Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 23:27)

Pirmasias ištryniau, nes apsigalvojau, manau, dar reikia susitvarkyti su spalvomis smile.gif

Nepyk, bet visuose nuotraukuose didele betvakė... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi nuleist ant žemės nepamirškit smile.gif O dabar labanakt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 03, 22:35)
Nepyk, bet visuose nuotraukuose didele betvakė... ax.gif  4u.gif

Na, teisingai, į e-foto nededu hihihi.gif Suprantu, dėkui, bet va domina mane kuo rimčiausiai tas šešėlis g.gif . Čia kame kampas, apšvietimas, ar ne? smile.gif 4u.gif

Refresh, man jos per šviesios nors tu ką g.gif Bet gali manęs neklausyt, aš pati nesusireguliuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Seniai kazka bekeliau cia, bet atejo laikas komentarams ir kritikai. Esu susipykusi su spalvom, viska isbandineju, ar labai nugrybavau? Daugiau foto flickre, gal kas mate smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 03 vasario 2011 - 22:41
Tiga, vajetus paskutinioji tai fantastiškai miela. (Tik tiek nuo savęs galiu pasakyt smile.gif ) Blakstienos pakerėjo.
Atsakyti
Man paskutinioji, Tiga, kad ir gal kiek per minimumum minimumą šviesoka, bet man labai liuks, smagu žiūrėti, spaudžiu dešinę bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 03, 22:41)
Tiga, vajetus paskutinioji tai fantastiškai miela. (Tik tiek nuo savęs galiu pasakyt smile.gif ) Blakstienos pakerėjo.

Aciu, kol kas ir man ji labai patinka smile.gif
Atsakyti
Žydraake, aš galiu tik tokią pasiūlyti. Čia daugiausiai visko užsikabinimui. Iš šeimos albumo, bet sakyčiau lengvutėlė. Gražesnių su daugiau detalių neturiu smile.gif
Jei nori tai sakyk ir aš įkelsiu į flickr šeštą grupę, o tu galėsi pradėti mąstyti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 03, 22:41)

Su kuo fotografuoji? 4u.gif Pasigedau informacijos pirmame puslapyje ir per žinutes vis neišduodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 22:43)
Man paskutinioji, Tiga, kad ir gal kiek per minimumum minimumą šviesoka, bet  man labai liuks, smagu žiūrėti, spaudžiu dešinę  bigsmile.gif  wub.gif

Malonu kad patiko, bet kas baisiausia as ja sviesinau sviesinau, zaidziau su PS, o galiausiai issaugojus pamirsau kaip tokia padariau:(
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 22:46)
Su kuo fotografuoji?  4u.gif  Pasigedau informacijos pirmame puslapyje ir per žinutes vis neišduodi  4u.gif

Yra pirmajame puslapyje gi smile.gif Pentax k-m ir 18-55 kitinukas ( noriu kito objektyvo)..
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 02 03, 22:46)
Malonu kad patiko, bet kas baisiausia as ja sviesinau sviesinau, zaidziau su PS, o galiausiai issaugojus pamirsau kaip tokia padariau:(

Informacija pirmam puslapy sako, kad saugokit originalus lotuliukas.gif

Nuo manęs tai apskritai priekaištų nėra, kabinčiau ant sienos, tiesiog stengiuosi "matyt" pagal taisykles, na, kontūras toks neryškus. Bet juk gali ir taip būt, ar ne mirksiukas.gif Bet kuriuo atveju veidukas nuostabiai nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 22:49)
Informacija pirmam puslapy sako, kad saugokit originalus  lotuliukas.gif

Nuo manęs tai apskritai priekaištų nėra, kabinčiau ant sienos, tiesiog stengiuosi "matyt" pagal taisykles, na, kontūras toks neryškus. Bet juk gali ir taip būt, ar ne  mirksiukas.gif  Bet kuriuo atveju veidukas nuostabiai nuostabus.

Ir kaip bebutu keista, ta nuotrauka mergaites buvo paskutine per fotosesija, gal del to tokios mielos, bet kartu ir jau liudnokos, bei pavarge akys:)
Atsakyti