QUOTE(Yvette @ 2011 01 27, 12:22)
galbūt spalvotai kitaip atrodytų. Nesuprantu minties. Pirmose dviejose foto lig ir fotografijos pabrėžtos. Knygos tik trečioje foto ir tai tik jų nugarėlės. Neužakcentuota nei viena knyga. Vidurinė foto per maža, kad įžvelgčiau knygos pavadinimą. Kas bendro tarp pirmos ir tarkim trečios foto. Pirmoje yra foto su knyga, ta gal vieną kurią būčiau išsirinkusi, iš arčiau fotografavusi. Galbūt tuomet su trečia foto derėtų. Arba pirma foto, kažkiek iš arčiau, o į trečią dar ir žmogų kur nors pastačius..
Koliažuose vistiek nuoitraukos turi viena kitą papildyti ar bent jau kažkokie atsikartojimai būti. O vat čia nejaučiu to.
Cia Mint Vinetu knygynas, kuriame surengta nuotrauku paroda "As skaitau".Pirmoj nuotraukoj kaip tik tas matosi.Antroj interjero detale-matosi, kad yra ne tik knygos, bet ir nuotraukos, kas man labai artima.Trecioj-kadangi as akiniuota ziurke, uzejus i knygyna mano akiniai aprasojo, as juos nusiemiau ir matau trumparegi vaizda visumos-toki, koki ir mato senos knygu ziurkes.
Cia nebutina kazko akcentuot, kazkokios vienos knygos ar jos pavadinimo-tai nesvarbu.Tai svajoniu knygynas ir pavadinimai ir knygos gali buti tokios, kokias tik panoresi ir sugalvosi.Man buvo svarbu parodyti ta visuma, ta knygyno dvasia.