Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Je taime, nėr ko mąstyti

Renkam 6 grupę

Žydraakė
Je Taime
Vijja
Papildyta:
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 03, 21:14)
Labai sudirbsit?  biggrin.gif

aš žinok pakankamai... tai gal patylėsiu geriau, lai kiti pakomentuoja
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 20:46)
Je taime, nėr ko mąstyti

Renkam 6 grupę

Žydraakė
Je Taime
Vijja
Papildyta:

Rasykit mane smile.gif

Žydraakė
Je Taime
Vijja
Erse
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 19:46)

Tai tiek to jau,netyėk ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 03, 20:14)
Labai sudirbsit?  biggrin.gif

papasakok kokia čia mintis buvo smile.gif nes žiūrint į pirmąją nuotrauką, atrodo, kad netyčia ji ten užsimerkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 19:55)
papasakok kokia čia mintis buvo smile.gif nes žiūrint į pirmąją nuotrauką, atrodo, kad netyčia ji ten užsimerkė smile.gif

Jokios minties nebuvo.Tiesiog smile.gif Pasiėmė mano vaikas barankų vainiką,o aš pasiėmiau fotiką.... išsidirbinėjimas smile.gif
O pirmoj taip,netyčia užsimerkė,nu bet man labai gražus tas kadras rolleyes.gif
Atsakyti
6-oji grupė čia
Laukiam pirmos foto iš Žydraakės ir tada galit startuoti. Kiti norintys taip pat į šitą grupę jungsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 21:23
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 03, 21:03)
Jokios minties nebuvo.Tiesiog smile.gif Pasiėmė mano vaikas barankų vainiką,o aš pasiėmiau fotiką.... išsidirbinėjimas smile.gif
O pirmoj taip,netyčia užsimerkė,nu bet man labai gražus tas kadras  rolleyes.gif

tai vat , jokios minties.. tai pirmoji klaida.. koliažas negali būti be minties, nuotraukos viena tarp kitos turi turėti kažkokį ryšį ar pasakojimą..

jei nori išmokti, tai siulyčiau bandyti dar kartą blush2.gif

pažiūrinėk kolegų koliažus http://www.flickr.co.../smfotografija/ atkreipk dėmesį, kiekvienas darbas pasakoja kažkokią isoriją, nėra tiesiog bet kaip ir bet kokios nuotrakos sudėtos smile.gif

Atmink, fotografija nėra vien mygtuko nuspaudimas, reikia ir galvot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 21:24)
tai vat , jokios minties.. tai pirmoji klaida.. koliažas negali būti be minties, nuotraukos viena tarp kitos turi turėti kažkokį ryšį ar pasakojimą..

jei nori išmokti,  tai siulyčiau bandyti dar kartą  blush2.gif 

pažiūrinėk kolegų koliažus http://www.flickr.co.../smfotografija/ atkreipk dėmesį, kiekvienas darbas pasakoja kažkokią isoriją, nėra tiesiog bet kaip ir bet kokios nuotrakos sudėtos smile.gif

Atmink, fotografija nėra vien mygtuko nuspaudimas, reikia ir galvot  4u.gif

hihihi.gif

atsiprašau, bet šįkart nesusilaikiau... Manau, kad Mustachio tai puikiai išmano mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 20:24)

Ačiū,žinau,dalyvavau biggrin.gif Aš nesu linkusi ginčytis,bet manau koliažas tai nebūtinai istorijos tęsinys .... Maniškės dvi nuotraukos tarp savęs turi ryšį,nebūtinai tai pasakojimas smile.gif Arba jei labai reikia ,galima įvardint 'užsimerk-atsimerk' biggrin.gif Nuotraukos skirtos į šeimos albumą ...man labiau techninė pusė rūp rolleyes.gif Kuri ,kaip supratau iš Yvettes tylos,labai bloga..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 22:24)

Atmink, fotografija nėra vien mygtuko nuspaudimas, reikia ir galvot   4u.gif

Svajone, Tu, mūsų, drįstu pasakyti, kad šios mergaitės, šioje grupėje koliažai vieni iš geriausių.

Taip ir sutinku, kad šis nevykęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 vasario 2011 - 21:35
Njooo biggrin.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 02 03, 21:31)
hihihi.gif

atsiprašau, bet šįkart nesusilaikiau... Manau, kad Mustachio tai puikiai išmano  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

vadinasi mane išdūrė smile.gif
Atsakyti