Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 01 26, 17:22)
Seniai ką berodžiau... Šiandein fotografavu merginą su smuiku... Dažna tema smuikas- bet man tai pirmas kartas ax.gif  Kritikai..

user posted image

o man norėtųsi, kad tas backe esantis objektas ryškus nebūtų toks ryškus, nes jis kaip ir gadina bendrą vaizdą, nes kažkaip numuša dėmesį. + dar medžio galėjai ir nenupjaut schmoll.gif

oi, merginos, kaip seniai pas jus nebuvau ir kiek praleidau.. kokių gražių darbelių mačiau šakės ax.gif
plačiai nekomentuosiu, bet kiek užmačiau skaniai ten maistas buvo prigautas, taip laaabai minkštai atrodė toks niam niam thumbup.gif

refresh kaip sunku vertinti tokį kadrą wub.gif papirko mane tas mielumas. blaško vėlgi antras planas, nes visi tokia rami, o gale tie fishai ... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 26 sausio 2011 - 23:20
QUOTE(ypač @ 2011 01 26, 23:19)
o man norėtųsi, kad tas backe esantis objektas ryškus nebūtų toks ryškus, nes jis kaip ir gadina bendrą vaizdą, nes kažkaip numuša dėmesį. + dar medžio galėjai ir nenupjaut  schmoll.gif

refresh kaip sunku vertinti tokį kadrą  wub.gif papirko mane tas mielumas. blaško vėlgi antras planas, nes visi tokia rami, o gale tie fishai ...  cool.gif

dėkui už nuomonę 4u.gif 4u.gif

Refresh, ir man labai mielas kadras... aš myliu lelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 26, 23:26)
dėkui už nuomonę  4u.gif  4u.gif

Refresh, ir man labai mielas kadras... aš myliu lelius wub.gif

aš čia draugiškai biggrin.gif kažkaip man patinka komentuot, jei blogai tai sakyk, nes gal grubiai skamba. dabar kai paskaičiau, tai kažkaip keistai ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 27, 01:03)
aš čia draugiškai  biggrin.gif kažkaip man patinka komentuot, jei blogai tai sakyk, nes gal grubiai skamba. dabar kai paskaičiau, tai kažkaip keistai ten  blush2.gif

ne ne, viskas gerai- gali ir griežčiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ypač, visai negrubiai tu komentavai smile.gif
Man taip pat mergina bei smuikais perdaug dėl dėmesio konkuruoja. Laksto akys, bet nesustoja nei ties smuiku nei ties mergina. Ir nežinai kas čia svarbiau ar vienas ar kitas.
Tokius režisuotus kadrus sunkoka suruošti. Arba pavyksta sukurti įtikinamą istoriją, arba ne. Nežinau ką norėjai parodyti. Iki manęs ateina tai, kad mergina atsisveikina su smuiku. Galbūt vaikystėje tėvai spaudė ir turėjo išmokti, o vat suaugo, jokių prievolių nebeliko ir palieką tą smuiką kaip našlaitėlę miške. Bėda ta, kad pateikimas manęs neįtikina. Mergina lig sustingusi. Gal čia visai gražiai atrodytų nubėganti mergina, besiplaikstančiais suknelės ar paltuko kraštais. Jei sustingusi, tuomet gal žvilgsnio atgal stinga, nors patariama ir neatsigręžti, kai išeini. O ir šiaip, akys priešinasi tam, ką matau. Savo smuikelio nestatyčiau šitaip sniege, na man gaila smile.gif Tai galbūt faktas, kad man nepatinka, visai nesusijęs su fotografija, o su pačiu smuikeliu.
Įdomu ar turi kitą variantą, kur fokusas į merginą, ne į smuiką.
Mano tas komentaras galbūt ieškojimas to, ko nereikia. Nes vistik pradžiamoksliuose esam, o žinant tai, foto yra gera.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 27, 09:00)
Ypač, visai negrubiai tu komentavai  smile.gif
Man taip pat mergina bei smuikais perdaug dėl dėmesio konkuruoja. Laksto akys, bet nesustoja nei ties smuiku nei ties mergina. Ir nežinai kas čia svarbiau ar vienas ar kitas.
Tokius režisuotus kadrus sunkoka suruošti.

