Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Hm, žiūrinėju tą nuomą ir ką gi...iš to, ką man parašė anksčiau fotolama berods, tai nėra tokių objektyvų nuomtis. O man parašė, kad mano Nikkon D3000 tinka tokie 50-tukai:

Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM

Tai aš nei to, nei to nematau fotofabrike ar fotorent g.gif

Ką gali išmanantys patarti? man reikia, kad autofokusas būtų... g.gif

Esmė, kad noriu su diafragma pasižaisti, pažiūrėti šviesumą objektyvo, pasibandyti, bus naudojamas protretams... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 26 sausio 2011 - 17:31
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:26)
Hm, žiūrinėju tą nuomą ir ką gi...iš to, ką man parašė anksčiau fotolama berods, tai nėra tokių objektyvų nuomtis. O man parašė, kad mano Nikkon D3000 tinka tokie 50-tukai:

Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM

Tai aš nei to, nei to nematau fotofabrike ar fotorent  g.gif 

Ką gali išmanantys patarti? man reikia, kad autofokusas būtų... g.gif

http://www.kenrockwe...kon/5018daf.htm

http://www.fotorent....og/view/?id=150

Paprasta, patiko.Spalvos ir skaidrumas:)
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 26, 18:22)
Seniai ką berodžiau... Šiandein fotografavu merginą su smuiku... Dažna tema smuikas- bet man tai pirmas kartas ax.gif  Kritikai..

Gražus tas pirmas kartas. Patiko oranžinis momentas ir ryškumu gražiai sužaista. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 26, 17:30)

Hm...bet aš teiravausi tada dėl 1.8, bet man įmetė būtent tuo du su 1.4, nes tipo 1.8 nėr autofokuso g.gif

Be to, gal durnas klausimas, bet ką reiškia raidės S ir G ir D???????????? g.gif

Nikkor AF-S 50mm f/1.4G

IR

AF Nikkor 50mm f/1.4D

g.gif g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:47)
Hm...bet aš teiravausi tada dėl 1.8, bet man įmetė būtent tuo du su 1.4, nes tipo 1.8 nėr autofokuso g.gif

Be to, gal durnas klausimas, bet ką reiškia raidės S ir G ir D???????????? g.gif

Nikkor AF-S 50mm f/1.4G

IR

AF Nikkor 50mm f/1.4D

g.gif  g.gif  g.gif

gal pravers http://www.efoto.lt/...i/sutrumpinimai
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:47)

Nikkor AF-S 50mm f/1.4G

IR

AF Nikkor 50mm f/1.4D

g.gif  g.gif  g.gif

As Canoniste, nezinau:)
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:12)
klausykit, kas nuomavosi techniką, tai gal galit pasakyt, kokios sąlygos? Užstatą reikia palikti, ar kaip? Ar visur skirtingai?  g.gif
Norėčiau pajamti 50-tuką pasibandyti.

buvau iš 'fotorent' nikoną išsinuomojus savaitei, bet po kelių dienų sugedo- grąžino visus pinigus atgal (reikėjo sumokėt iš karto) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 18:47)

Nikkor AF-S 50mm f/1.4G

IR

AF Nikkor 50mm f/1.4D

g.gif  g.gif  g.gif

S kažkaip ten tyliųjų bangų varikliukas.
G-tipo NIKKOR . G-tipo NIKKOR objektyvai neturi diafragmos žiedo, ji turi būti parenkama pačiame aparate.

D - Distance information – atstumo rodymas. NIKKOR lęšiai gali rodyti informaciją apie atstumą iki objekto, tai atliekama 3D Matrix Metering sistemos pagalba, bei padedant 3D Multi-Sensor Balanced Fill-Flash – blykstės technologijai. arba paprasčiau D - be autofokuso variklio, netinka "kastruotiems" Nikonams (t.y. AF neveikia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 26 sausio 2011 - 21:36
QUOTE(paprasta @ 2011 01 26, 18:22)
Seniai ką berodžiau... Šiandein fotografavu merginą su smuiku... Dažna tema smuikas- bet man tai pirmas kartas ax.gif  Kritikai..

tvarkinga šviesu, spalvos gražios. Bet flickr turi man labiau patikusių. Šita nelimpa man asmeniškai. Sunku paaiškinti kodėl.
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 26, 21:47)
tvarkinga šviesu, spalvos gražios. Bet flickr turi man labiau patikusių. Šita nelimpa man asmeniškai. Sunku paaiškinti kodėl.

ačiū labai už nuomonę 4u.gif įdomu, kuri labiau patiko blush2.gif
Atsakyti
Išbandžiau objektyvą. Ir ko gero pirmą kart fotgrafavau su šiuo fotoaparatu miegantį vaiką. Gal kiek buitiška, bet man labai miela. Gal kokių patarimų sulauksiu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2011 01 26, 21:34)
S  kažkaip ten tyliųjų bangų varikliukas.
G-tipo NIKKOR . G-tipo NIKKOR objektyvai neturi diafragmos žiedo, ji turi būti parenkama pačiame aparate.

D - Distance information – atstumo rodymas. NIKKOR lęšiai gali rodyti informaciją apie atstumą iki objekto, tai atliekama 3D Matrix Metering sistemos pagalba, bei padedant 3D Multi-Sensor Balanced Fill-Flash – blykstės technologijai.  arba paprasčiau D - be autofokuso variklio, netinka "kastruotiems" Nikonams (t.y. AF neveikia).

didelis didelis ačiū tau ir kitiems už info 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jei gerai supratau, tai Nikkor objektyvas AF 1,4/ 50mm G man bus kaip tik g.gif dar aišku prieš nuomojant klustelsiu kaip ten su tuo suderinamumu su D3000 cool.gif
Atsakyti