Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 01, 00:46)
Sveiki,
atėjau su ND3 ir dar patarimo norėčiau wink.gif

Pamokykit, ką daryti, kad nuotraukos nebūtų tokios pilkos? Čia tiesiog šviesos per mažai? Ar kažką kitą ne taip darau? Pirma nuotrauka nekeista, antrą koregavau smile.gif

ND gerai, o del pilkumo, tiesiog sviesos trukumas, va pasviesinai, jau daug geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 01, 01:26)
Bet tai kokios fotogeniškos moteriškės čia pas mus  smile.gif Zirzilija - nuostabi. Airv - puikus kadras  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif galiu pridurti, kad labai smagu su Airv dirbti, nors ne tiek ten to darbo buvo, kiek, bent jau man, malonus laiko praleidimas smile.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 02 01, 01:59)
Šį kartą "Avies sūrio keksiukai":

vajezus kaip skaniai atrodo, as kaip surio megeja, ir dar be pusryciu, tai man seiles varva tiesiog essen.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 01, 07:58)
Zirzilja,labai jau grazus modelis tamstele esate rolleyes.gif

dar nesu tiek daug komplimentu sulaukus biggrin.gif aciu 4u.gif

as siandien dar noriu pabandyt paskutini kadra su tulpem padaryti, bet kazkaip jauciu, kartele siek tiek uzkilusi yra, bus sunku dabar nenuvaziuot zemyn su savo fotografavimais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 01 vasario 2011 - 10:26
QUOTE(Yvette @ 2011 01 31, 19:44)
tikrai nesiūliau fotosusitikimo, o tiesiog susitikimą. Net ir fotoaparato nesineščiau. Tiesiog galim kavos išgerti, užkrimsti ir off topicais pasišnekučiuoti  biggrin.gif  kad ir apie vaikus

Kaip būtų faina smile.gif Darom!
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 01, 00:59)
Sveiki 4u.gif

Šios dienos atradimas: pirma pamaitinti butokus, o tada niekas su šakute nugaros nebaksnoja ir galiu ramiai fotografuoti  cool.gif

Pirma ypac-niaaaam, grazu, sviesu, rysku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 01 31, 23:59)
Ar dar daug kas nedarė? Kiek ten mūsų iš viso buvo?

Aš dar neatsiskaičius.Lauku vieno reikalo iš Ebay:D Vis pagalvodavau ,kad norėčiau tą daiktą turėt,nes man jis baisiai fotogeniškas,ir dabar pagaliau nupirkau ,nes tai nuotraukai kur gavau,nu jokia kita idėja neateina doh.gif

Tavo keksiukai kokie skanūs user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 31, 21:32)
Man jis nera piktas, greiciau itarus, atsargus, vertinantis.O lupu cia nereik, akys kalba.

Aš irgi taip manau smile.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 01, 00:26)
Bet tai kokios fotogeniškos moteriškės čia pas mus  smile.gif Zirzilija - nuostabi.Airv - puikus kadras  wub.gif Beje tavo raukšlės,man gal kiek per jaunos ,nelabai gilumas matosi,bet bandymas vykęs wink.gif Nelabai ir priryškinsi manau tokių lygių rankelių  smile.gif Ir dėl tų vaiko (?) purvinų panagių mąsčiau ir nusprendžiau,kad man jos ten labai į temą  smile.gif

Aga, tikri modeliukai pas mus temoj sėdi smile.gif
Dėl rankų nuotraukos, tai man ten kadravimas nepatinka, netinka, bet net nžn kaip kitaip reikėtų. Nieko, mokausi ir išmoksiu.

QUOTE(green_tea @ 2011 02 01, 00:59)
Ar dar daug kas nedarė? Kiek ten mūsų iš viso buvo?

Aš dar neatsiskaičiau smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 02 01, 06:58)
Airv,labai grazi Zirziljos nuotrauka man,tokia israiskinga tongue.gif apie rankas tai nieko negaliu pasakyt,nenusimanau,bet grazu man biggrin.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 01, 10:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif galiu pridurti, kad labai smagu su Airv dirbti, nors ne tiek ten to darbo buvo, kiek, bent jau man, malonus laiko praleidimas smile.gif

Man irgi smagu buvo smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Šios dienos atradimas: pirma pamaitinti butokus, o tada niekas su šakute nugaros nebaksnoja ir galiu ramiai fotografuoti  cool.gif

Kaip skaniai atrodo!!! Ypač antroji mirksiukas.gif Pati kepei?
Atsakyti

Man patiko pirma, antra, tik aš gal būčiau iš šiek tiek aukščiau fotografavus, nes dabar pažiūriu į fotkę ir man pirmoj vietoj akys krypsta į padėklą, jis kažkaip stambiu mąstu gavosi, atima visą priekį. Tikiuosi suprantamai parašiau:)
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
... Šį kartą "Avies sūrio keksiukai":

user posted image

Skanumėlis thumbup.gif

O aš vėl rodau savo koliažą "Laiškai iš praeities" ax.gif blush2.gif Šį kartą su PS nieko nedariau.
????? + Lora27
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 01, 12:39)
Aš dar neatsiskaičius.Lauku vieno reikalo iš Ebay:D  Vis pagalvodavau ,kad norėčiau tą daiktą turėt,nes man jis baisiai fotogeniškas,ir dabar pagaliau nupirkau ,nes tai nuotraukai kur gavau,nu jokia kita idėja neateina  doh.gif

pamiršau kieno foto gavai, ent įdomu tapo ką ten pirkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 01, 14:40)
O aš vėl rodau savo koliažą "Laiškai iš praeities"  ax.gif  blush2.gif Šį kartą su PS nieko nedariau.
????? + Lora27
user posted image

Man gražu, patinka darbas, skanios spalvos, mintis ir tas rūkelis visai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 01 vasario 2011 - 15:11
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 01, 15:40)

????? + Lora27

Vat sis variantas super, daug labiau vykes, negu pirmasis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 01, 16:23)
Vat sis variantas super, daug labiau vykes, negu pirmasis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu!