Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2011 02 03, 22:04)
Aš irgi norėčiau kritikos. Pasinaudojau jūsų patarimais, neišsišokt, neieškot gražiausių aprangų, o pirma išmokt gražiai pateikt buitiaką. Nesurežisuotos.

Man pirmoj spalvos nekliuna, grazu melsva su ruda.Sita butu dar geresne, jei butu maziau virsaus, daugiau apacios.Siek tiek gaila pirstuku(che-che, o as pati tai nukapojau savo siandienos buitiake).Rankena duru kliuna.As flikre uzdejau ant foto tavo note'a, paziurek, gal geriau?
ANtra-zavinga mergaite:)Nepalikai vietos zvilgsniui ir labai truksta erdves.Spalvos ok, bet ar mano laptopas grybauja, ar zandukas dega?Bet gal ir laptopas.

Ne nu as bjauri unsure.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 22:27)
Pirmą dieną susimaišiau, daugiau nebegrybausiu, nekreipkit dėmesio smile.gif  biggrin.gif

Aš kol kas nekritikuosiu, bet pabeždžioniausiu.

Na ir mano buitiakas

Galima sakyti pirmos nuotraukos, be namų darbų, dėtos į kompą.

smile.gif

Oi, zinok man cia sunku kazka pasakyt.Gal cia ir yra kazkas ne taip, bet man miela foto ir as nenoriu jos kritikuot.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 22:48)
Yra pirmajame puslapyje gi smile.gif Pentax k-m ir 18-55 kitinukas ( noriu kito objektyvo)..
Refresh pasigedau.

Na, va taip pat pentaxinė bigsmile.gif
O aš žinok šiandien gavau objektyvą SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO bigsmile.gif nu jau tokia laiminga buvau. Tik pastebėjau, kad trūksta siaubingai objektyvo, kuris, nežinau kaip techniškai išsireiškus, tokio, kuris apimtų mažesnį plotą macro, nes darydama namų darbus prasikeikiau, su savo zūmu lengviau padarydavau doh.gif O man patinka daiktus fotografuoti, teks kažką galvoti. Nes tas didysis mano apima didelį plotą, pavyzdžiui, pritraukia kažkokį daiktą esantį toli ir nufotografuoja didelį jo plotą, o nefokusuoja, jei noriu pabrėžti tik tam tikrą dalį ir pan. Na, gal supratai biggrin.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 22:52)
Ne nu as bjauri unsure.gif

Oi aš tave šiek tiek žinau virtualiai, faina tu biggrin.gif nesigraužkim dėl tų kritikų, nieko nėra baisiau, kai niekas nekritikuoja ir nepastebi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 22:53)
Refresh pasigedau.

Na, va taip pat pentaxinė  bigsmile.gif
O aš žinok šiandien gavau objektyvą SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO  bigsmile.gif  nu jau tokia laiminga buvau. Tik pastebėjau, kad trūksta siaubingai objektyvo, kuris, nežinau kaip techniškai išsireiškus, tokio, kuris apimtų mažesnį plotą macro, nes darydama namų darbus prasikeikiau, su savo zūmu lengviau padarydavau  doh.gif  O man patinka daiktus fotografuoti, teks kažką galvoti. Nes tas didysis mano apima didelį plotą, pavyzdžiui, pritraukia kažkokį daiktą esantį toli ir nufotografuoja didelį jo plotą, o nefokusuoja, jei noriu pabrėžti tik tam tikrą dalį ir pan. Na, gal supratai biggrin.gif hihihi.gif

Aha, Pentax gerbeja biggrin.gif Na mazdaug supratau. Kazkada panasaus pbjektyvo norejau, bet dabar apie sviesu svajoju, pvz populiaruji 50-tuka:)
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 22:55)

Oi aš tave šiek tiek žinau virtualiai, faina tu biggrin.gif  nesigraužkim dėl tų kritikų, nieko nėra baisiau, kai niekas nekritikuoja ir nepastebi laugh.gif

Cia tu tik todel, kad ne tave nutarkavau hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 22:56)
Aha, Pentax gerbeja biggrin.gif Na mazdaug supratau. Kazkada panasaus pbjektyvo norejau, bet dabar apie sviesu svajoju, pvz populiaruji 50-tuka:)
Ką su juo galėtum? (iš karto atsiprašau už kvailus klausimus, susijusius su technika biggrin.gif ).

