Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš va mąstau, ar jungtis prie žaidimo, ar ne. mastau.gif

Nežinau, ar matyta, bet norėčiau komentarų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 19:35)
Žinokit 5 grupė yr geeeriaaausia nail.gif

tai nepamirskite tamsta, kad ir pirmoj esate biggrin.gif
Atsakyti
Oooo, žaidimas įsibegėjo pilnu tempu thumbup.gif Na, ar bent pasidalijimas į komandas lotuliukas.gif Dar klausimas: o nuotraukos turi būti panašaus stiliaus? Ar tiesiog gavau nuotrauką, užsikabinau už daikto ir pirmyn? Ar svarbu, kad nuotraukos stilistiškai ar spalviškai derėtų?

Dar klausimas, turbūt labiau pažengusiems blush2.gif Iš kur jūs semiatės idėjų, ką fotografuoti? Na jaučiuosi kaip tuščia puodynė, daiktus ar maistą fotografuot tai viskas aišku - dviračio ten neišrasi, bet va kompozicijos ir apšvietimo pasimokyt galima. Koliažai ar žaidimai - vėl viskas aišku, yra už ko užsikabinti ir bent jau aš iš savęs galiu nemažai išspausti. O kai nėr jokio žaidimo, tai ką tada? Nu sėdžiu su fotiku rankose, o idėjų apvalus nulis verysad.gif Nes na bandžiau tiesiog "imti ir fotografuoti", ale visą tą, ką paėmiau ir nufotografavau, tiesiai į šiukšlinę sumečiau. Mano visi "pavykę" kadrai yra rimtai apgalvoti ir jiems pasiruošta (daugiau ar mažiau). Bet va nuo ko tą apgalvojimą pradėti, kai galvoj švilpia vėjai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 03, 20:22)
Dar klausimas, turbūt labiau pažengusiems blush2.gif Iš kur jūs semiatės idėjų, ką fotografuoti? Na jaučiuosi kaip tuščia puodynė, daiktus ar maistą fotografuot tai viskas aišku - dviračio ten neišrasi, bet va kompozicijos ir apšvietimo pasimokyt galima. Koliažai ar žaidimai - vėl viskas aišku, yra už ko užsikabinti ir bent jau aš iš savęs galiu nemažai išspausti. O kai nėr jokio žaidimo, tai ką tada? Nu sėdžiu su fotiku rankose, o idėjų apvalus nulis  verysad.gif Nes na bandžiau tiesiog "imti ir fotografuoti", ale visą tą, ką paėmiau ir nufotografavau, tiesiai į šiukšlinę sumečiau. Mano visi "pavykę" kadrai yra rimtai apgalvoti ir jiems pasiruošta (daugiau ar mažiau). Bet va nuo ko tą apgalvojimą pradėti, kai galvoj švilpia vėjai? unsure.gif

Kai fotoaparatas dulka ilgą laiką, bandau susigalvoti temą ir pagal ją fotografuoti. Turiu vat dar neįgyvendintą, vieno miestuko pašto dėžutės. Dar dalyvavimas tokiuose žaidimuose priverčia išsijudinti. Muzika ,man pagal ją patinka fotografuoti. Ieškau dienos dainos ir tada bandau atkurti nuotaiką, savijautą. O geriausia, kai nėra idėjų imti ir pailsėti. Nes jeigu spausi, gali perspausti ir gims kažkas netikro. Nebijokit daryti kūrybinių pertraukų, kam jų nebūna smile.gif Atsikvėpsit ir vėl toliau.
O šiaip, kiekvienas juk skirtingas esam. Man patinka žmones fotografuoti, gyvenimą, tą ir darau. Kitam gal gėlės, tai irgi tą fotografuos. Rask sau patinkančią temą ir pirmyn. Ta tema daugiau foto žiūrinėk, tyrinėk. Pamatysi, kaip atsigausi ir idėjų bus.
Atsakyti
Aš irgi noriu į žaidimą bigsmile.gif Įtraukite mane , kur dar galima ax.gif
Greitu laiku pažadu ir koliažą padaryti, bet vis su modeliuku nesusitariu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 03, 20:29)
Aš irgi noriu į žaidimą bigsmile.gif Įtraukite mane , kur dar galima ax.gif
Greitu laiku pažadu ir koliažą padaryti, bet vis su modeliuku nesusitariu doh.gif

jei ką tai į penktą grupę įtrauksiu, tai būtum paskutinė. Bet jei atsiras daugiau norinčių sukursim šeštą grupę.
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 03, 20:22)
Oooo, žaidimas įsibegėjo pilnu tempu thumbup.gif Na, ar bent pasidalijimas į komandas  lotuliukas.gif Dar klausimas: o nuotraukos turi būti panašaus stiliaus? Ar tiesiog gavau nuotrauką, užsikabinau už daikto ir pirmyn? Ar svarbu, kad nuotraukos stilistiškai ar spalviškai derėtų?

nebutina kad deretu spalviskai ar stilistiskai smile.gif svarbu kad aiskiai matytusi daiktas, kuri pasirinkai rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

ir mane itraukit i zaidima,nugi reikia prisiverst bent karta doh.gif
o tai visai apkerpesiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 03 vasario 2011 - 19:43
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 03, 20:06)

user posted image

man lyg noretusi siek tiek sviesesntesfoto,ir dar kokio zaisliuko katinui, kad ir spalvoto siulu kamuolio
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 03, 19:45)
man lyg noretusi siek tiek sviesesntesfoto,ir dar kokio zaisliuko katinui, kad ir spalvoto siulu kamuolio

Dėl šviesumo, tai man paranoja, kad tik nebūtų per šviesu, neišdegtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 03, 19:06)
Aš va mąstau, ar jungtis prie žaidimo, ar ne.  mastau.gif 

user posted image

man tai viskas čia būtų puikiai, jei kadras būtų horizotalus, ir katinas visas būtų tilpęs smile.gif
Atsakyti
Labai sudirbsit? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti