QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 13:09)
žaidimui 2 grupė foto skirta Dalyja'i
labai faina foto, išties.
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 15:03)
Buitiakai.
pirmai reikia daugiau erdvės. Ir spalvų.
Antroje foto man kažkokį atspalvį rodo. Tonavai kaip nors? Man stinga ir kitos rankutės.
QUOTE(Burka @ 2011 02 03, 16:26)
O cia siaip biski pafotkinau,kol sviesos buvo
va,klausimas,kaip su tais nukirtimais? ar geriau isvis nekirst galvos ar jei kerti yra kazkokios taisykles kiek kirst? cia ausi turbut reikejo palikt? O kaip kakta? sviesumas?
kakta tai suraukta
Tokia šviesi man visai patinka.
Šiaip liuks, kad jį taip į kamputį įspraudei aplink vietos palikdama. Tik dar galima tobulinti. Jei dešinioji ranka būtų nuleista, būtų geriau. Dabar ji kilstelta šiek tiek į viršų ir tada jau toks rankos nukirtimas man asm. nebepatinka. Ausytę būčiau visą sutalpinusi. O šiaip galėjai dar vos vos mažiau apačios palikti ir kokį mm viršuje daugiau. Bet gera linkme eini. Daugiau rodyk
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 03, 20:06)
Nežinau, ar matyta, bet norėčiau komentarų
Jau rašė kažkas, kad horizontali ir visa katė sutalpinta būtų liuks. Ta pusė katino tai gražiai atrodo
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 03, 21:14)
Labai sudirbsit?
o tu vat pabandyk ją prie kokio lygaus fono, šiek tiek patraukus pastatyti. Tiesiai, kad į tave žiūrėtų. Sustingdink akimirkoje. Su tais pat riestainiais ant galvos. Paprašyk, kad užsimerktų, bet atsipalaiduotų, neįsitemptų, o paskui atmerktom akim nufotografuok. Su šviesa gali kaip nors pažaisti. Turėtų įdomiai gautis
Riestainius dėčiau kiek pasmukusius žemyn, o ne į viršų pastumtus.
QUOTE(Refresh @ 2011 02 03, 23:04)
Aš irgi norėčiau kritikos. Pasinaudojau jūsų patarimais, neišsišokt, neieškot gražiausių aprangų, o pirma išmokt gražiai pateikt buitiaką. Nesurežisuotos.
Berniuko foto gal gražiau jb žiūrėtųsi? Tik dabar taip pamaniau dėl pėdkelnių ir lovatiesės nesuderinamumo. Kas dar kliūna? Ar iriuosi pirmyn ar trypčioju vietoj vis dar?
daug pati parašei. Prie visko man dar berniuko foto rankučių visų trūksta.
mergaitės nuotraukoje lig ir judesį fotografavai, bet nepakankamas toks suktukas. Kasytės kitos trūksta. Ir fokusas ne ten kur norisi.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 23:27)
Pirmą dieną susimaišiau, daugiau nebegrybausiu, nekreipkit dėmesio
Aš kol kas nekritikuosiu, bet pabeždžioniausiu.
Na ir mano
buitiakas
Galima sakyti pirmos nuotraukos, be namų darbų, dėtos į kompą.
Antroji man labai patinka, bet sakau savo klaidas: blogas fokusas veide, šešėlis dešinėje pusėje, per daug tuščios kairės pusės (dedu, nes patiko spalvos, žvilgsnis). Ar teisingai "matau"?
Pirmasias ištryniau, nes apsigalvojau, manau, dar reikia susitvarkyti su spalvomis
na spalvinga. O šiaip sunku man tokią pakomentuoti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 23:40)
Seniai kazka bekeliau cia, bet atejo laikas komentarams ir kritikai. Esu susipykusi su spalvom, viska isbandineju, ar labai nugrybavau? Daugiau foto flickre, gal kas mate
pirmoje nuotraukoje tai žiauriai su spalvom susipykusi esi
Man trečia ketvirta patinka. Nors ketvirtos spalvos taip pat kiek keistos.
Viktorijos koliažą pamiršau pakomentuoti. Man žinok patiko. Pavadinimas gal mažiau, bet foto abi gražiai atrodo. Taip neperkrautai atlikai. Faina žiūrėti.