Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 03, 22:33)
Ačiū,žinau,dalyvavau biggrin.gif Aš nesu linkusi ginčytis,bet manau koliažas tai nebūtinai istorijos tęsinys .... Maniškės dvi nuotraukos tarp savęs turi ryšį,nebūtinai tai pasakojimas  smile.gif Arba jei labai reikia ,galima įvardint 'užsimerk-atsimerk'  biggrin.gif Nuotraukos skirtos į šeimos albumą ...man labiau techninė pusė rūp  rolleyes.gif Kuri ,kaip supratau iš Yvettes tylos,labai bloga..... sad.gif

Matai, jei dėtum atskiras foto , kitaip žiūrėtūsi, dabar kai vertini kaip koliažą, man - ne, visai ne. ir žinoma, kad visai nebūtina istorija ar tęsinys, gali būt ir taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 vasario 2011 - 21:39
QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 20:37)
Matai, jei dėtum atskiras foto , kitaip žiūrėtūsi, dabar kai vertini kaip koliažą, man - ne, visai ne. ir žinoma, kad visai nebūtina istorija ar tęsinys, gali būt ir taip

mhm g.gif Vadinasi taip daugiau nedaryt ... Kopijavau vieną mano mėgiamą fotografą biggrin.gif Jis mėgsta taip paklijuot panašias nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 03, 22:42)
mhm  g.gif Vadinasi taip daugiau nedaryt ... Kopijavau vieną mano mėgiamą fotografą  biggrin.gif Jis mėgsta taip  paklijuot panašias nuotraukas  smile.gif

Kodėl, gali, demokratija juk, nu, bet gal ne iki galo padarei aaa?/ ką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 vasario 2011 - 21:59
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 22:22)
6-oji grupė čia
Laukiam pirmos foto iš Žydraakės ir tada galit startuoti. Kiti norintys taip pat į šitą grupę jungsis.

blink.gif jablinkšt nuo kėdės blink.gif Čia kad pirmu numeriu einu biggrin.gif
A koks terminas padaryti foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 20:44)
Kodėl gali, demokratija juk, nu, bet gal ne iki galo padarei aaa?/ ką g.gif

Tebūnie,pirmas blynas .... sekantį pažadu skanesnį iškept rolleyes.gif Ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 03, 21:53)
blink.gif jablinkšt nuo kėdės blink.gif Čia kad pirmu numeriu einu biggrin.gif
A koks terminas padaryti foto g.gif

pirma gali det is archyvu
Atsakyti
Aš irgi norėčiau kritikos. Pasinaudojau jūsų patarimais, neišsišokt, neieškot gražiausių aprangų, o pirma išmokt gražiai pateikt buitiaką. Nesurežisuotos.

Berniuko foto gal gražiau jb žiūrėtųsi? Tik dabar taip pamaniau dėl pėdkelnių ir lovatiesės nesuderinamumo. Kas dar kliūna? Ar iriuosi pirmyn ar trypčioju vietoj vis dar?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 03, 22:56)
pirma gali det is archyvu

Žinau, bet mano stažas per trumpas gerų foto ax.gif
Atsakyti
[quote=*monikute*,2011 02 03, 19:39]
Man tai jau darosi baisoka scare.gif visdar skaitau pradinę info, namų darbai neatlikti ir jau žaidime biggrin.gif nu kaži kaži kaip čia viskas baigsis hihihi.gif

Matau čia yra labai daug tikrai patyrusių žmogeliukų, tai aš jaučiuosi tokia žalia žalia ax.gif
[quote]
nepergyven, as ir bijau...nes pirma kart dalyvauju bet kokiame ju organizuotame zaidime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 03 vasario 2011 - 22:16
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 03, 23:16)
nepergyven, as ir bijau...nes pirma kart dalyvauju bet kokiame ju organizuotame zaidime  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
nieko nebijokit, juk visos mokomės, turi būt malonu ir smagu.
O, kad biškį naujokes pakirkinam, nu tai mūsų darbas toks biggrin.gif , senų tarkų cool.gif
Atsakyti
persiprašom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Transcendens: 03 vasario 2011 - 22:26
Pirmą dieną susimaišiau, daugiau nebegrybausiu, nekreipkit dėmesio smile.gif biggrin.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 03, 22:04)
Aš irgi norėčiau kritikos. Pasinaudojau jūsų patarimais, neišsišokt, neieškot gražiausių aprangų, o pirma išmokt gražiai pateikt buitiaką. Nesurežisuotos.
Aš kol kas nekritikuosiu, bet pabeždžioniausiu.

Na ir mano buitiakas

Galima sakyti pirmos nuotraukos, be namų darbų, dėtos į kompą.

Antroji man labai patinka, bet sakau savo klaidas: blogas fokusas veide, šešėlis dešinėje pusėje, per daug tuščios kairės pusės (dedu, nes patiko spalvos, žvilgsnis). Ar teisingai "matau"?

user posted image

Pirmasias ištryniau, nes apsigalvojau, manau, dar reikia susitvarkyti su spalvomis smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 vasario 2011 - 22:31