Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 09:57)
4 grupė
Yvette
Melodi
Eurikaite
Bizyte

o dabar tep , kaip cia su tuom siuntimu ,per pasta ar cia ides viena po kitos g.gif

nes dabar turesiu sulaukt tavo ir melodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 10:54)
O jei jie nori pasidaryt ant popieriaus tai p to turi apsikarpyt? Nepyksta? Nes spėju gal nustemba, kai gauna padarytas su baltais kraštais?
Aš kolkas visas pagal tuos standartinius darau...

tai kad apkerpa visad tuos baltus krastus.. bent jau man. tik reik uzsakant vis nepamirs, kad reik foto italpint i standartinius remus, o ne kazkaip kitaip.. nes jei nepazymi, tai tada ir prikimicina ka nori. as nesiau i vilbra bile kokiu formatu, ir padare man visas foto kokios ir buvo biggrin.gif nieko neiskraipe
Atsakyti
rasomes ir mes su robobebru, bet kur i gala, nes dabar intensyviai su gripu kovojam unsure.gif
Atsakyti
serganciu vis nemazeja, va balionai ligoniukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
Keliu savo foto. 4 grupės žaidimas, toliau ruošia Melodi
user posted image

Pirmosios foto gali startuoti čia SM, o kol bus ruošiamos antros foto, galim apmąstyti kaip kelti, kur kelti, kiek foto iškart kelti ir t.t. Siūlykit visi variantus, arba balsuokit už siūlytus.

Forgete, Robobebrai, jūs į šias dvi grupes paskutinius įrašiau. Sveikit

3 grupė

Antajo
Brumbrumai
Cheles
Lora27
Green tea
Airv
Robobebras

2 grupė
Svajonė mūsų
Dalyja
Rarity
Ievukis
Alabama
Forgete
Vi.Kri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 11:42
Labu dienu,

Jungiuos ir aš į žaidimą ax.gif

Esu pas mamą Šiauliuose, laikau rankoj savo juostinį Canon...ech...nostalgija rolleyes.gif . Bandysiu kažką pagaminti su juo, o tada mąstysiu, reikia man tos juostos dabar, ar ne... dar žiedai macro yra...tai vis bus įdomesnių pasižaidimų..

Vakar dar su šviesa pasibandžiau truputį:

user posted image

Pirma foto: šviesa nuo lango iš kairės.
Antra foto: šviesa nuo lango iš kairės, o iš dešinės - veidrodis.
Trečia foto: šviesa nuo lango iš kairės, o iš dešinės viršaus veidrodis.

Dabar kritikai keliu kelias foto. Pasakykit, kas blogai, kas gerai, kaip geriau reiktų daryt... g.gif tik deja labai tamsus kambarys, tai daug kur grūdas lindo doh.gif ir šiaip kokybės nėr...nežinau, ar man taip atrodo, ar pvz mano kitinis juostinis canon yra gerokai šviesesnis už kitinį Nikkono D3000 g.gif nes nu dienos metu normaliai apšviestam kambary...na ne per šviesiausias jis bet ir nėr super tamsus, man Nikono kitinukas reikalauja išlaikymo 1/10, kai diafragma tarkim 8, o ISO iki 800 užkeltas doh.gif tai vaiką nufotkinti be šansų išvis, o ir daiktus be stovo praktiškai neįmanoma...ryškumo nėr, fokuso doh.gif
Kuris AUTO variantas geriau??? g.gif
user posted image

user posted image

Kuri vaiko foto geriau? JB ar spalvota?????? g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 03, 11:32)
Labu dienu,

Labu.Tu zinai juk, kad as laukiu, kada tu man ji parduosi:D Cia siaip.. rolleyes.gif

Auto-is siu dvieju pirmas.Toks tradicinis su fotiku.Daugiau matosi grazaus veido.

Vaiko nuotrauka man j/b
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 12:42)
Auto-is siu dvieju pirmas.Toks tradicinis su fotiku.Daugiau matosi grazaus veido.

pirmas auto išties toks tradicinis. Bet, tikiuosi neįsižeisi. Labai negražiai nykštys atrodo, kaip antra nosis. Man kliūna nors tu ką.
Vaikučio foto man taip pat jb, nes nesimato to kažko fone. Kadravimas tai nelabai patinka. Viršugalvio vos nukirpta. Tai arba daugioau kirpti arba viską palikti. O šiaip akimirka miela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2011 - 11:47
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 11:46)
pirmas auto išties toks tradicinis. Bet, tikiuosi neįsižeisi. Labai negražiai nykštys atrodo, kaip antra nosis.  Man kliūna nors tu ką.
Vaikučio foto man taip pat jb, nes nesimato to kažko fone. Kadravimas tai nelabai patinka. Viršugalvio vos nukirpta. Tai arba daugioau kirpti arba viską palikti. O šiaip akimirka miela.

Ten ne mano, ten Gottes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 12:49)
Ten ne mano, ten Gottes biggrin.gif

žinau, kaip pratęsimą tavo komenatrui rašiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 11:50)
žinau, kaip pratęsimą tavo komenatrui rašiau  tongue.gif

Nu jo, jo.Taip. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 03, 11:42)
Labu.Tu zinai juk, kad as laukiu, kada tu man ji parduosi:D Cia siaip.. rolleyes.gif

Vaiko nuotrauka man j/b

Aha, aš žinau tongue.gif ilgai laukus dar palauk tongue.gif ...šiaip tai kol kas pasibandysiu pati, tada spręsiu, bijau priimti skubotą sprendimą... ax.gif jei turėčiau sukaupus pinigų 50-tukui ir kažkiek trūktų, manau parduočiau mažiau abejodama...

Dėkui už komentarus, aš ir norėjau auto daryt tą klasikinį, tradicinį smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 11:46)
pirmas auto išties toks tradicinis. Bet, tikiuosi neįsižeisi. Labai negražiai nykštys atrodo, kaip antra nosis.  Man kliūna nors tu ką.

Ne, tikrai neįsižeisiu, aš pati tą nykštį visaip dėliojau fotografuodama...aj ten gavos biškį š, nes užkniso žaisti su parametrais ir gauti tamsias foto, tai aš nustačiau vaiko portretą ten pasirinkimuose, tada fotkikas man automatiškai mesdavo blykstę, nes jam neva per tamsu, tai aš tą blykstę per prievartą uždarytą laikiau...žinau, kad taip laužau fotiką, daugiau taip nedarysiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif užtai nykštys gvaosi va taip va...kvailai biggrin.gif

O kiek kirptum viršugalvio? iki akių plius minus? Ir kuo tada ta foto būtų geresnė? g.gif g.gif
Atsakyti