Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 02, 22:45)
o man Kaledu senis atnese fotika, tai irgi nieko neparodysiu ax.gif
as irgi uz zaidima, tik gal ne toki, kaip ten apie sviesas, potretus, gal ka nors kurybiskesnio ax.gif

apie šviesas geras, tik gal sunkus daugumai, lengvesnį siūlau lotuliukas.gif , na, kaip pasakas žaidėm.
Yvetė gerą žino, einu paprašysiu, kad surašytų mirksiukas.gif .
Arba galim pvz. dainą iliustruot, tikk reik tiksliai sutart, kas ir kaip, kad būtų malonumas dirbt, be didelių nukrypimų nuo temos tsakant... biggrin.gif
Atsakyti
Mieliausia irgi gerai butu.Noriu ir as zaidimo.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 22:50)
Arba galim pvz. dainą iliustruot, tikk reik tiksliai sutart, kas ir kaip, kad būtų malonumas dirbt, be didelių nukrypimų nuo temos tsakant... biggrin.gif

ką aš ten žinau ? g.gif

o dainą visai patiktų iliustruoti. Tik ar patys rintume daians, ar vistik sudarytume sąrašą dainų, tada trauki ir ką ištrauki tą?

Aaaaaaaa, papasakosiu apie žaidimuką. Tik jis galėtų būti kaip antras variantas, ilgesnis. Nes tikrai lėtai vyktų.
Ko reikės:sąrašo, kas dalyvauja, pradžioj sudarom jį. Tada reikia vienos foto, kas nori gali savo foto siūlyti. Tas kas siūlo, būna pirmas sąrašiuke. Tada antras dalyvis iš sąrašo pažiūri kokia pirma foto. Tarkim nufotografuotas saulėlydis prie jūros, kažkur smėlyje mėtosi dviratis... Pažiūriu į foto ir sakau aha, dviratis! Tai bus pagrindinis daiktas mano fotografijoje. Fotografuoju dviratį kur nors mieste, netoli kokio fontano, su pro šalį lekiančia mergaite. Trečias dalyvis tarkim užsikabina už fontano ir fotografuoja jį. ir t.t. Tikiuosi supratot smile.gif Paskutinę foto sumąsto pirmas dalyvis. Toks vat žaidimukas. Mano nuomone turėtų būti smagus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2011 - 22:07
QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 22:50)
apie šviesas geras, tik gal sunkus daugumai, lengvesnį siūlau lotuliukas.gif , na, kaip pasakas žaidėm.

daina butu liuks thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 02, 22:57)
ką aš ten žinau ?  g.gif

o dainą visai aptiktų iliustruoti. Tik ar patys rintume daians, ar vistik sudarytume sąrašą dainų, tada trauki ir ką ištrauki tą?

Aaaaaaaa, papasakosiu apie žaidimuką. Tik jis galėtų būti kaip antras variantas, ilgesnis. Nes tikrai lėtai vyktų.
Ko reikės:sąrašo, kas dalyvauja, pradžioj sudarom jį. Tada reikia vienos foto, kas nori gali savo foto siūlyti. Tas kas siūlo, būna pirmas sąrašiuke. Tada antras dalyvis iš sąrašo pažiūri kokia pirma foto. Tarkim nufotografuotas saulėlydis prie jūros, kažkur smėlyje mėtosi dviratis... Pažiūriu į foto ir sakau aha, dviratis! Tai bus pagrindinis daiktas mano fotografijoje. Fotografuoju dviratį kur nors mieste, netoli kokio fontano, su pro šalį lekiančia mergaite. Trečias dalyvis tarkim užsikabina už fontano ir fotografuoja jį. ir t.t.  Tikiuosi supratot  smile.gif  Paskutinę foto sumąsto pirmas dalyvis. Toks vat žaidimukas. Mano nuomone turėtų būti smagus  smile.gif

ir sitas man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 02, 21:57)

Ko reikės:sąrašo, kas dalyvauja, pradžioj sudarom jį. Tada reikia vienos foto, kas nori gali savo foto siūlyti. Tas kas siūlo, būna pirmas sąrašiuke. Tada antras dalyvis iš sąrašo pažiūri kokia pirma foto. Tarkim nufotografuotas saulėlydis prie jūros, kažkur smėlyje mėtosi dviratis... Pažiūriu į foto ir sakau aha, dviratis! Tai bus pagrindinis daiktas mano fotografijoje. Fotografuoju dviratį kur nors mieste, netoli kokio fontano, su pro šalį lekiančia mergaite. Trečias dalyvis tarkim užsikabina už fontano ir fotografuoja jį. ir t.t.  Tikiuosi supratot  smile.gif  Paskutinę foto sumąsto pirmas dalyvis. Toks vat žaidimukas. Mano nuomone turėtų būti smagus  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 02, 21:57)

skamba viliojanciai smile.gif
Atsakyti
Man šitas žaidimas patinka smile.gif
Atsakyti
tai renkam gal tada sąrašiuką, pvz abeceles tvarka, ar netinka toks dalyvių eiliškumas? g.gif
Atsakyti
Yvette, skamba viliojančia žaidimas mirksiukas.gif

Na o čia įdedu šio vakaro spontanišką nuotrauką... ax.gif (ši gėlytė jau gana seniai guli šaldiklyje, bet man niekaip nekilo minties ka su ja daryt) ax.gif

user posted image

Žinoma noriu kritikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Išties puikus žaidimas. Dar galim mažesniais ratukais padayt, tarkim keturi,penki žaidėjai. Vienas ratukas. Kita grupelė vėl ir t.t taip greičiau sulauktumėm rezultatų...ką manot?
Atsakyti
biggrin.gif pasitariau ir nusprendžiau. Nieko nelaukiam ir pradedam. Sąrašas juk gali tęstis ir vėliau. Svarbu porą žmonių turim pradžiai, o norintios toliau prisijungti rašykit.

Kadangi Frederika prisiminė žaidimą ir senokai ką berodė temoje, pagalvojau, kad ji gali įkelti pirmą foto biggrin.gif Frederikaaaaaaaaa, kelio atgal kaip ir nebėra.
O sąrašas kol kas toliau toks.

Frederika
Zirzilija
Svajonė mūsų Antajo
Paprasta
Dalyja
Yvette

Frederika, aš tai siūlyčiau iškart kelti foto į flickr. Pažymint kaip nors ir sukuriant ten albumą šiam žaidimui, kad spusteli ir pamatai visas foto. Padarai foto, įkeli, sekantis padaro irgi įkelia, trečias ir t.t.
Tad nieko nelaukti prašom, įkelti pirmą foto tongue.gif (atleisk, kad aš taip žiauriai blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2011 - 22:41
QUOTE(Yvette @ 2011 02 02, 22:38)
biggrin.gif pasitariau ir nusprendžiau. Nieko nelaukiam ir pradedam. Sąrašas juk gali tęstis ir vėliau. Svarbu porą žmonių turim pradžiai, o norintios toliau prisijungti rašykit.

Kadangi Frederika prisiminė žaidimą ir senokai ką berodė temoje, pagalvojau, kad ji gali įkelti pirmą foto  biggrin.gif  Frederikaaaaaaaaa, kelio atgal kaip ir nebėra.
O sąrašas kol kas toliau toks.

Frederika
Zirzilija
Svajonė mūsų Antajo
Paprasta
Dalyja
Yvette
ASTYTE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 02 vasario 2011 - 22:40