Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 18:52)

nepavykęs skrydis  unsure.gif

ogi grožis, tik mažoką įkėlei. Galima spėti, kad tie du tolumoje lėktuvėlį nešasi, bet iš tiesų tai nesimato, kitąkart didesnes įkelk
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 17:53)
pritariu  smile.gif  labai fainai paruošei.

Šiaip norėjau Zirziliją, Air, Alabamą ir Paprastą pagirti. Šaunuolės jūs. Labai žymai patobulėjot.

Aciu:)

QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 18:13)
ogi grožis, tik mažoką įkėlei. Galima spėti, kad tie du tolumoje lėktuvėlį nešasi, bet iš tiesų tai nesimato, kitąkart didesnes įkelk

Jo, ir as noriu didesne.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 18:13)

kad, čia taip puslpį visą ištampė, kad išsigandau ir ištrtniau greit lotuliukas.gif

nuorodą gal į didesnę įmesiu http://www.flickr.co...in/photostream/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 01, 17:45)
Sitas va-
http://www.flickr.co...N02/5407935808/
Saunuole-saunuole-saunuoooleee biggrin.gif

Aš taip pat už šitą variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 01, 17:53)
pritariu  smile.gif  labai fainai paruošei.

Šiaip norėjau Zirziliją, Air, Alabamą ir Paprastą pagirti. Šaunuolės jūs. Labai žymai patobulėjot.

dėkui blush2.gif blush2.gif tokie pagyrimai labai pakelia ūpą ir norą tobulėti thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 02 01, 18:29)
Aš taip pat už šitą variantą  smile.gif

ir aš už šitą 4u.gif

Labai patiko jb variantas su lėktuvėliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 01, 18:31)

Labai patiko jb variantas su lėktuvėliu  thumbup.gif

ačiū blush2.gif tik čia sena nuotrauka doh.gif kadangi tokia tema, tai dabar mąstau ką čia naujo nufotkint smile.gif tik galimybės šiuo metu truputį ribotos, nu bet gal netyčia ir tokiom sąlygom kils kokia įdėja , bet pokolkas gava tuščia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 01, 17:04)
  Nu labai suintigavai  mirksiukas.gif  Nekantriai lauksim savaitgalio

ooop... Dabar baisu ,kad pasišiukšlinsiu ph34r.gif

'Nepavykęs skrydis' - labai vykęs wink.gif

O aš žiūriu į zirzilijos koliažus tuos tris ir nežinau ar tas su mamos knyga man patinka g.gif Techiška nuotraukos pusė - ok,bet kažkaip man nesižiūri su kaire nuotrauka....Iš tų trijų,man gal tas su atvirute labiausiai ....Bet tada jeigu pasigilinus,tai su atvirute,toks...kaip čia apibūdinus...nuspėjamas smile.gif Su knyga - jau kažkas įdomesnio,bet ta knyga...net nežinau,gal jeigu ji nebūtų apie gimdymą ir kūdikio auginimą ? Jei ją pakeitus kokia rimtesne? Moteriškesne .... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 01 vasario 2011 - 18:57
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 19:35)
ačiū  blush2.gif  tik čia sena nuotrauka  doh.gif  kadangi tokia tema, tai dabar mąstau ką čia naujo nufotkint  smile.gif  tik galimybės šiuo metu truputį ribotos, nu bet gal netyčia ir tokiom sąlygom kils kokia įdėja , bet pokolkas gava tuščia  lotuliukas.gif

parodyk dar ka nors ax.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 01, 19:56)
O aš žiūriu į zirzilijos koliažus tuos tris ir nežinau ar tas su mamos knyga man patinka   g.gif Techiška nuotraukos pusė - ok,bet kažkaip man nesižiūri su kaire nuotrauka....Iš tų trijų,man gal tas su atvirute labiausiai ....Bet tada jeigu pasigilinus,tai su atvirute,toks...kaip čia apibūdinus...nuspėjamas  smile.gif Su knyga - jau kažkas įdomesnio,bet ta knyga...net nežinau,gal jeigu ji nebūtų apie gimdymą ir kūdikio auginimą ? Jei ją pakeitus kokia rimtesne? Moteriškesne ....  smile.gif

dar turiu knyga apie intymu moters kuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 01 vasario 2011 - 18:58
American Brownies:

user posted image

user posted image

Laukiu kritikos: apšvietimas, spalvos, kompozicija. Šios dienos tikslas buvo nufotografuot ne kažką originalaus, o subtilaus (-esnio). Išmokau, kad fotografuojant maistą, pravartu šalia turėti pincetą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 01, 18:58)
parodyk dar ka nors  ax.gif
dar turiu knyga apie intymu moters kuna lotuliukas.gif

turiu blogą savo http://qlc01.blogspot.com/, mokausi portretus fotografuot smile.gif buvau užklydus šiandien pas pažengusius, gavau daug pastabų, akmenų, ir pasiūlymą čia apsilankyt lotuliukas.gif thumbup.gif tai mokinsiuoi kartu su jumis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 01 vasario 2011 - 19:07
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 17:52)
user posted image

nepavykęs skrydis  unsure.gif

O kodėl nepavykęs? Gal dar tik "skrydžiui pasiruošę"?
Pritariu, kad rėmelių siauresnių norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 01, 20:06)
turiu blogą savo http://qlc01.blogspot.com/, mokausi portretus fotografuot  smile.gif  buvau užklydus šiandien pas pažengusius, gavau daug pastabų, akmenų, ir pasiūlymą čia apsilankyt  lotuliukas.gif  thumbup.gif  tai mokinsiuoi kartu su jumis wink.gif

labai patiko tavo blogas 4u.gif grazios akimirkos
Atsakyti