Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 02 02, 13:38)
Kaip ND juda biggrin.gif

nejuda, vaikas nuo rankų nenulipa doh.gif banysiu neužilgo į balkoną grūst, gal ten miegos, tada eisiu bandyt kažką smile.gif
Atsakyti
net su PS patikrinau, viskas ten su Vaiva gerai, niekas nedega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 02, 13:42)
net su PS patikrinau, viskas ten su Vaiva gerai, niekas nedega  thumbup.gif

vadinasi pas mane negerai doh.gif

sorry žmonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 14:43)
vadinasi pas mane negerai  doh.gif

sorry žmonės  4u.gif

mano teplepas irgi rodo medziaga, ne balta plema..
O kaip su PS patikrint ar isdege?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 02, 13:45)

su ta pacia pipete, jei isdege tai bent vienas RGB skaiciukas 255 buna
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 02, 13:45)

nu va, aš dabar palankstau ekraną, ir matosi tada , vadinas kažkokiu kampu gerai rodo monitorius, kažkokiu kampu grybauja ..
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 12:06)
Ne auto ir ne kritikai smile.gif Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu  wub.gif

buvo malonu susipažinti smile.gif Sveikinimai 4u.gif Šaunuoliai bendradarbiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 16:03)
smile.gif  kvadratą daryčiau

O kaži kaip kvadratą atspausdintų? Ar žinote kas? Kad daryti žmogui kvadratines foto, bet ar laboratorijoj jam padarys neištampytas ant popieriaus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 15:01)
O kaži kaip kvadratą atspausdintų? Ar žinote kas? Kad daryti žmogui kvadratines foto, bet ar laboratorijoj jam padarys neištampytas ant popieriaus? g.gif

įtalpina kadrą į norimą formatą, tačiau šonuose palieka baltus kraštus, kuiuos galima po to nukirpti smile.gif

beje, žiūrėjau jūsų blogą, nerealūs darbai, laaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 02 vasario 2011 - 15:15
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 02, 16:01)

Svajonė mūsų jau atsakė, beje neseniai dariausi, tai man liux atrodo o ir rėmų kvadratinių yra thumbup.gif
Aš Tau vis neparašau dėl picasos blush2.gif , tuoj brūkštelsiu, į až.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 02 02, 09:17)
man irgi tik vertikali traukia žvilgsnį , kitos  schmoll.gif Kiek turiu knygų su maistu, jo gaminimo foto, tai kad ir maistas šviesus, tai ta spalva yra 'sodri' , ryški ...
Va ,paskutinėj foto ta plutelė man labai apetitnai atrodo smile.gif

Gaila, dar toli man iki nuotraukų kaip iš knygos. Bet mokausi, mokausi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 02, 15:11)
įtalpina kadrą į norimą formatą, tačiau šonuose palieka baltus kraštus, kuiuos galima po to nukirpti  smile.gif
beje, žiūrėjau jūsų blogą, nerealūs darbai, laaabai patiko  4u.gif

Nežinau, ar kad vaikai abu su rotu sugriuvo ar kad kas nutiko, bet man mano nuotraukos ne tai kad negražios, bet žinokit šlykščios visos pasidarė. negaliu žiūrėt į savo darbus.
Ir taip rašau ne todėl, kad čia pultumėt dabar girt ar kad dėmesio man trūktų, bet ištiesų, kažkoks kūrybinis vakuumas. pažiūriu bet kieno foto, nu man gražu, bet atsidarau savo ir... apgailėtina. Matyt įtakoja mano savijauta. kaip ten sakoma, kaip pats jautiesi, ar koks pats esi, tokį ir pasaulį matai...

QUOTE(frederica @ 2011 02 02, 15:20)
Svajonė mūsų jau atsakė, beje neseniai dariausi, tai man liux atrodo o ir rėmų kvadratinių yra thumbup.gif
Aš Tau vis neparašau dėl picasos blush2.gif , tuoj brūkštelsiu, į až.

Aha, lauksiu dėl pikasos. Jei pavyks, vėliau dėl PS dar koliažų darymo užklaust norėsiu.
Frederica, nedink šitaip, ką? Tavo foto ir žinutės kaip pavasrinis vėjelis, kažkaip visada labai gera skaityt budavo.
Atsakyti