Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

žaidimui 2 grupė foto skirta Dalyja'i

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 03 vasario 2011 - 12:18
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 03, 12:06)
idomiai sugalvota rolleyes.gif

labai smagu, kad ne tik man pačiai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 11:23)
Keliu savo foto. 4 grupės žaidimas, toliau ruošia Melodi

O ta foto yra kur nors flirke arba emailu gal gali atsiust melodi.tmm@gmail.com
nes dabar iskart nebegu fotkint, o paskui labai ilgai tema knist reiks kol atrasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 03, 11:09)
tai kad apkerpa visad tuos baltus krastus.. bent jau man. tik reik uzsakant vis nepamirs, kad reik foto italpint i standartinius remus, o ne kazkaip kitaip.. nes jei nepazymi, tai tada ir prikimicina ka nori. as nesiau i vilbra bile kokiu formatu, ir padare man visas foto kokios ir buvo biggrin.gif nieko neiskraipe

Tai, rizikuoju užknist galutinai, bet mano šviesiai galvai dar nedaeina, ar aš gerai supratau: fotkinu kvadratą, klientui atiduodu foto kvadratines, bet jei jis norės pasidaryt ant popieriaus ir pasakys laboratorijoj, kad darytų 'pilno kadro ir nekarpytų' tai jam padarys tarkim 10x15 foto ir neištampys dėl buvusio kvadrato nufotkinimo? g.gif

A, jei galima, ir aš noriu į žaidimą tokį, bet tik jei įmanoma, mane bent kitai ar dar kitai savaitei kelkit, nes šeimą išguldė rotas, jau ir vyras serga.. Aš dar laikausi, bet kas žino, ar nesugriūsiu ir aš ant dienų, labai nenoriu pavest sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 03 vasario 2011 - 12:19
aš siūlyčiau keliant į SM savo nuotrauką, o su ja įkelti ir jau prieš tai padarytas nuotraukas.. nes kitaip nebus tokio zaidimo efekto, kai nuotraukos išsimėtys per kelias temas, ir bus sunku susigaudyt kur kokios grupes kuri nuotrauka yra... arba gal flickr iseitu padaryti atskirai kaipnors, kad nesimaišytų?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 12:18)
Tai, rizikuoju užknist galutinai, bet mano šviesiai galvai dar nedaeina, ar aš gerai supratau: fotkinu kvadratą, klientui atiduodu foto kvadratines, bet jei jis norės pasidaryt ant popieriaus ir pasakys laboratorijoj, kad darytų 'pilno kadro ir nekarpytų' tai jam padarys tarkim 10x15 foto ir neištampys dėl buvusio kvadrato nufotkinimo? g.gif

nu as kiek zinau, tai vadinasi 'italpinti' (gi ant to pakelio kur uzsakineji yra paveiksliukai, tai pazymek tinkama). Vadinasi, jei turi kvadratine foto, prasai daryt 10x15, tai ja italpins i siuos remus, bet atiduos normalu kvadrata, t.y. balti krastai bus nukarpyti (nu gal kur nors ir nenukarpo, nezinau..). ir foto dydis bus 10x10.
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 02 03, 13:20)
aš siūlyčiau keliant į SM savo nuotrauką, o su ja įkelti ir jau prieš tai padarytas nuotraukas.. nes kitaip nebus tokio zaidimo efekto, kai nuotraukos išsimėtys per kelias temas, ir bus sunku susigaudyt kur kokios grupes kuri nuotrauka yra... arba gal flickr iseitu padaryti atskirai kaipnors, kad nesimaišytų?

ziurejau flickr, ten neina sukurti grupeje kazkokio atskiro albumo, arba kazko neuzmaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 13:09)
žaidimui 2 grupė foto skirta Dalyja'i

ups...jau man reik daryt??? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laba, ir as noriu sudalyvauti zaidimuke, nezinau net kur cia rasytis...i kelinta grupe... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 03, 12:38)
ups...jau man reik daryt??? doh.gif  doh.gif

na.. taip bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 03, 13:40)
na.. taip  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na tai einu knist archyva, o jei ne teks fotkint g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 03, 13:46)
Na tai einu knist archyva, o jei ne teks fotkint  g.gif  doh.gif

jokių archyvų tongue.gif Tik pirmos foto gali būti archyvinės, nes pirmi vistiek bus paskutiniai ir teks taip pat sukurti kažką naujo. Tam juk ir mokinamės, tai pasistenkim kažką naujo nufotografuoti.

Visos grupės jau startavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 12:49