Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 02 03, 12:46)
Na tai einu knist archyva, o jei ne teks fotkint  g.gif  doh.gif

kokį aechyvą, čia visos fotkint pasiruošusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 03, 13:46)
Na tai einu knist archyva, o jei ne teks fotkint  g.gif  doh.gif

o tai kokiu tikslu zaidziamas sis zaidimas, jeigu nuotrauka atitaikoma pasiknisus po archyvus? ax.gif as cia ne piktai, taip idomu, juk kai zaidi zaidime, tai yra fotografuoji nauja foto, tai ir azartas pagauna, ir galvojimo kiek, ir nemiego naktu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 vasario 2011 - 12:51
Papildyta 4 grupė
Yvette
Melodi
Eurikaite
Juratike13
Laukine
Bizyte
Atsakyti
Bet sujudimas tai cia nerealus,nebespeju sekt eigos jau bigsmile.gif
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 03, 12:50)
o tai kokiu tikslu zaidziamas sis zaidimas, jeigu nuotrauka atitaikoma pasiknisus po archyvus? ax.gif as cia ne piktai, taip idomu, juk kai zaidi zaidime, tai yra fotografuoji nauja foto, tai ir azartas pagauna, ir galvojimo kiek, ir nemiego naktu bigsmile.gif

lotuliukas.gif man jau kinkos dreba,kad neturesiu ka fotkint cia savo miskuos sededama,kai mano eile ateis doh.gif
Na,bet tikrai idomus zaidimas regis bus ax.gif
Atsakyti
yvette jei startuoja j/b tai tures visos buti j/b ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 03 vasario 2011 - 13:00
QUOTE(Burka @ 2011 02 03, 13:57)
Bet sujudimas tai cia nerealus,nebespeju sekt eigos jau bigsmile.gif

lotuliukas.gif man jau kinkos dreba,kad neturesiu ka fotkint cia savo miskuos sededama,kai mano eile ateis doh.gif
Na,bet tikrai idomus zaidimas regis bus ax.gif

nedrebink kinku ankciau laiko, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 02 03, 13:59)
yvette jei startuoja j/b tai tures visos buti j/b ?  smile.gif
nea, nesvarbu jb, spalvota, sepia ar dar kokia. Svarbu būtų aišku už kokios detalės buvo užsikabinta.
Žaidimas žaidimu, bet foto vistiek bus ir komentuojama, tad verta pasistengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 13:03

QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 12:51)
Papildyta 4 grupė 
Yvette
Melodi
Eurikaite
Juratike13
Laukine
Bizyte

Mane pamiršai unsure.gif aš irgi noriu dalyvauti, jau anam psl rašiau ax.gif
Atsakyti
nepastebėjau, įtraukiu dabar
4 Grupė
Yvette
Melodi
Eurikaite
Gotte
Juratike13
Laukine
Bizyte
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 13:25)
nepastebėjau, įtraukiu dabar
4 Grupė
Yvette
Melodi
Eurikaite
Gotte
Juratike13
Laukine
Bizyte

dėkavoju aciuks.gif

uj kaip smagu, naujas žaidimas assa.gif
Papildyta:
klausykit, turiu du klausimu:

1. flickre ar matosi prie naujai įdėtų foto mano šiandieninės nuotraukos? g.gif nes seniau, kai įkeldavau naujas, tai iškart bendram tame lape (HOME) pasimatydavo tarp kitų mano draugų ir mano, o dabar nesimato g.gif gal ką ne taip prispaudžiau keldama g.gif

2. seniau kažkas rodė, bet nebemoku...kaip pasidaryti folderiu flickre? ir susidėti į juos foto? g.gif

dzidzelis dėkui tam, kas apšvies aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 03, 12:29)
nu as kiek zinau, tai vadinasi 'italpinti' (gi ant to pakelio kur uzsakineji yra paveiksliukai, tai pazymek tinkama). Vadinasi, jei turi kvadratine foto, prasai daryt 10x15, tai ja italpins i siuos remus, bet atiduos normalu kvadrata, t.y. balti krastai bus nukarpyti (nu gal kur nors ir nenukarpo, nezinau..). ir foto dydis bus 10x10.

Tai vadinasi, jei tarkim aš ateinu fotkintis, fotografas turėtų manęs atsiklausti kokio formato foto aš noriu? Nes tarkim, jei jis pripyškins kvadratų, laboratorijoj pavarys man 10x10, tai vadinasi arba aš turiu turėt rėmelius ar albumą kvadratams dėti arba įsigyti? O jei aš to kvadrato noriu/nenoriu? Vadinasi fotografas prieš karpydamas turi informuoti/atsiklausti, kad vėliau nebūtų keblumų klientui darantis (jei norės) foto ant popieriaus? g.gif
Kažkoks marazmas. Ar čia man galva neveikiot ar čia gana svarbus klausimas kurio aš kažkaip iki šiol nesvarsčiau nes dariau viską standartais?

QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 12:51)
Papildyta 4 grupė 
Yvette
Melodi
Eurikaite
Juratike13
Laukine
Bizyte

Ačiu, laukiu eilės ir jaučiu kaip rotas ir man pačiai kvėpuoja į nugarą... uf. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 13:48)
jokių archyvų  tongue.gif  Tik pirmos foto gali būti archyvinės, nes pirmi vistiek bus paskutiniai ir teks taip pat sukurti kažką naujo. Tam juk ir mokinamės, tai pasistenkim kažką naujo nufotografuoti.

Visos grupės jau startavo  smile.gif

O velnias ax.gif neišėjo prasmukt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 13:09)
žaidimui 2 grupė foto skirta Dalyja'i
user posted image

Man tavo foto nerodo flickre g.gif
Atsakyti