Ačiū labai už pamąstymus- buvo įdomu paskaityt 4u.gif 4u.gif turiu su mergina, kur ji fokuse, bet man pačiai nepatiko ax.gif

Na, šiek tiek kitoks variantas ax.gif Ir kritikai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 27 sausio 2011 - 09:16
QUOTE(paprasta @ 2011 01 27, 10:10)
Na, šiek tiek kitoks variantas ax.gif  Ir kritikai blush2.gif

šviesi, spalvos ok. Paprastai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 27, 09:00)
Ypač, visai negrubiai tu komentavai  smile.gif
Tokius režisuotus kadrus sunkoka suruošti. Arba pavyksta sukurti įtikinamą istoriją, arba ne. Nežinau ką norėjai parodyti. Iki manęs ateina tai, kad mergina atsisveikina su smuiku. Galbūt vaikystėje tėvai spaudė ir turėjo išmokti, o vat suaugo, jokių prievolių nebeliko ir palieką tą smuiką kaip našlaitėlę miške.  Bėda ta, kad pateikimas manęs neįtikina. Mergina lig sustingusi. Gal čia visai gražiai atrodytų nubėganti mergina, besiplaikstančiais suknelės ar paltuko kraštais. Jei sustingusi, tuomet gal žvilgsnio atgal stinga, nors patariama ir neatsigręžti, kai išeini. O ir šiaip, akys priešinasi tam, ką matau. Savo smuikelio nestatyčiau šitaip sniege, na man gaila  smile.gif  Tai galbūt faktas, kad man nepatinka, visai nesusijęs su fotografija, o su pačiu smuikeliu.
Įdomu ar turi kitą variantą, kur fokusas į merginą, ne į smuiką.
Mano tas komentaras galbūt ieškojimas to, ko nereikia. Nes vistik pradžiamoksliuose esam, o žinant tai, foto yra gera.

visiška mano gyvenimo istorija su smuiku thumbup.gif tik mano smuikelis namie priešais mane verkia negrojamas..

man tai vėl spalvos šitoj nepatinka. perdaug oranžinės. reikėtų paltuko kitos spalvos, nes dabar vėl akcentai man du.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 27 sausio 2011 - 11:12
QUOTE(ypač @ 2011 01 27, 12:11)
visiška mano gyvenimo istorija su smuiku  thumbup.gif  tik mano smuikelis namie priešais mane verkia negrojamas..

ir mano. maniškis, tiesa, verkia kitaip. Grojamas biggrin.gif

Tiesa, Paprasta, pamiršau parašyti kokie nuostabūs tavo modeliukai. Pirmoji mergina, kurią rodei su pilka paskui rožine rodos kepure. Vaikinas šokėjas, šitas modeliukas. Gražu, gražu, gražu. Šios su smuikeliu bruožai ypatingai gražūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 sausio 2011 - 11:35
QUOTE(ypač @ 2011 01 27, 11:11)
visiška mano gyvenimo istorija su smuiku  thumbup.gif  tik mano smuikelis namie priešais mane verkia negrojamas..

man tai vėl spalvos šitoj nepatinka. perdaug oranžinės. reikėtų paltuko kitos spalvos, nes dabar vėl akcentai man du.

Ooo,ziuriu vis daaugiau nepasiskelbusiu talentu atsikapsto bigsmile.gif
O man kaip tik ta oranzine grazu,tokia deranti prie smuiko man rodos,tarsi mergina susitapatinus su smuikeliu ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

uzluzo kompas mano... galiu tik skaityt ir rasyt - jokios programos nebepaveza ziurkenas biggrin.gif

Paprasta, pirmas kadras man taip ir kerpasi kvadratu, ir jb verciasi biggrin.gif nes kaip ir sake, Yvette, konkuruoja smuikas su mergaite.. jie man abu ryskus..
antra, man atrodo, geriausia is serijos.. siaip visos serijos man truksta dinamikos.. kazko tokio.. nes dbr visos foto labai jau "sustinge" smile.gif
Atsakyti
Istampysiu puslapi dabar brunette.gif

Pabandziau koliaza kitaip.Ka manot?

Knygynas.
user posted image
Atsakyti