Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurikaite @ 2011 01 31, 20:34)

nu kurios si foto , prasom atsistot  ????-eurikaite

stojuosi ax.gif man grazu! 4u.gif
atsiprasau uz fokuso nebuvima...
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 01 31, 16:40)

Airina (Zirzilja) smile.gif Taip pat laukiu patarimų.
user posted image

man foto graži 4u.gif
Žvilgsnis piktokas (iš serijos' kankinkit budeliai ilgiau... nieko neišduosiu' biggrin.gif )
Ir man trūksta lūpų 4u.gif Nu bet čia tokia mano nekompetetinga nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis,
QUOTE(airv @ 2011 01 31, 15:30)

Man čia rėmelis nesižiūri. Labai blaško. Ir tavo nuotraukoj apačios daugiau norėtųsi, vietos kojoms, o jei dar pėdos sniege išspaustos matytųsi... smile.gif

4u.gif rėmas nuimtas, o dėl pėdų tai nepagalvojau, o gal ir nepagavau jų su savo fotiku, nes fokusavau į vyrą blush2.gif Reiks pažiūrėt originalą, kai pasveiksiu, nes kabina mane zaraza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 31, 19:34)
man tai grazu , tik gal truputi per daug sviesos , ant ranku  g.gif  antra grazus portretukas ir  modeliukas  4u.gif

Išdegusi atrodo? Komentarų labai laukiu, dar tik pradėjau mokintis fotografuojant raukšles išryškinti, tai daug niuansų nežinau. O kaip kadravimas?
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 01 31, 21:01)
man foto graži 4u.gif
Žvilgsnis piktokas (iš serijos' kankinkit budeliai ilgiau... nieko neišduosiu' biggrin.gif )
Ir man trūksta lūpų 4u.gif  Nu bet čia tokia mano nekompetetinga nuomonė rolleyes.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 31, 21:01)
man foto graži 4u.gif
Ir man trūksta lūpų 4u.gif  Nu bet čia tokia mano nekompetetinga nuomonė rolleyes.gif

Man jis nera piktas, greiciau itarus, atsargus, vertinantis.O lupu cia nereik, akys kalba.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 31, 21:32)
Man jis nera piktas, greiciau itarus, atsargus, vertinantis.O lupu cia nereik, akys kalba.

visiskai sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 31, 22:32)

Man šis kadras kaip iš kino filmo mirksiukas.gif žvilgsnis lyg žiūrėtų į kokį priešą ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
atėjau su ND3 ir dar patarimo norėčiau wink.gif

Pamokykit, ką daryti, kad nuotraukos nebūtų tokios pilkos? Čia tiesiog šviesos per mažai? Ar kažką kitą ne taip darau? Pirma nuotrauka nekeista, antrą koregavau smile.gif

user posted image

user posted image

ND3

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bet tai kokios fotogeniškos moteriškės čia pas mus smile.gif Zirzilija - nuostabi.Airv - puikus kadras wub.gif Beje tavo raukšlės,man gal kiek per jaunos ,nelabai gilumas matosi,bet bandymas vykęs wink.gif Nelabai ir priryškinsi manau tokių lygių rankelių smile.gif Ir dėl tų vaiko (?) purvinų panagių mąsčiau ir nusprendžiau,kad man jos ten labai į temą smile.gif

Eurikaite,koliažas puikusis smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Šios dienos atradimas: pirma pamaitinti butokus, o tada niekas su šakute nugaros nebaksnoja ir galiu ramiai fotografuoti cool.gif

Šį kartą "Avies sūrio keksiukai":

user posted image

user posted image

Domina ar ne per šviesu/tamsu, ar skaniai atrodo, ar spalvos "natūralios", na ir kompozicija kas be ko.

user posted image

Šie buvo eksperimentinės kompozicijos ax.gif

Laukiu komentarų ir einu žiūrėt ką praleidau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(viktorija.a @ 2011 01 31, 23:46)
Sveiki,
atėjau su ND3 ir dar patarimo norėčiau wink.gif

Pamokykit, ką daryti, kad nuotraukos nebūtų tokios pilkos? Čia tiesiog šviesos per mažai? Ar kažką kitą ne taip darau? Pirma nuotrauka nekeista, antrą koregavau smile.gif

Aš mėgstu tamsias nuotraukas, dabar lipu visaip kaip per save ir bandau fotografuoti ŠVIESIAI. Visų pirma šviesinti išmokau su LightRoom, bet gana greitai užkniso tas nuotraukas nuolat šviesinti doh.gif Todėl pradėjau žaisti su apšvietimu: susitempiu visas namų lempas, prisistatau reflektorių ir žaidžiu sau - kaip pakreipus tą reflektorių keisis nuotrauka. Pvz šiandien keksiukams reflektoriais dirbo baltas virdulys, baltas tosteris, balta papkė dokumentams ir pirmas po ranka pasitaikęs popieriaus lapas, kuris dar ir ne itin baltas, o aprašinėtas pasitaikė blush2.gif Be to, itin padeda exposure compensation pačiame fotike 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2011 01 31, 19:34)
nu dedu savo , bandziau savo auto , bet esu bais nefotogeniska biggrin.gif tai nedesiu,sugalvojau kitaip ,
nu kurios si foto , prasom atsistot  ????-eurikaite

nusibodo ziema - pasiilgau  pavasario

Gražiai spalvos suderintos, ir kaip jums taip pavyksta? Man spalvos koliažuose tai sudėtingiausioji dalis doh.gif

Beje, įtariu, kad mano nuotrauka pakliuvo robobebrui blush2.gif Ar dar daug kas nedarė? Kiek ten mūsų iš viso buvo?
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Airv,labai grazi Zirziljos nuotrauka man,tokia israiskinga tongue.gif apie rankas tai nieko negaliu pasakyt,nenusimanau,bet grazu man biggrin.gif

Zirzilja,labai jau grazus modelis tamstele esate rolleyes.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 01 31, 09:41)
aš fotkinu nemažai, bet nieko rodomo neturiu, daugiausiai bandau vis kadruot, mokausi, vaikus visokiais rakursais, atstumais, žiūriu kas gaunasi - patinka, nepatinka, vėl fotkinu, vėl trinu... biggrin.gif

As irgi vaikus vis fotkinu,susikeliu kompa,apziuriu,pakeroguoju ir siukslinen tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 30, 19:15)
O dabar parodysiu vieną fotografiją. Negalėjau nepasidalinti.
Antonello Lombardi "White flower"

Ačiū, kad daliniesi 4u.gif
Prikaustanti foto.
Atsakyti