Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pabandysiu ir aš, nors baisu wink.gif

Frederika
Zirzilija
Svajonė mūsų
Antajo
Paprasta
Dalyja
Yvette
ASTYTE
rarity
cheles
stashiene
Vi.Kri
Lora27
laurx
Ievukis
green_tea
viktorija.a
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 02, 23:05)
Tai kad sunku padėti kai tiek daug fotoaparatų. Aš tai siūlau filtruoti pradžioje pagal kainą, paskui pagal atsiliepimus įvairiose vietose, atkreipiant dėmesį į tau rūpimas detales ir paskui eiti į parduotuvę žiūrėti kuris lips ir prilips.

Tiap ir dariau, daug zurnalu pravarciau, bei internete domejausi. Del to sakau kad keleta varijantu tikrinau. Pradzioje buvau nusprendusi isigyti pentax K-7 ar K-x Po to Canon D 1000 , galiausiai apsistojau ties Nicon D3100 ir kazkodel manau kad ryt ar poryt as ji turesiu. biggrin.gif Tiesiog galvojau paklausti pas jus nuomones, gal kas su juo susipazine labiau ir pasakytu trukumo del kurio tureciau pakeisti nuomone. biggrin.gif
Atsakyti
Dar laiką sutarkim, ok.
Greičiau padaryt galima, vėluot - ne.
Atai aš užsillauksiu verysad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 03, 00:42)
Dar laiką sutarkim, ok.
Atai aš užsillauksiu verysad.gif  cool.gif

Tai jau tikrai, nes sąrašiukas... oi koks solidus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 23:42)
Dar laiką sutarkim, ok.

tai duodam savaite kokia atlikimui nuo tada kai nuotrauka paskelbta cia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 03, 00:47)
tai duodam savaite kokia atlikimui nuo tada kai nuotrauka paskelbta cia..  smile.gif

ir gal tikrai bandom pradziai mazesnem grupem?... g.gif
o tada koki finalini bendra varianta, jei pasiseks grupem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 23:42)
Dar laiką sutarkim, ok.

o gal pvz Zirzilija išsirenka kažkokį objektą iš tavo fotkės , ir visi pagal jos parinktą objektą fotkinam? Tik Zirzilija įsipareigos būtinai per kažkokį terminą įmest savo variantą, irkai ji įmes, tada sekantis dalyvis jau iš Zirzilijos fotkės rinksis objektą, mm? taip visi visada būsim įsitraukę į žaidimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 23:56)
o gal pvz Zirzilija išsirenka kažkokį objektą iš tavo fotkės , ir visi pagal jos parinktą objektą fotkinam? Tik Zirzilija įsipareigos būtinai per kažkokį terminą įmest savo variantą, irkai ji įmes, tada sekantis dalyvis jau iš Zirzilijos fotkės rinksis objektą, mm? taip visi visada būsim įsitraukę į žaidimą  rolleyes.gif

man atrodo tada bus jovaliukas. gal geriau palikti šitą žaidimą taip kaip yra, ir kartu organizuoti kitą žaidimą, kad neprailgtų laukti wink.gif visi turės ką veikti...
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 02, 23:47)
tai duodam savaite kokia atlikimui nuo tada kai nuotrauka paskelbta cia..  smile.gif

Tai mano eile ateis po 4 menesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 03, 01:04)
Tai mano eile ateis po 4 menesiu  lotuliukas.gif

Gal tikrai skelti į dvi grupes? Pvz. pirmais - antrais išsiskaičiuoti ir visi poriniai į vieną grupę, o neporiniai - į kitą?
Tada green_tea eilė ateis po 2 mėn rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 03 vasario 2011 - 00:09
Frederika
Zirzilija
Svajonė mūsų
Antajo
Paprasta
Dalyja
Yvette
ASTYTE
rarity