Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 01, 16:42)
na, atnesu JB  ax.gif

Tulpės jėga thumbup.gif Aš jau visai su jom išsisėmiau turbūt...
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 01, 19:05)
American Brownies:

Laukiu kritikos: apšvietimas, spalvos, kompozicija. Šios dienos tikslas buvo nufotografuot ne kažką originalaus, o subtilaus (-esnio). Išmokau, kad fotografuojant maistą, pravartu šalia turėti pincetą  lotuliukas.gif

atrodo tai skaniai rolleyes.gif pirmojoje man tas puodelis užkliuvo, ta prasme puodelis ten nėra blogai, bet pats puoduko "stilius" nepatiko, kažkokio kitokio reiktų g.gif visa kita mano megėjiška akim žiūrint patiko, puikiai padirbėta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2011 02 01, 19:08)
O kodėl nepavykęs? Gal dar tik "skrydžiui pasiruošę"?
Pritariu, kad rėmelių siauresnių norėtųsi.

nukrito tas lėktuvas ant žemės ir sudužo, antrojoj nuotraukoje matosi, kad tam lėktuvui "kaput" biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, o kodėl nesiūlot Svajonei Mūsų ND atlikti. Stebėjau stebėjau iš šalies, galvojau nu vistiek kas nors pasiūlys, bet žiūriu beveik praslydo be lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 19:20)
Klausykit, o kodėl nesiūlot Svajonei Mūsų ND atlikti. Stebėjau stebėjau iš šalies, galvojau nu vistiek kas nors pasiūlys, bet žiūriu beveik praslydo be  lotuliukas.gif

o čia būtina ? ax.gif aš žinau, kaip diafragma veikia ir fokusuot kaip reikia, gal kaip ir nebūtina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 20:22)
o čia būtina ?  ax.gif  aš žinau, kaip diafragma veikia ir fokusuot kaip reikia, gal kaip ir nebūtina  blush2.gif

žinok ir aš žinojau lotuliukas.gif bet savu laiku irgi dariau. Kaipgi be krikšto biggrin.gif
Tarkim su wb buvo besikankinačių ir aš pati ne iš pirmo kart pataikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 vasario 2011 - 19:25
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 19:23)
žinok ir aš žinojau  lotuliukas.gif  bet savu laiku irgi dariau. Kaipgi be krikšto  biggrin.gif

aaa thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, jei jau tokia tvarka, tai tada ok, vadinas neišsisūksiu lotuliukas.gif bandysiu ryt savo mažąjį klecką į balkoną migdyt, ir eisiu konstruot namų darbų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 01, 20:05)
American Brownies:

Balsuoju už antrą ir kniaukiu pyrago gabalą prie arbatos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 01, 17:58)
dar turiu knyga apie intymu moters kuna lotuliukas.gif

Nu gal ne taip smarkiai moteriškesnębiggrin.gif "Miss Marple" kokią nors,jei tarkim mamai detektyvai patinka.... ar pan. smile.gif

Man Svajonės mūsų avataras užkliuvo...vaikučio kojos kažkaip....netaip.Sulaužytas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 20:20)
Klausykit, o kodėl nesiūlot Svajonei Mūsų ND atlikti. Stebėjau stebėjau iš šalies, galvojau nu vistiek kas nors pasiūlys, bet žiūriu beveik praslydo be  lotuliukas.gif

na kazkas lyg siule jau nuo 1psl pradeti rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 20:22)
o čia būtina ?  ax.gif  aš žinau, kaip diafragma veikia ir fokusuot kaip reikia, gal kaip ir nebūtina  blush2.gif

na siaip tai butna, bet neprivaloma hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 20:25)
aaa  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai, jei jau tokia tvarka, tai tada ok, vadinas neišsisūksiu  lotuliukas.gif  bandysiu ryt savo mažąjį klecką į balkoną migdyt, ir eisiu konstruot namų darbų  lotuliukas.gif

jeeeeeeeeeeee. kartelė namų darbams pakilo tongue.gif paskutiniu metu fainų, nenuobodžių buvo tai nepavesk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 01, 20:26)
Nu gal ne taip smarkiai moteriškesnębiggrin.gif  "Miss Marple" kokią nors,jei tarkim mamai detektyvai patinka.... ar pan.  smile.gif

nea, tokiu knygu as neturiu, pas mane visokie romaniuksciai ir nebent dar mezgimo knyga istraukciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 01, 19:26)
Nu gal ne taip smarkiai moteriškesnębiggrin.gif  "Miss Marple" kokią nors,jei tarkim mamai detektyvai patinka.... ar pan.  smile.gif

Man Svajonės mūsų avataras užkliuvo...vaikučio kojos kažkaip....netaip.Sulaužytas  blush2.gif

avatare ne mano daryta nuotrauka lotuliukas.gif šiaip kažkieno, net nežinau kieno blush2.gif
Atsakyti