Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 03, 18:47)
kas neprisijunges prie SM grupes, jungiasi CIA. Ir spaudzia Join ar kazka tokio biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prašau priimti į kompaniją 4u.gif
Kai kurias aš pažįstu, kai kurios mane pažįsta, kai kurie kituose forumuose ir temose bendrauja, aš seniai čia zūlinuosi, tik kitu niku būdavau, žodžiu, sveiki.

Trečia diena rankose veidrodinis, anksčiau su zūmais draugavau ir tiek, tai labai nepykit, taisysiuosi ir mokysiuosi.

Aš iš pajūrio, turiu mažą dukrytę, šiais metais bus 30 smile.gif Dar mokausi magistriniame dienininiam, tai žodžiu, nusprendžiau imtis savo svajonės - išmokti fotografuoti.

Pentax K-x + kit 18-55+ SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO.

Pirmieji namų darbai

user posted image
user posted image
user posted image

Užskaitysit? blush2.gif labai sunkiai su paskutiniuoju "ėjosi", suprantu, kad trūksta viduriniajame "paplaukimo".

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 03, 19:07)
Sveikos, prašau priimti į kompaniją  4u.gif
ienininiam, tai žodžiu, nusprendžiau imtis savo svajonės - išmokti fotografuoti.

Pentax K-x + kit 18-55+ SIGMA 70-300/4-5.6 DG APO MACRO.

Užskaitysit?  blush2.gif  labai sunkiai su paskutiniuoju "ėjosi", suprantu, kad trūksta viduriniajame "paplaukimo".

junkis junkis mirksiukas.gif

az uzskaitau, 4u.gif mano irgi pentax K-x ax.gif
Atsakyti
Ėhėj,nieko nepamiršot? unsure.gif Aš irgi noriu į žaidimą.... Spėju į penktą grupę aš,ane? Yvette,prašom prirašyt ax.gif Atostogaut neišvažiuoju,bet esu dirbantis žmogus biggrin.gif
Atsakyti
Dar variantas:

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 03, 18:15)
junkis junkis mirksiukas.gif

az uzskaitau,  4u.gif mano irgi pentax K-x ax.gif

Mačiau, sekiau kurį laiką hihihi.gif Nes išsirinkau prieš kokį mėnesį, gal mažiau. tai laukiau kas dieną ir skaičiau viską, kas kur parašyta apie pentax'us smile.gif
Atsakyti
Mustachio, prijungiau prie 5os grupės.

Šiaip merginos, baikit juokus. Kuo jums penktos grupės foto netinkama? Jei antra nebūtų Frederika, nebūčiau tokios kėlus. Kėliau, nes žinau, kad pakolios mielai mane per skype, bet vistiek susitvarkys. Jums juk kitokios ateis, gal lengvesnės, gal dar sunkesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 18:34
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 19:33)
Mustachio, prijungiau.

Šiaip merginos, baikit juokus. Kuo jums penktos grupės foto netinkama? Jei antra nebūtų Frederika, nebūčiau tokios kėlus. Kėliau, nes žinau, kad pakolios mielai mane per skype, bet vistiek susitvarkys. Jums juk kitokios ateis, gal lengvesnės, gal dar sunkesnės.

Žinokit 5 grupė yr geeeriaaausia nail.gif
Atsakyti
Man tai jau darosi baisoka scare.gif visdar skaitau pradinę info, namų darbai neatlikti ir jau žaidime biggrin.gif nu kaži kaži kaip čia viskas baigsis hihihi.gif

Matau čia yra labai daug tikrai patyrusių žmogeliukų, tai aš jaučiuosi tokia žalia žalia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 03 vasario 2011 - 18:39
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 03, 19:39)
Man tai jau darosi baisoka scare.gif visdar skaitau pradinę info, namų darbai neatlikti ir jau žaidime  biggrin.gif  nu kaži kaži kaip čia viskas baigsis hihihi.gif

Matau čia yra labai daug tikrai patyrusių žmogeliukų, tai aš jaučiuosi tokia žalia žalia  ax.gif

nepergyvenk, gausis. Kai sulauksi foto ir nebus idėjų brūkštelk, padėsim. Svarbu dalyvauti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 19:40)
nepergyvenk, gausis. Kai sulauksi foto ir nebus idėjų brūkštelk, padėsim. Svarbu dalyvauti

4u.gif
Tik nesinori būti penkta koja šuniui hihihi.gif o dalyvauti kažkur tai labai smagu thumbup.gif

Na ką, reikia eiti bandyti daryti kitus ND ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 17:33)
Mustachio, prijungiau prie 5os grupės.

Ačiū aciuks.gif

QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 17:35)
Žinokit 5 grupė yr geeeriaaausia nail.gif

Hehe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 17:45)
Man labai patinka.

Galima dar daryt kvadrata ir numest koki zaisliuka ar knygute, bet gerai ir taip.Saunuole.

Kaip smagu, ačiū smile.gif Iš karto nuotaika pagerėjo ir sustiprėjo noras daugiau fotografuoti ir tobulėti lotuliukas.gif
Atsakyti