Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 16:26)
Frederica, nedink šitaip, ką? Tavo foto ir žinutės kaip pavasrinis vėjelis, kažkaip visada labai gera skaityt budavo.

Kad nieko rodomo nenufotkiju paskutiniu metu, o kai tiek D atsirado, tai bijau ir beprasižiot biggrin.gif Juokauju, laukiu geresnių laikų, startavau su vienu projetėliu, minčių galybė, belieka saulutės sulaukt...o tada jau užgriūsiu, net Dievų nepabijosiu cool.gif
Linkėjimai visoms/ - iems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 16:20)

o kur gi dingus? 4u.gif nuo SM gal gydaisi vel? ax.gif truksta cia taves
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 02, 16:33)
o kur gi dingus?  4u.gif nuo SM gal gydaisi vel? ax.gif truksta cia taves

AAAha, gydausi, kai pasižiūriu į save, tai visiškas ligonis, tiek priklausomybių ax.gif
Tavo tulpes mačiau...žinokit viską stebiu...šuolis didelis, šauniai, dabar jau nebegalėsi muilint, teks gėrį daryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 15:26)
Nežinau, ar kad vaikai abu su rotu sugriuvo ar kad kas nutiko, bet man mano nuotraukos ne tai kad negražios, bet žinokit šlykščios visos pasidarė. negaliu žiūrėt į savo darbus.
Ir taip rašau ne todėl, kad čia pultumėt dabar girt ar kad dėmesio man trūktų, bet ištiesų, kažkoks kūrybinis vakuumas. pažiūriu bet kieno foto, nu man gražu, bet atsidarau savo ir... apgailėtina. Matyt įtakoja mano savijauta. kaip ten sakoma, kaip pats jautiesi, ar koks pats esi, tokį ir pasaulį matai...
.

Reiskias kad augi, kad reikalavimai sau auga.Gerai viskas.Jei savo darbai patinka-va tada blogai.Jei save laikytum super-duper fotografe-blogai.
Saunuole.
Vaikiukam sveikatos:*
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 13:20)
na audinio tekstūros net nebesimato nuotraukos apčioje, tiesiog beveik balta "dėmė"  smile.gif  dėl pozos, tai žinoma, kad ji normali kūdikiui, tik sakau kokie įspūdžiai žiūrint į šią nuotrauką- atrodo, kad nepatogu mažylei , bet tai nereiškia, kad jai ištikrųjų nepatogu smile.gif na čia tik mano tokia nekompetetinga nuomonė  4u.gif

Kaip tik norejau rasyt, kad kas nors patikrintu su pipete, net savo moniku suabejojau biggrin.gif

Sveikit sergancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 15:26)
Nežinau, ar kad vaikai abu su rotu sugriuvo ar kad kas nutiko, bet man mano nuotraukos ne tai kad negražios, bet žinokit šlykščios visos pasidarė. negaliu žiūrėt į savo darbus.
Ir taip rašau ne todėl, kad čia pultumėt dabar girt ar kad dėmesio man trūktų, bet ištiesų, kažkoks kūrybinis vakuumas. pažiūriu bet kieno foto, nu man gražu, bet atsidarau savo ir... apgailėtina. Matyt įtakoja mano savijauta. kaip ten sakoma, kaip pats jautiesi, ar koks pats esi, tokį ir pasaulį matai...

žinai, o čia labai gerai, kad taip pačiai atrodo smile.gif vadinas nestovėsi vietoje ir toliau tobulėsi, kažką naujo atrasi smile.gif + pavasaris artėja, daugiau laisvės kūrybine prasme, kadangi bus galima ištrūkt iš keturių sienų ir mintyse dėliot kadrus gamtoje, šviečiant saulei... bei galų gale juos įgyvendint thumbup.gif

man asmeniškai jūsų darbai idealūs atrodo, jau gal 5 kartus blogą peržiūrėjau lotuliukas.gif man dar toli toli iki tokios tobulybės rolleyes.gif doh.gif

P.S. sveikatytės vaikučiams 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 16:37)
AAAha, gydausi, kai pasižiūriu į save, tai visiškas ligonis, tiek priklausomybių ax.gif
Tavo tulpes mačiau...žinokit viską stebiu...šuolis didelis, šauniai, dabar jau nebegalėsi muilint, teks gėrį daryt thumbup.gif

noreciau tureti tokiu geru priklausomybiu ax.gif
bandau lygiuotis i aukstesne lyga pioneer.gif hihihi.gif
Atsakyti
Dėkui, mielos... Visgi pirmiausia aš mama. Va sugriuvo vaikai ir nebedžiugina niekas- nei ff, nei blogai, nei bet kokie pagyrimai...
Nu laikysimės, sveiksim. Ir Jūs nesirkit.

Dėl kvadrato- bet savo klientams fotografai pagal taisyklę atiduoda tik tuos standartinius matmenis ane? Kvadratų turbūt neduoda?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 15:56)
Dėkui, mielos... Visgi pirmiausia aš mama. Va sugriuvo vaikai ir nebedžiugina niekas- nei ff, nei blogai, nei bet kokie pagyrimai...
Nu laikysimės, sveiksim. Ir Jūs nesirkit.

Dėl kvadrato- bet savo klientams fotografai pagal taisyklę atiduoda tik tuos standartinius matmenis ane? Kvadratų turbūt neduoda?

Manyciau susitarimo reikalas, gi ne visas foto klientas ant popieriaus spausdins smile.gif
Atsakyti
nd, sorry už kokybę ir už tamsą.. pas mane namuose tamsu, baisu, o jau ir saulė nusileido doh.gif
nu kaip sako, "geram" šokėjui, ir kiaušai trukdo , tai aš iš tų lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 02 vasario 2011 - 16:54
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 15:56)

o kaip neduoda... na mano 60% nuotrauku kvadratiniu.. ne todel kad kerpu, o todel kad fotoaparatas tokias fotkina smile.gif taip kad.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 16:54)

Gerai smile.gif
Atsakyti