Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 02 04, 00:55)
Viktorijos koliažą pamiršau pakomentuoti. Man žinok patiko. Pavadinimas gal mažiau, bet foto abi gražiai atrodo. Taip neperkrautai atlikai. Faina žiūrėti.

Smagu girdėti smile.gif Su pavadinimais man sunkiai sekasi... doh.gif Šitas spontaniškai į galvą atėjo, nes šiandien kaip tik švenčiau mažosios pirmąjį gimtadienį ax.gif Dabar pagalvojau, kad tokiam pavadinimui, nuotraukoje reiktų kokios nors užuominos su vienetu. Bet geresnio pavadinimo nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 04, 00:45)
Smagu girdėti smile.gif Su pavadinimais man sunkiai sekasi...  doh.gif Šitas spontaniškai į galvą atėjo, nes šiandien kaip tik švenčiau mažosios pirmąjį gimtadienį ax.gif Dabar pagalvojau, kad tokiam pavadinimui, nuotraukoje reiktų kokios nors užuominos su vienetu. Bet geresnio pavadinimo nesugalvoju  doh.gif

Sveikinu:)
Savo nelaimei ant nakties ilindau i tavo bloga ph34r.gif Tai buvo klaida laugh.gif essen.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 23:55)
kakta tai suraukta  smile.gif  Tokia šviesi man visai patinka.
Šiaip liuks, kad jį taip į kamputį įspraudei aplink vietos palikdama. Tik dar galima tobulinti. Jei dešinioji ranka būtų nuleista, būtų geriau. Dabar ji kilstelta šiek tiek į viršų ir tada jau toks rankos nukirtimas man asm. nebepatinka. Ausytę būčiau visą sutalpinusi. O  šiaip galėjai dar vos vos mažiau apačios palikti ir kokį mm viršuje daugiau. Bet gera linkme eini. Daugiau rodyk

Aciuuu 4u.gif nebesitikejau komentaro kokio nors sulaukt... blush2.gif

Isties tai tikrai zaviuos Yvette,taip stengias viska pakomentuot,patarimu visoms naujokems padalint,tikiu,kad nera tai taip lengva,tad tikrai dyyydelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Labarytis. Kas čia klausė koks pas mane fotikas, tai nugi nepaslaptis, tik kai niekas neklausia, tai ir tyliu. Canon EOS 1000D su 50 mm f/1.8 objektyvu. Turiu ir kitinį 18-55 mm, bet sėkmingai nugrūstas į dėžutę.

QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 22:52)
Man pirmoj spalvos nekliuna, grazu melsva su ruda.Sita butu dar geresne, jei butu maziau virsaus, daugiau apacios.Siek tiek gaila pirstuku(che-che, o as pati tai nukapojau savo siandienos buitiake).Rankena duru kliuna.As flikre uzdejau ant foto tavo note'a, paziurek, gal geriau?
ANtra-zavinga mergaite:)Nepalikai vietos zvilgsniui ir labai truksta erdves.Spalvos ok, bet ar mano laptopas grybauja, ar zandukas dega?Bet gal ir laptopas.

Ne nu as bjauri unsure.gif

Ačiū wub.gif Dėl merginos žanduko dabar žiūriu, nu gal rimtai dega unsure.gif Bet pirma jis man nekliuvo. biggrin.gif Ir visai tu nebjauri, man labai patinka viskas kas priverčia susimastyt.
Flickre pažiūrėjau. Hmz. Gaila nukapot galvytę laugh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 23:55)
daug pati parašei. Prie visko man dar berniuko foto rankučių visų trūksta.
mergaitės nuotraukoje lig ir judesį fotografavai, bet nepakankamas toks suktukas. Kasytės kitos trūksta. Ir fokusas ne ten kur norisi.

Ačiū labai. wub.gif Panašiai pati masčiau. Bet man atrodo, kad biški geriau kartais jau pavyksta nei iš pradžių? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
įdėjau į Flickr'ą koliažą ( tiesa ,jau spėjau ir ištrint rolleyes.gif ), per mažas formatas. Dariau su Picasa, niekaip neradau (gal per mažai ieškojau), kur tą dydį jau gatavo koliažo reguliuot g.gif Gal kas susidūrėt, gal kas galit pagelbėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 04, 00:25)

Tai va. Beveik jau mane pažįstat  lotuliukas.gif Tik namų darbus beliko smile.gif

jau norejau klausti, kodel namu darbu nera rolleyes.gif
cia dar kazkas is naujokeliu nepilnai atsiskaite ax.gif taigi, laukiam mirksiukas.gif

labas rytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 02 04, 10:30)
Sveikutės,
įdėjau į Flickr'ą koliažą ( tiesa ,jau spėjau ir ištrint rolleyes.gif ), per mažas formatas. Dariau su Picasa, niekaip neradau (gal per mažai ieškojau), kur tą dydį jau gatavo koliažo reguliuot g.gif  Gal kas susidūrėt, gal kas galit pagelbėt 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ačiū iš anksto smile.gif

picasos neturiu tai negaliu pagelbėti. Galiu sumažinti jei reikia, atsiųsk el. paštu.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 02 04, 10:30)
Sveikutės,
įdėjau į Flickr'ą koliažą ( tiesa ,jau spėjau ir ištrint rolleyes.gif ), per mažas formatas. Dariau su Picasa, niekaip neradau (gal per mažai ieškojau), kur tą dydį jau gatavo koliažo reguliuot g.gif  Gal kas susidūrėt, gal kas galit pagelbėt 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ačiū iš anksto smile.gif

Mačiau Tavo koliažą, viskas ten gerai, picasa nėra labai paslanki, tiesiog Tau dar kart reikia jį apkirpti, eik - manual, pažymėk ir crop.
Atsakyti
Sveikos
aš šianakt beveik be miego doh.gif vis sukau galvą kurį objektą pasirikt doh.gif
Masciau pasirikt dviratį, bet namuose vietos mažai, o į lauką su juo išeit maža galimybių. Gal galit padet, a? ax.gif
Atsakyti
As bandau laime biggrin.gif 4 grupe 2-oji foto

1-oji buvo

user posted image

uzsikabinau uz maziausiai iziurimo objekto smile.gif

user posted image

Gal galit pasakyt kaip flirke ikelt maza foto prie savo grupes? Nes man tik nuorodo pavyksta ikelt blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti