Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 03, 13:00)
nedrebink kinku ankciau laiko,  biggrin.gif

tongue.gif tokia jau esu,drebinu kinkas is anksto,o kai ateina laikas is tikro drebint,tai jau buna taip atsibodes tas drebinimas,kad nebedrebinu lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 14:03)
Buitiakai.

Tavo buitiakai labai faini ax.gif graziai Mama raso thumbup.gif as bandziau irgi savo pirmoko rastliavas fotkint,idomu taip biggrin.gif

O cia siaip biski pafotkinau,kol sviesos buvo blush2.gif va,klausimas,kaip su tais nukirtimais? ar geriau isvis nekirst galvos ar jei kerti yra kazkokios taisykles kiek kirst? cia ausi turbut reikejo palikt? O kaip kakta? sviesumas? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 03, 16:18)

Jau esi pas mane kontaktuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Startuoja 5 grupė

Yvette
Frederika
Refrech
Marile
Monikute
Tiga

Pirma foto (tikiuosi negausiu lupti nuo Frederikos, jei ką eisiu atgailauti)
user posted image

o 5os grupės diskusijos ir sekančios foto čia

Antajo, įkelk flickr į trečios grupės diskusiją savo pirmą foto, gerai?
Tik nepamirškit sekančias foto keliam tiek čia tiek flickr prie savo grupės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 15:50
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 15:48)

Pirma foto (tikiuosi negausiu lupti nuo Frederikos, jei ką eisiu atgailauti)

Nu nafik biggrin.gif Ačiū D, kad aš ne Jūsų grupėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 16:50)
Nu nafik  biggrin.gif Ačiū D, kad aš ne Jūsų grupėj  biggrin.gif

Juk nežinai kokia foto iki tavęs ateis. Taip kad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 15:51)
Juk nežinai kokia foto iki tavęs ateis. Taip kad  biggrin.gif

unsure.gif tiesa... umn.gif
Atsakyti
Bet 4-tos grupės dar nesukūrėt kaip suprantu? g.gif nes perverčiau kelis psl atgal, tai nerandu.

O po to reikia suprasti, kad va taip, kaip žmonės grupėse išvardinti, na kokia eilės tvarka, tokia ir foto bus dedamos? Na pvz yra dedama pradinė grupės foto, tai pirmas žmogus daro savo foto su kažkokia detale iš tos pradinės, tada antras žmogus daro su pirmo žmogaus foto įstrigusia detale ir .t.t? Ar čia ne toks eiliškumas bus? g.gif

Atsakyti
4 grupė čia

foto pakomentuosiu jau vakare, dabar nebeturiu jėgų, išsisėmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 03, 15:55)
Bet 4-tos grupės dar nesukūrėt kaip suprantu? g.gif nes perverčiau kelis psl atgal, tai nerandu.

O po to reikia suprasti, kad va taip, kaip žmonės grupėse išvardinti, na kokia eilės tvarka, tokia ir foto bus dedamos? Na pvz yra dedama pradinė grupės foto, tai pirmas žmogus daro savo foto su kažkokia detale iš tos pradinės, tada antras žmogus daro su pirmo žmogaus foto įstrigusia detale ir .t.t? Ar čia ne toks eiliškumas bus? g.gif

Na, pasakysiu kaip aš supratau:
kad įdėjo Yvette savo foto, dabar Melodi ( biggrin.gif ) iš Yvettes foto kažkokią detalę ima ir padaro savo foto, tada jau Melodi nuotrauką gamina, iš jos renkasi Eurikaitė kažkokią datalę ir gamina nuotrauką Tau smile.gif Tada eina Juratike, aš, Bizyte, ir va Bizytės foto gauna Yvette ir daro su kažkokia detale naują foto. Žodžiu toks ratukas smile.gif

Juratike- labas smile.gif Tu prieš mane, jei ką lens.gif gun_smilie.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 16:06)

Juratike- labas smile.gif Tu prieš mane, jei ką  lens.gif  gun_smilie.gif  biggrin.gif

o tu prieš mane, prašom lengvą biggrin.gif nors ir būsiu išvažiavus, ale prisijungsiu kartais, seksiu situaciją pagal galimybes nail.gif

ir koliažą esu skoloj, turiu variantą, bet jis manęs dar netenkina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 16:06)
Na, pasakysiu kaip aš supratau:
kad įdėjo Yvette savo foto, dabar Melodi ( biggrin.gif ) iš Yvettes foto kažkokią detalę ima ir padaro savo foto, tada jau Melodi nuotrauką gamina, iš jos renkasi Eurikaitė kažkokią datalę ir gamina nuotrauką Tau smile.gif Tada eina Juratike, aš, Bizyte, ir va Bizytės foto gauna Yvette ir daro su kažkokia detale naują foto. Žodžiu toks ratukas smile.gif

Juratike- labas smile.gif Tu prieš mane, jei ką  lens.gif  gun_smilie.gif  biggrin.gif

niu va ir puiku, aš irgi taip supratau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 03, 16:55)

na, va ikelta pirmoji foto, antras zmogus sarase daro nuotrauka su istrigusia detale, ja ikelia, tada trecias zmogus daro nuotrauka su is antrojo zmogaus nuotraukos istrigusia detale, ir t.t. rolleyes.gif taigi, nezinosit kokia bus foto, pagal kuria turesit kurti rolleyes.gif

as jau turiu ideja, galbut ryt pavyks ja igyvendinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 vasario 2011 - 16:16