Aš labai mėgstu fotografuoti įvairias materijas, spalvas, detales daiktų, pačius daiktus. Todėl va ir jaučiu, kad mano galimybės bus ribotos (tiksliai nežinau, nes vis tik instrukciją didžiausią dalį skaičiau).
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 22:57)
Cia tu tik todel, kad ne tave nutarkavau hah.gif
pasirašiau maldą:

Prisiekiu, kad padėkosiu už kiekvieną blogą žodį, nes žinosiu, kad sakydama blogą žodį, linki man gero arba išreiški savo nuomonę, kuri yra tokia pat svarbi, kaip ir manoji, AMEN biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 23:00)
Ką su juo galėtum? (iš karto atsiprašau už kvailus klausimus, susijusius su technika biggrin.gif ).

Aš labai mėgstu fotografuoti įvairias materijas, spalvas, detales daiktų, pačius daiktus. Todėl va ir jaučiu, kad mano galimybės bus ribotos (tiksliai nežinau, nes vis tik instrukciją didžiausią dalį skaičiau).
Papildyta:
pasirašiau maldą:

Prisiekiu, kad  padėkosiu už kiekvieną blogą žodį, nes žinosiu, kad sakydama blogą žodį, linki man gero arba išreiški savo nuomonę, kuri yra tokia pat svarbi, kaip ir manoji, AMEN  biggrin.gif

As dazniausiai zmones fotografuoju, kartais norisi ir namie tai daryti, tad su kitinuku jau nesigauna sad.gif
O kai isigijau fotika tai fotografavau viska is eiles:D ko tik nebandziau. bet va ties kuo apsistojau:)
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 23:00)

pasirašiau maldą:

Prisiekiu, kad  padėkosiu už kiekvieną blogą žodį, nes žinosiu, kad sakydama blogą žodį, linki man gero arba išreiški savo nuomonę, kuri yra tokia pat svarbi, kaip ir manoji, AMEN  biggrin.gif

Amen:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 23:02)
As dazniausiai zmones fotografuoju, kartais norisi ir namie tai daryti, tad su kitinuku jau nesigauna sad.gif
O kai isigijau fotika tai fotografavau viska is eiles:D ko tik nebandziau. bet va ties kuo apsistojau:)

Aš pasikonsultavau su e-fotininkais ir man patarė imti tokį variantą (aišku turėjau pinigų ribą, bet man pasisekė, objektyvą nupirkau už 690, padarė fotofabrikas nuolaidą). O mano poreikis buvo toks - noriu fotografuoti VISKĄ, o kas patiks ir seksis, pamatysiu ateity smile.gif Kol kas esu silpniausia su gamta, neišgaudavau su muilinėm nieko gero. tačiau kuprinė jau paruošta, dviratis laukia nesulaukia mano žygių biggrin.gif Bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 22:40)
Seniai kazka bekeliau cia, bet atejo laikas komentarams ir kritikai. Esu susipykusi su spalvom, viska isbandineju, ar labai nugrybavau? Daugiau foto flickre, gal kas mate smile.gif

man pirmosios veido oda nepatiko, o kitos tiesiog nuostabios wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na, su žmonėm irgi ne pyragai biggrin.gif
Nieko, išmoksiu irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 23:02)

mano istorija lyyyygiai tokia pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 23:05)
Aš pasikonsultavau su e-fotininkais ir man patarė imti tokį variantą (aišku turėjau pinigų ribą, bet man pasisekė, objektyvą nupirkau už 690, padarė fotofabrikas nuolaidą). O mano poreikis buvo toks - noriu fotografuoti VISKĄ, o kas patiks ir seksis, pamatysiu ateity smile.gif Kol kas esu silpniausia su gamta, neišgaudavau su muilinėm nieko gero. tačiau kuprinė jau paruošta, dviratis laukia nesulaukia mano žygių biggrin.gif Bandysiu smile.gif

As tai ir stova turiu, buvau pasinesusi ant naktines fotografijos:) bet Kaune nelabai yra ka fotografuoti.. sad.gif
Atsakyti