Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 01 30, 19:39)

Alabama, labai patinka man si foto. ypac kaire puse..
Atsakyti
Man dar įstrigo green_tea autoportretas- toks linksmas labai, bet aš už spalvotą variantą smile.gif

Ir aš ateinu su nuotraukėle kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 20:01)
Alabama, labai patinka merginos išraišką... labai  4u.gif  ir man tik rankenelė blaško dėmesį 4u.gif

As pataisiau, idejau flikri pataisyta:)
Aciu.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 01 30, 20:04)
QUOTE(Alabama @ 2011 01 30, 19:39)

Alabama, labai patinka man si foto. ypac kaire puse..

Aciu.Manau dar sugrizt ten:)

QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 20:04)

Man per sviesu.Net akis paskausta ziurint.Sorry.
Atsakyti
Alabama, man labai labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 01 30, 21:04)
Man dar įstrigo green_tea autoportretas- toks linksmas labai, bet aš už spalvotą variantą  smile.gif

Ir aš ateinu su nuotraukėle kritikai ax.gif

šviesu, gražu. Modeliukas gražus. Ten ji supynes laiko? Net nežinau, kaip tokiai šviesiai foto gal per sunku? Kairės galėjo mažiau būti, dešinės vos trūksta. Bet visumoje, teigiamai nuteikia.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 30, 20:22)

Man per sviesu.Net akis paskausta ziurint.Sorry.

aš tikriausiai nepasveiksiu nuo šviesumo... reiks man pasidaryti nuotraukas kelias ant popieriaus- palyginsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 01 30, 20:27)
šviesu, gražu. Modeliukas gražus. Ten ji supynes laiko? Net nežinau, kaip tokiai šviesiai foto gal per sunku? Kairės galėjo mažiau būti, dešinės vos trūksta. Bet visumoje, teigiamai nuteikia.

ačiū smile.gif dėkui už pastabas 4u.gif taip, ji ten laiko sūpynes ir aš pati vis žiūriu ir žiūriu, ir galvoju, ar ta grandinė ne per sunku g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 01 30, 12:28)

futbolas jb

man ši patiko 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 01 30, 18:15)
Trumpam įlendu, pakomentuosiu vėliau.
O dabar parodysiu vieną fotografiją. Negalėjau nepasidalinti.

nuostabi thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 01 30, 18:19)
Ku-kū!  biggrin.gif
Kad nebūčiau tokiai jau visai nebylė ir nieko nerodanti, pateršiu eterį keksiukais (ale populiaru šiuo metu maisto nuotraukos hihihi.gif)

antra ax.gif
Atsakyti
Na va, fotkinau vieną, o gavosi koliažo antra dalis.
Pamenat toks multikas buvo apie arklį, berniuką... kai berniukas susipyko su mama... Kažkodėl man tie airv puodeliai priminė tą multiką... nelabai susiję, bet...

Puodeliai, seni, mamos, o gal močiutės.... suruošti padėti kažkur į dėžes... ir prisimindami gerus laikus dainuoja kaip tas arklys... kadaise, kadaise - tos dienos negrįš...

user posted image

mano puodeliai mažesni, bet juk tada dar jauni buvo wink.gif

paprasta, gražu, bet ir man per šviesu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 30 sausio 2011 - 20:40
QUOTE(rarity @ 2011 01 30, 20:38)

paprasta, gražu, bet ir man per šviesu wink.gif

dėkui už nuomonę 4u.gif atspausdinsiu foto, jei man bus gražu tas šviesumas, tai nesigydysiu, bet jei negražu- gydysiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 30, 20:38)
Na va, fotkinau vieną, o gavosi koliažo antra dalis.

Nuostabu.

Alabamos man šita serija irgi labai nuostabiai graži. Abi ir mama ir dukra labai fotogeniškos, įdomių bruožų, nepaleisk jų ilgai ilgai galima su jomis dag nuveikt. Šiaip FB įdėjei daugiau gerų foto. Ana kur tupi ant žemės ir rankos tik žiedeliai palyginus su kitomis, ypač šita kur paskutinę čia įkėlei, bet dar gerų ir palikai...

Paprasta, va man šios dienos irgi šiaip sau. Gal kad juodai balta ir tokia šviesi. Man kažkaip jei JB norisi labiau kontrasto, o kaži kaip spalvota atrodytų? g.gif

Bet rarity puodukai nuostabūs. Jei pavyks, nufotkinsiu savo orchdėją, mano irgi žydi tongue.gif Tik mano paprasta, ne tokia veislinė kaip Tavoji, bet vistiek graži..
Atsakyti
Dukros sutiktuvių pyragas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dėkui, laukine 4u.gif Bandysim geriau smile.gif nors iš tiesų, man pačiai labai patinka čia šviesumas... manau, jis pasiteisina šios serijos nuotraukose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 30 sausio 2011 - 21:13
Paprasta, man šiuo atveju tas šviesumas visai gerai žiūrisi, ši foto tokia gaivi kažkokia, lengva ax.gif tik vos dešinės daugiau norisi smile.gif

Alabama, labai faina foto smile.gif o čia su canon fotkinai? pastebėjau, kad canon'ų gražios spalvos gaunasi smile.gif

mano koliažas pastrigęs doh.gif bet per kelias dienas kažką bandysiu, nes išlėksim savaitei į kalnus paskui ax.gif

Maggie, sveikinu su darbu 4u.gif sėkmės ax.gif
Atsakyti