Sveikutes,
Gal nesutersiu temos savo klausimeliu. Esu didele megeja montuoti video klipus, pati ieskau kadru, juos filmuoju ir montuoju derindama muzika ir tt. Neesu asas, tik sioks toks hobi del pacios saves. Tuo paciu kamera ir nuotraukytes gaudydavau. Nusprendiau pereiti prie kito lygio. Noriu nusipirkti fotoaparata. stipriai blaskausi noredama nusipirkti gera, bet nebrangu (juk neesu profesonalas) Nuo vieno modeliuko apziuru soku prie kito ir taip toliau. Siuo momentu tyrineju Nikon D3100 gal kas turite? Butu smagu isgirsti atsiliepimus apie si modeliuka.
Aciu
P.S. Tikiuosi veliau prisijungti prie jusu su savo darbeliais.
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 01, 13:40)
O aš vėl rodau savo koliažą "Laiškai iš praeities" Šį kartą su PS nieko nedariau.
????? + Lora27
????? + Lora27
Super, labai patiko mintis ir igyvendinimas . Tikiuosi labai neprakeikei manes gavus sia foto .
Prisidedu prie veluojanciu su koliazais, labai laukiu kada pas mus pasnings (bent jau vasari pranasauja), kad galeciau savo ideja koliazui igyvendinti .
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 01, 23:43)
Puiku, ačiū Šiandien pabandžiau be koregavimo šviesesnes nuotraukas išgauti. Pakritikuokit Kuri geriausia? Kaip kompozicija? Ar skaniai atrodo? Man pačiai tai vertikali skaniausia...
man irgi tik vertikali traukia žvilgsnį , kitos Kiek turiu knygų su maistu, jo gaminimo foto, tai kad ir maistas šviesus, tai ta spalva yra 'sodri' , ryški ...
Va ,paskutinėj foto ta plutelė man labai apetitnai atrodo
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2011 02 02, 00:43)
Super, labai patiko mintis ir igyvendinimas . Tikiuosi labai neprakeikei manes gavus sia foto .
mano galva gan sudėtinga tavo foto buvo koliažui, bet lora išsisuko gerai įdomu, o kokią mintį pati turėjai istorijos pratęsimui... na kažkaip suintrigavai
QUOTE(mamagute @ 2011 02 02, 07:17)
mano galva gan sudėtinga tavo foto buvo koliažui, bet lora išsisuko gerai įdomu, o kokią mintį pati turėjai istorijos pratęsimui... na kažkaip suintrigavai
Pritariu Lora, tikrai puikiai susitvarke. As savo nuotraukos pratesima buciau darius kazka su medum, nes pagal pirmos foto spalvas man kazkaip iskart su juo asociacijos kyla .
QUOTE(laurx @ 2011 02 02, 09:36)
Pritariu Lora, tikrai puikiai susitvarke. As savo nuotraukos pratesima buciau darius kazka su medum, nes pagal pirmos foto spalvas man kazkaip iskart su juo asociacijos kyla .
tai lauksim igyvendinimo su medumi
labas rytas
Ne auto ir ne kritikai Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 12:06)
Na šaunuoliai tie tavo kolegos
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 11:06)
:* sveikinu.
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 11:06)
Sveikinu graži staigmena
Rarity, sveikinimai dar karta
As portretuka sios savaites parodau
QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 11:28)
Rarity, sveikinimai dar karta
Ačiū visoms už sveikinimus
Melodi, gražuolė tavo Vaiva.
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 12:06)
Ne auto ir ne kritikai Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu
Labai faina staigmena Sveikinu dar karteli...
QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 12:28)
Oi kokia grazuole O jau plaukuciai kokie faini...
Del pacios foto, tai nezinau ar kritikai, bet man truputi kliuva, kad galivyte taip pasukta, atrodo kaip sulauzytas vaikutis....
Beje gal kazkam uzklius, parduodu savo Nikona D90