o tai gal nededam foto niekur? pvz pirmas zmogus padaro foto, nusiuncia ja antram zmogui. tas kai padaro, nusiuncia treciam, kartu su pirma, aisku surasydamas kuri pirma ir kuri antra. tas toliau visas siuncia. o paskutinis padaro savo ir tada is visu foto padaro tokia ale juosta-koliaza, kur matytusi visa istorija ir ikelia i flickr ir SM. Ar nori po viena? gali betvarke gautis..
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 03, 11:02)
Pardom, kad įsikišu, bet SM yra puikus Akashos pasiūlymas Nikon d90 už tikrai padorią kainą. Fotografuosi ir džiaugsiesi
http://www.supermama...?...8530&st=132
http://www.supermama...?...8530&st=132
pritariu, jei neturėciau tikrai paimciau jos siulomą variantą.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 03, 11:29)
o tai gal nededam foto niekur? pvz pirmas zmogus padaro foto, nusiuncia ja antram zmogui. tas kai padaro, nusiuncia treciam, kartu su pirma, aisku surasydamas kuri pirma ir kuri antra. tas toliau visas siuncia. o paskutinis padaro savo ir tada is visu foto padaro tokia ale juosta-koliaza, kur matytusi visa istorija ir ikelia i flickr ir SM. Ar nori po viena? gali betvarke gautis..
geras variantas. Ir į SM tada visą projektuką iškart galima įkelti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 02, 23:52)
Kokį paraleliai žaidimą organizuojam? Kad greičiau vyktų?
as uz daina buciau, man labai patiko interpretuoti pasaka
QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 00:27)
Zirzilija iešojau, kad kuo daugiau daiktų būtų... duosiu net dvi, gali rinktis
Įsivaizduoju, kad tokiam žaidimui labiau reportažinė foto tinka, bet, kad archyvuose tuščia pas man tokių, tai arba šios arba reiks lukterkt kol suruošiu.
Tau spręst
Įsivaizduoju, kad tokiam žaidimui labiau reportažinė foto tinka, bet, kad archyvuose tuščia pas man tokių, tai arba šios arba reiks lukterkt kol suruošiu.
Tau spręst
o lia lia, renkuosi pirmaja foto.
noreciau pasitikslinti, ar taip supratau. Dabar is tos nuotraukos issirenku koki daikta, ir ji savo nuotraukoje turiu pirmu planu naudoti ar nebutinai, tik svarbu kad jis butu?
del laiko jau supratau, man skirta pora dienu, reiks kazka skubiai mastyt, nes jau mano laikrodukas tiksi
QUOTE(antajo @ 2011 02 02, 16:59)
o kaip neduoda... na mano 60% nuotrauku kvadratiniu.. ne todel kad kerpu, o todel kad fotoaparatas tokias fotkina taip kad..
O jei jie nori pasidaryt ant popieriaus tai p to turi apsikarpyt? Nepyksta? Nes spėju gal nustemba, kai gauna padarytas su baltais kraštais?
Aš kolkas visas pagal tuos standartinius darau...
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 03, 10:02)
Pardom, kad įsikišu, bet SM yra puikus Akashos pasiūlymas Nikon d90 už tikrai padorią kainą. Fotografuosi ir džiaugsiesi
Jei ką, aš savo taip pat pasyviai pardavinėju. D90, 25000 kadrų, idealus, 1700lt.
Sveikutės,
įdėjau koliažiuką su Yvettes nėštuke ( tik dydį kažkokį mažą padariau ), jau kiti žaidimai startuoja, tai rodau , ką turiu
įdėjau koliažiuką su Yvettes nėštuke ( tik dydį kažkokį mažą padariau ), jau kiti žaidimai startuoja, tai rodau , ką turiu
labas rytas
Daugoka dalyvių. Nesumąstau kaip protingiau sukelti foto ir kur, kad nesimaišytų grupės ir būtų aišku kas po ko ir t.t. Kas turit idėjų rašykit.
o gal visgi keliam i SM.. nes kazkaip labai daug kalbu o foto mazai.. is bet kokios foto galima pasimokyt..
niekur nekelt bus ilgu.. ir siaip idomu paspeliot ka issirinks, ka nufotkins ir tt..
as siulau, kelt nuotrauka cia ir paryskintai parasyt kam ji skirta cia kad visi akli kaip as matytu..
pvz: mano nuotrauka skirta Bumbrumui
brumbrumai, patikek, cia foto su daugiausia daiktu
Papildyta:
na 6*6 yra standartas niekas ant manes nepyksta.. beja pas mus nereikia baltu krastu pakirpt - juos jau lab'e apkerpa
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 09:52)
Daugoka dalyvių. Nesumąstau kaip protingiau sukelti foto ir kur, kad nesimaišytų grupės ir būtų aišku kas po ko ir t.t. Kas turit idėjų rašykit.
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 10:36)
geras variantas. Ir į SM tada visą projektuką iškart galima įkelti
o gal visgi keliam i SM.. nes kazkaip labai daug kalbu o foto mazai.. is bet kokios foto galima pasimokyt..
niekur nekelt bus ilgu.. ir siaip idomu paspeliot ka issirinks, ka nufotkins ir tt..
as siulau, kelt nuotrauka cia ir paryskintai parasyt kam ji skirta cia kad visi akli kaip as matytu..
pvz: mano nuotrauka skirta Bumbrumui
brumbrumai, patikek, cia foto su daugiausia daiktu
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 03, 10:54)
O jei jie nori pasidaryt ant popieriaus tai p to turi apsikarpyt? Nepyksta? Nes spėju gal nustemba, kai gauna padarytas su baltais kraštais?
na 6*6 yra standartas niekas ant manes nepyksta.. beja pas mus nereikia baltu krastu pakirpt - juos jau lab'e apkerpa
QUOTE(antajo @ 2011 02 03, 12:02)
labas rytas
Kadangi aš idėjų neturiu, tai man bet koks variantas tinka
Savo grupei nuotraukos kol kas dar neturiu, bet arba ieškosiu archyvuose, arba ką nors naujo per šiandien ar ryt nufotografuosiu.
QUOTE(antajo @ 2011 02 03, 11:03)
labas rytas
vaje, kaip toliau pratest nu galvosiu...
nu galim ir cia kelt, bet jau bent prijungiam kartu ir buvusias? nu kad nepasiklystume ir nereiktu 100 psl atgal eit.. bent as taip noreciau
QUOTE(Yvette @ 2011 02 03, 11:57)
Zirzilija, gerai supratai. Pasirinktas daiktas turėtų būti kaip ir pagrindinis tavo nuotraukoje, tarkim taip, kad būtų aišku kokį daiktą ar objektą pasirinkai iš prieš tai buvusios foto.
dar norejau paklausti, ar galiu pasisavinti si savaitgali? nes ryt isvaziuoju i kaima, tai ten daugiau galimybiu butu
QUOTE(mamagute @ 2011 02 03, 11:58)
Sveikutės,
idomiai sugalvota