Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dedu ir pati kritikai.
Bandžiau fotografuoti raukšles. Labai reikalingi patarimai dėl šviesos, kadravimo.
user posted image

Airina (Zirzilja) smile.gif Taip pat laukiu patarimų.
user posted image

QUOTE(Yvette @ 2011 01 31, 15:35)
Airv, Kaune būsiu, bet negreitai ir gan trumpai, nenoriu prisižadėti.

Na kaip Tau išeis. Pasimatyti labai norėčiau, bet jei laiko nelabai bus tai kitą kartą wink.gif vistiek kažkada bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 31 sausio 2011 - 16:04
QUOTE(airv @ 2011 01 31, 16:40)
Dedu ir pati kritikai.
Bandžiau fotografuoti raukšles. Labai reikalingi patarimai dėl šviesos, kadravimo.

Ir Airina smile.gif Taip pat laukiu patarimų.

Na mano akims tai liuks atrodo mirksiukas.gif ypač pirmoji man saldainiukas!!!
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 31, 16:35)
Zirzilija, paskaičiau tavo dienoraštį  smile.gif  Kaip suprantu, per sunkią foto siunčiau, bet popieriaus gamybos procesas faaaainas. Įdomiai suskaičiau.
Parodau ir čia vieną iš siųstų foto, jei kas norit koliažą daryti tai prašom  smile.gif

Yvete, ne tiek sunki foto, kiek norejau kazko ipatingo tai foto, as procese visame gaminime, bet greitu metu ikelsiu koliaza ax.gif

Ir Airina smile.gif Taip pat laukiu patarimų.

man laaabai patinka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 31 sausio 2011 - 15:58
Yvette, į tokį susitikimą norėčiau, bet kokia iš manęs nauda- tik paspoksot ir pasiklausyt galėčiau rolleyes.gif
Paprasta, ta spalvota tikrai puiki wub.gif
Zirzilija, šaunuolė, mokiniesi, fotkini, pavydžiu tau, kad laiko tam randi 4u.gif
Rarity, jau flickre parašiau- šaunus koliažiukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 31 sausio 2011 - 17:45
QUOTE(mamagute @ 2011 01 31, 18:45)
Yvette, į tokį susitikimą norėčiau, bet kokia iš manęs nauda- tik paspoksot ir pasiklausyt galėčiau rolleyes.gif

Zirzilija,  šaunuolė, mokiniesi, fotkini, pavydžiu tau, kad laiko tam randi 4u.gif

tai ir tokiu reikia, kazkas pasakoja, kazkas klauso rolleyes.gif as irgi vis dar prie klausanciu rolleyes.gif

o laiko fotorafavimui visai nedaug turiu, va siandien galvoju uzmigs sunutis, greit pafotkinsiu, bet tai tas,tai anas, ziurek jau ir budinasi smile.gif laiko nebeliko, ir taip labai daznai buna, nes tikrai yra ka veikti, o laiko kazka nuveikti turiu max valanda per diena.
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 01 31, 18:45)

tikrai nesiūliau fotosusitikimo, o tiesiog susitikimą. Net ir fotoaparato nesineščiau. Tiesiog galim kavos išgerti, užkrimsti ir off topicais pasišnekučiuoti biggrin.gif kad ir apie vaikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 sausio 2011 - 18:49
Labai norėčiau ir aš į susitikimą... Gal kartais pavyks išlėkt iš namų... smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 31 sausio 2011 - 19:04
QUOTE(mamagute @ 2011 01 31, 17:45)

Paprasta,  ta spalvota tikrai puiki wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 01 31, 19:44)
tikrai nesiūliau fotosusitikimo, o tiesiog susitikimą. Net ir fotoaparato nesineščiau. Tiesiog galim kavos išgerti, užkrimsti ir off topicais pasišnekučiuoti  biggrin.gif  kad ir apie vaikus

O čia kalba eina apie vasario 16 dienos vakarą? Kelintą val būtų?
Atsakyti
nu dedu savo , bandziau savo auto , bet esu bais nefotogeniska biggrin.gif tai nedesiu,sugalvojau kitaip ,
nu kurios si foto , prasom atsistot ????-eurikaite

nusibodo ziema - pasiilgau pavasario
user posted image

kazin i tema blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 01 30, 18:39)

labai jausminga foto 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2011 01 30, 19:38)
Na va, fotkinau vieną, o gavosi koliažo antra dalis.

thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 21:01)

man spalvota graziau ziurisi nei jb smile.gif

Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 01 31, 14:40)
Dedu ir pati kritikai.

man tai grazu , tik gal truputi per daug sviesos , ant ranku g.gif antra grazus portretukas ir modeliukas 4u.gif
Atsakyti

Airina (Zirzilja) smile.gif

as taip ziuriu ziuriu i savo zvilgsni, jis man toks klastingas atrodo hihihi.gif

Eurikaite, man patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 31 sausio 2011 - 20:48