Hm, žiūrinėju tą nuomą ir ką gi...iš to, ką man parašė anksčiau fotolama berods, tai nėra tokių objektyvų nuomtis. O man parašė, kad mano Nikkon D3000 tinka tokie 50-tukai:
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
SIGMA 50mm f/1.4 EX DG HSM
Tai aš nei to, nei to nematau fotofabrike ar fotorent
Ką gali išmanantys patarti? man reikia, kad autofokusas būtų...
Esmė, kad noriu su diafragma pasižaisti, pažiūrėti šviesumą objektyvo, pasibandyti, bus naudojamas protretams...
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:26)
Hm, žiūrinėju tą nuomą ir ką gi...iš to, ką man parašė anksčiau fotolama berods, tai nėra tokių objektyvų nuomtis. O man parašė, kad mano Nikkon D3000 tinka tokie 50-tukai:
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
http://www.kenrockwe...kon/5018daf.htm
http://www.fotorent....og/view/?id=150
Paprasta, patiko.Spalvos ir skaidrumas:)
QUOTE(paprasta @ 2011 01 26, 18:22)
Seniai ką berodžiau... Šiandein fotografavu merginą su smuiku... Dažna tema smuikas- bet man tai pirmas kartas Kritikai..
Gražus tas pirmas kartas. Patiko oranžinis momentas ir ryškumu gražiai sužaista.
QUOTE(Alabama @ 2011 01 26, 17:30)
Hm...bet aš teiravausi tada dėl 1.8, bet man įmetė būtent tuo du su 1.4, nes tipo 1.8 nėr autofokuso
Be to, gal durnas klausimas, bet ką reiškia raidės S ir G ir D????????????
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:47)
Hm...bet aš teiravausi tada dėl 1.8, bet man įmetė būtent tuo du su 1.4, nes tipo 1.8 nėr autofokuso
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
gal pravers http://www.efoto.lt/...i/sutrumpinimai
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:47)
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
As Canoniste, nezinau:)
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 17:12)
klausykit, kas nuomavosi techniką, tai gal galit pasakyt, kokios sąlygos? Užstatą reikia palikti, ar kaip? Ar visur skirtingai?
Norėčiau pajamti 50-tuką pasibandyti.
Norėčiau pajamti 50-tuką pasibandyti.
buvau iš 'fotorent' nikoną išsinuomojus savaitei, bet po kelių dienų sugedo- grąžino visus pinigus atgal (reikėjo sumokėt iš karto)
QUOTE(gotte @ 2011 01 26, 18:47)
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
IR
AF Nikkor 50mm f/1.4D
S kažkaip ten tyliųjų bangų varikliukas.
G-tipo NIKKOR . G-tipo NIKKOR objektyvai neturi diafragmos žiedo, ji turi būti parenkama pačiame aparate.
D - Distance information atstumo rodymas. NIKKOR lęšiai gali rodyti informaciją apie atstumą iki objekto, tai atliekama 3D Matrix Metering sistemos pagalba, bei padedant 3D Multi-Sensor Balanced Fill-Flash blykstės technologijai. arba paprasčiau D - be autofokuso variklio, netinka "kastruotiems" Nikonams (t.y. AF neveikia).
Ačiū, merginos
ačiū labai už nuomonę įdomu, kuri labiau patiko
QUOTE(Yvette @ 2011 01 26, 21:47)
tvarkinga šviesu, spalvos gražios. Bet flickr turi man labiau patikusių. Šita nelimpa man asmeniškai. Sunku paaiškinti kodėl.
ačiū labai už nuomonę įdomu, kuri labiau patiko
QUOTE(astisius @ 2011 01 26, 21:34)
S kažkaip ten tyliųjų bangų varikliukas.
G-tipo NIKKOR . G-tipo NIKKOR objektyvai neturi diafragmos žiedo, ji turi būti parenkama pačiame aparate.
D - Distance information atstumo rodymas. NIKKOR lęšiai gali rodyti informaciją apie atstumą iki objekto, tai atliekama 3D Matrix Metering sistemos pagalba, bei padedant 3D Multi-Sensor Balanced Fill-Flash blykstės technologijai. arba paprasčiau D - be autofokuso variklio, netinka "kastruotiems" Nikonams (t.y. AF neveikia).
didelis didelis ačiū tau ir kitiems už info
jei gerai supratau, tai Nikkor objektyvas AF 1,4/ 50mm G man bus kaip tik dar aišku prieš nuomojant klustelsiu kaip ten su tuo suderinamumu su D3000