Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ką, keliu 1ND (jei gerai supratau tai namų darbą reikia rodyti čia ir laukti tetų komentarų hihihi.gif jei negerai supratau - sakykit, ištrinsiu foto blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 30 sausio 2011 - 21:50
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 22:50)
Na ką, keliu 1ND (jei gerai supratau tai namų darbą reikia rodyti čia ir laukti tetų

labai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 30 sausio 2011 - 21:56
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 21:50)
Na ką, keliu 1ND (jei gerai supratau tai namų darbą reikia rodyti čia ir laukti tetų komentarų hihihi.gif jei negerai supratau - sakykit, ištrinsiu foto  blush2.gif )

Tetos sako gut wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 30, 20:38)

Grazu. rolleyes.gif
Galetu ir Airv vien savo idet.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 30, 21:06)
Nuostabu.

Alabamos man šita serija irgi labai nuostabiai graži. Abi ir mama ir dukra labai fotogeniškos, įdomių bruožų, nepaleisk jų ilgai ilgai galima su jomis dag nuveikt. Šiaip FB įdėjei daugiau gerų foto. Ana kur tupi ant žemės ir rankos tik žiedeliai palyginus su kitomis, ypač šita kur paskutinę čia įkėlei, bet dar gerų ir palikai...

Oi, aciu labai.Cia siaip mano drauge jau 17 metu ir paleist ja nesiruosiu:)Ir mergaite akyse isaugo i grazuole.

QUOTE(bizyte @ 2011 01 30, 21:33)

Alabama, labai faina foto smile.gif o čia su canon fotkinai? pastebėjau, kad canon'ų gražios spalvos gaunasi smile.gif

Joa, Canon. :*
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 21:50)
Na ką, keliu 1ND (jei gerai supratau tai namų darbą reikia rodyti čia ir laukti tetų komentarų hihihi.gif jei negerai supratau - sakykit, ištrinsiu foto  blush2.gif )

hah.gif Tetos.Gerai:)
Atsakyti
Dėkui, Bizyte 4u.gif
O kaip šioje su šviesumu? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 30 sausio 2011 - 22:05
QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 22:01)

O kaip šioje su šviesumu? blush2.gif

O spalvų nenorėjei šį kart? Man taip patinka Tavo švelnios ir spalvotos foto, kad net keista j.b matyt smile.gif Man graži šita, bet aš vistiek noriu spalvotų, gal kad neįprasta, nežinau net.. Bet tikrai gražu. Patinka skruostu slystanti ta šviesa.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 01 30, 23:15)
O spalvų nenorėjei šį kart? Man taip patinka Tavo švelnios ir spalvotos foto, kad net keista j.b matyt smile.gif Man graži šita, bet aš vistiek noriu spalvotų, gal kad neįprasta, nežinau net.. Bet tikrai gražu. Patinka skruostu slystanti ta šviesa.

kažkaip norėjau jb šį kartą... turiu ir spalvotą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 23:26)
kažkaip norėjau jb šį kartą... turiu ir spalvotą  4u.gif

Simtakart geriau spalvota sita smile.gif) labai lengvos ir svelnios spalvos.. Ka darei su Ps?ar nieko?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 31 sausio 2011 - 01:09
Labas rytukas,
na,ka pavarvinau seiles biski i jusu nuostabias foto ax.gif komenntuot as aisku neturiu ka,nes issiziojus nuo to grozio vis dar sedziu cool.gif Alabamos mama su dukra nerealios,patinka ta mamos israiska,tarsi taip prisiglaudusi gailisi,kad jos mazyle jau uzaugo ir netrukus pakels sparnus is tevu namu,tarsi nori prisiminti,uzfiksuoti ta dukters siluma,kvapa... zodz,taip pagauta gerai emocija,o jau bruozai abieju kokie,mmm... net nemaciau is to grozio jokiu ten rankenu,nieko... Alabama,nerealiai varai thumbup.gif

Paprastos irgi man super nuotraukos,as vis stebiuos kaip tu taip jas sviesiai sugebi padaryt,as taip megeja nutamsint,o taip noriu sviesiu doh.gif

Aa,dar vakar Zirziljos bloga paskaiciau,patiko thumbup.gif
Atsakyti
Paprasta, spalvota šita labai faina rolleyes.gif modeliukas labai gražus, labai fotogeniškas smile.gif

aš fotkinu nemažai, bet nieko rodomo neturiu, daugiausiai bandau vis kadruot, mokausi, vaikus visokiais rakursais, atstumais, žiūriu kas gaunasi - patinka, nepatinka, vėl fotkinu, vėl trinu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 23:26)
kažkaip norėjau jb šį kartą... turiu ir spalvotą  4u.gif

Nėr ką lyginti. Va šita man švelnutė kaip šilkas, spalvos puikios. Jb toli iki šitos... bigsmile.gif

QUOTE(Tiga @ 2011 01 31, 00:47)
Simtakart geriau spalvota sita smile.gif) labai lengvos ir svelnios spalvos.. Ka darei su Ps?ar nieko?smile.gif

Absoliučiai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Ačiū, mergytės ax.gif Nu bet man ir jb graži... Gal kada kitaip mąstysiu smile.gif
Tiga, koreguota su ps 4u.gif
Atsakyti