvake nu... tengene as
matyt.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 27, 20:35)
zinau, kad nieko ispudingo, idedu siek tiek forumo pagyvinimui
man tavo tulpes - kolkas geriausias tavo darbas. ryshkumasm spalvos, kompozicija. ir pirma man patiko, neuzkliuvo nukirpta tulpe. sunku gerai nufotografuot tokia gele kaip tulpe, tuo labiau idomiau pateikt, tad kaip pirma geliu blyna - as uzhskaitau.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 01 28, 16:14)
negaliu atsiziureti i tulpiu ryskuma, negaliu patiketi, kad cia mano darytos foto
ir as! saunuole. taip faina pasidziaugt savim, ane? kaip PAGALIAU pavyxta jau kazhkas
QUOTE(Mustachio @ 2011 01 29, 03:00)
Ir dar...Sudomino mane tas piešimas šviesa....nors ir nemačiau,kad būtumėt kalbėję apie tokį žaidimą ar kažką.... Melodi (berods) į grupę Flickre dar ir nuotrauką įmetus....pabandžiau ir aš
kas tas piesimas su shviesa? kaip tai daromas? ir as noriu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 29, 22:07)
Na, pasigrožėjom, dabar kviečiu gryžt prie mokslų:
nu nzn. spalvishkai man visai negera, vietomis gal reiktu sukeisti. kazhkas man cia ne taip. o antra foto patiko ir gele bei vaza labai fotogenishki. ryshkymas nice. bet koliazhas neee. jau vien del spalvu skirtumo..
QUOTE(green_tea @ 2011 01 29, 01:29)
Nors ir ne gimtadienis ir į efoto pirmą puslapį kol kas nepretenduoju, ateinu su autoportretu
goooood! jb gal turi? man patinka. tokia crazy. va ant tokios foto galima butu kazhka lipdyt ar net su planvhet papaishyt. zodziu experimentuot. netgi "apkraut" ja galima butu paveiksliukais, su keistom spalvom pazaist, koki actiona uzdet.