Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes, 4u.gif

Gal nesutersiu temos savo klausimeliu. ax.gif Esu didele megeja montuoti video klipus, pati ieskau kadru, juos filmuoju ir montuoju derindama muzika ir tt. smile.gif Neesu asas, tik sioks toks hobi del pacios saves. blush2.gif Tuo paciu kamera ir nuotraukytes gaudydavau. Nusprendiau pereiti prie kito lygio. biggrin.gif Noriu nusipirkti fotoaparata. stipriai blaskausi noredama nusipirkti gera, bet nebrangu (juk neesu profesonalas) Nuo vieno modeliuko apziuru soku prie kito ir taip toliau. g.gif Siuo momentu tyrineju Nikon D3100 gal kas turite? Butu smagu isgirsti atsiliepimus apie si modeliuka.

Aciu 4u.gif

P.S. Tikiuosi veliau prisijungti prie jusu su savo darbeliais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 01, 13:40)
O aš vėl rodau savo koliažą "Laiškai iš praeities"  ax.gif  blush2.gif Šį kartą su PS nieko nedariau.
????? + Lora27
user posted image

Super, labai patiko mintis ir igyvendinimas thumbup.gif . Tikiuosi labai neprakeikei manes gavus sia foto ax.gif .

Prisidedu prie veluojanciu su koliazais, labai laukiu kada pas mus pasnings (bent jau vasari pranasauja), kad galeciau savo ideja koliazui igyvendinti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 01, 23:43)
Puiku, ačiū smile.gif Šiandien pabandžiau be koregavimo šviesesnes nuotraukas išgauti. Pakritikuokit wink.gif Kuri geriausia? Kaip kompozicija? Ar skaniai atrodo? smile.gif Man pačiai tai vertikali skaniausia...

man irgi tik vertikali traukia žvilgsnį , kitos schmoll.gif Kiek turiu knygų su maistu, jo gaminimo foto, tai kad ir maistas šviesus, tai ta spalva yra 'sodri' , ryški ...
Va ,paskutinėj foto ta plutelė man labai apetitnai atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2011 02 02, 00:43)
Super, labai patiko mintis ir igyvendinimas  thumbup.gif . Tikiuosi labai neprakeikei manes gavus sia foto  ax.gif .

mano galva gan sudėtinga tavo foto buvo koliažui, bet lora išsisuko gerai smile.gif įdomu, o kokią mintį pati turėjai istorijos pratęsimui... na kažkaip suintrigavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 02 02, 07:17)
mano galva gan sudėtinga tavo foto buvo koliažui, bet lora išsisuko gerai  smile.gif  įdomu, o kokią mintį pati turėjai istorijos pratęsimui... na kažkaip suintrigavai ax.gif

Pritariu Lora, tikrai puikiai susitvarke. As savo nuotraukos pratesima buciau darius kazka su medum, nes pagal pirmos foto spalvas man kazkaip iskart su juo asociacijos kyla smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 02 02, 09:36)
Pritariu Lora, tikrai puikiai susitvarke. As savo nuotraukos pratesima buciau darius kazka su medum, nes pagal pirmos foto spalvas man kazkaip iskart su juo asociacijos kyla  smile.gif .

tai lauksim igyvendinimo su medumi ax.gif 4u.gif

labas rytas rolleyes.gif
Atsakyti
Ne auto ir ne kritikai smile.gif Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 12:06)
Ne auto ir ne kritikai smile.gif Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu  wub.gif

Na šaunuoliai tie tavo kolegos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 11:06)
Ne auto ir ne kritikai smile.gif Tiesiog noriu kartu pasidžiaugti mano kolegų siurprizu  wub.gif

:* sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 11:06)

Sveikinu 4u.gif graži staigmena rolleyes.gif
Atsakyti
Rarity, sveikinimai dar karta 4u.gif

As portretuka sios savaites parodau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 11:28)

Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif

Melodi, gražuolė tavo Vaiva.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 02, 12:06)

Labai faina staigmena smile.gif Sveikinu dar karteli...

QUOTE(Melodi @ 2011 02 02, 12:28)

Oi kokia grazuole smile.gif O jau plaukuciai kokie faini...
Del pacios foto, tai nezinau ar kritikai, bet man truputi kliuva, kad galivyte taip pasukta, atrodo kaip sulauzytas vaikutis....

Beje gal kazkam uzklius, parduodu savo Nikona D90
Atsakyti