Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 16:06)

Juratike- labas smile.gif Tu prieš mane, jei ką  lens.gif  gun_smilie.gif  biggrin.gif

Labas, ginklus prašom nuleist bigsmile.gif , draugausim... 4u.gif

Pamačius 5 grupės 1 foto jaučiu į krūmus bėgčiau...nu ta prasme, mažum vaizdelis pagerėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 02 03, 16:30)
Labas, ginklus prašom nuleist bigsmile.gif , draugausim... 4u.gif

Pamačius 5 grupės 1 foto jaučiu į krūmus bėgčiau...nu ta prasme, mažum vaizdelis pagerėtų smile.gif

O, kita kalba ax.gif Bėgčiau ir aš..
Nors ištiesų aš nebijau, vistiek kažką sukurpsim smile.gif
Atsakyti
Nusprendžiau pasitreniruoti prieš naują žaidimą. Kai pirmas blynas, tai bijau rodyti biggrin.gif Bet reikia būti drąsiai wink.gif Kritikuokit smile.gif

Jau metai kaip mama
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 03, 16:38)
Nusprendžiau pasitreniruoti prieš naują žaidimą. Kai pirmas blynas, tai bijau rodyti biggrin.gif Bet reikia būti drąsiai wink.gif Kritikuokit smile.gif

Jau metai kaip mama

Man labai patinka.

Galima dar daryt kvadrata ir numest koki zaisliuka ar knygute, bet gerai ir taip.Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 03, 16:38)

Jau metai kaip mama
user posted image

šiaip gažiai ir tvarkingai atrodo kadras, bet kadangi pavadinimas "Jau metai kaip mama", tai gal geriau būtų vaikelį su raudonom kojinėm nufotkint, bet ne tuščius batus... na man tie tušti batukai visai kitokias asociacijas sukelia, nzn.. bet čia tik mano nuomonė doh.gif
na pvz kai nėštukė ir mažuliukai batukai nufotkinti, tai reiškia tokį laukimą to mažo žmogeliuko kurio dar nėra smile.gif
o ką reiškia nėštukė ir tušti didesni batukai? gal kažkaip minties nesupratau, papasakok smile.gif
Atsakyti
Nu ką prisišokinėjau, ane, prisiorganizavau tsakant, dėkui Tau , Yvete, skypėj jau pasisakiau...tai čia nebesikoliosiu...varau dirbt biggrin.gif
Jei rimtai, tai man patinka...viskas liux... sulę dabar einu su D. paderinsiu ir viskas čiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 vasario 2011 - 16:52
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 17:47)
šiaip gažiai ir tvarkingai atrodo kadras, bet kadangi pavadinimas "Jau metai kaip mama", tai gal geriau būtų vaikelį su raudonom kojinėm nufotkint, bet ne tuščius batus... na man tie tušti batukai visai kitokias asociacijas sukelia, nzn.. bet čia tik mano nuomonė  doh.gif
na pvz kai nėštukė ir mažuliukai batukai nufotkinti, tai reiškia tokį laukimą to mažo žmogeliuko kurio dar nėra smile.gif
o ką reiškia nėštukė ir tušti didesni batukai? gal kažkaip minties nesupratau, papasakok smile.gif

Pradžioje norėjau savo mažąją nufotografuoti su raudonom kojinėm, bet kai tik išsitraukiu fotoaparatą ji bėga prie manęs ir fotosesija tuo pasibaigia biggrin.gif Todėl liko tik batukai be vaiko wink.gif O reikšti jie turėtų tai, kad vaikiukas, kuris prieš metus dar buvo pilve jau bėgioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 16:48)
Startuoja 5 grupė

Yvette
Frederika
Refrech
Marile
Monikute
Tiga

Pirma foto (tikiuosi negausiu lupti nuo Frederikos, jei ką eisiu atgailauti)

o 5os grupės diskusijos ir sekančios foto čia

Antajo, įkelk flickr į trečios grupės diskusiją savo pirmą foto, gerai?
Tik nepamirškit sekančias foto keliam tiek čia tiek flickr prie savo grupės

o ką daryt jei niekas neįleidžia į tas nuorodas ir rašo "private" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 03 vasario 2011 - 17:09
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 03, 16:59)
Pradžioje norėjau savo mažąją nufotografuoti su raudonom kojinėm, bet kai tik išsitraukiu fotoaparatą ji bėga prie manęs ir fotosesija tuo pasibaigia biggrin.gif Todėl liko tik batukai be vaiko wink.gif O reikšti jie turėtų tai, kad vaikiukas, kuris prieš metus dar buvo pilve jau bėgioja smile.gif

o, nu va, tiksliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 03, 18:08)
o ką daryt jei niekas neįleidžia į tas nuorodas ir rašo "private"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prisijung prie mūsų grupės, tada susidėk visas į draugus ir viską matysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 18:09)
Prisijung prie mūsų grupės, tada susidėk visas į draugus ir viską matysi mirksiukas.gif

o kaip reikia prisijungti prie grupės?Sorriukas už tokius kvailus klausimus, bet kai esi naujokas tai iškyla visokių nesusipratimų, neskalndumu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 03, 17:19)
o kaip reikia prisijungti prie grupės?Sorriukas už tokius kvailus klausimus, bet kai esi naujokas tai iškyla visokių nesusipratimų, neskalndumu ir pan.  smile.gif

kas neprisijunges prie SM grupes, jungiasi CIA. Ir spaudzia Join ar kazka tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 03 vasario 2011 - 17:47