Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 01 30, 13:45)
ei kaip sios foto? tylit? tai suprantu dar prastesnes uz suri su pomidorais? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pala, as pakomentuosiu tik truputi veliau, ok?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 01 30, 12:28)
patiko antroji. formatas man ok, ir antras planas, netgi tie nezymus triukshmai man patiko. pirmoji nea. gal reiktu mergaite is zemiau fotkint. ir labai centruota, man nesiziuri.
Papildyta:
cia aishku labai toli iki sios --->
supratau kad visishkai nemoku karpyt foto, as labai bijau, kad apkarpysiu apkarpysiu ir galiausiai nieko is foto neliks. kad ir paskutinej foto, turiu varianta kai daugiau virshaus, mazhiau apacios ir atvirksciai. galiausiai palikau daugumazh 50/50 is abieju pusiu. nu nemoku sito reikalo.

Na ta va.Gal reiketu is zemiau, bet zinai, kokia beda-is zemiau as netelpu su 50tuku.Tai lipu ant spintu paprasciausia tam kad mergaite tilptu i kadra.

Tavo kasyte-nereikejo ta nuoroda det, nes dabar labai sunku abieju nesulyginti, bet man patinka.Tik trukdo tie saliko kutosai ar virvutes kaip ten tie vadinasi ir sagute.Ir man vos vos truksta erdves.

O futbolines-cia kaip skaitosi, reportazine?Cia jau pasuoju, nemoku tokiu pakomentuot bet ir prikibt neturiu prie ko.

Siaip man krize.Nemoku fotografuot, nemoku ieskot rakusru, netelpu mazuose kambareliose o normaliu erdviu graziu patalpu nerandu, pridarau neidomiu panasiu kadru ir isvis.
censored2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 30 sausio 2011 - 16:36
Labutis,

lendu aš iš pusnų su savo koliažais (daugiskaita todėl, kad padariau 3 doh.gif , bet nė vienas neatrodo toks, kaip mano galvoj)
Šitas išėjo spontaniškai, toks nerežisuotas blush2.gif tai dedu čia, o kiti flickr
user posted image
ta idėja man pačiai patiko labiausiai
ir dabar prisipažinkit, kuri "pamotėlė" mane žiemą žibučių išvarėt ir dar su "kitiniu" lotuliukas.gif
Alabama, kad man tokios krizės blush2.gif galva plyšta nuo idėjų, o gaunas ŠŠŠŠŠ...
Sudėjau ir į SM grupę, vos neužmiršau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 30 sausio 2011 - 17:04
QUOTE(joreta @ 2011 01 30, 17:02)
Labutis,

lendu aš iš pusnų su savo koliažais (daugiskaita todėl, kad padariau 3  doh.gif , bet nė vienas neatrodo toks, kaip mano galvoj)
Šitas išėjo spontaniškai, toks nerežisuotas  blush2.gif tai dedu čia, o kiti flickr

ir dabar prisipažinkit, kuri "pamotėlė" mane žiemą žibučių išvarėt ir dar su "kitiniu"  lotuliukas.gif
Alabama, kad man tokios krizės blush2.gif galva plyšta nuo idėjų, o gaunas ŠŠŠŠŠ...
Sudėjau ir į SM grupę, vos neužmiršau  blush2.gif

Kalta blush2.gif Bet gerai išsisukai, šauniai. Man dvi patiko - ši ir Gyvenimo ratu
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 01 30, 17:23)
Kalta  blush2.gif  Bet gerai išsisukai, šauniai. Man dvi patiko - ši ir Gyvenimo ratu

nu gi įtariau tamstą cool.gif ,nes sakėt, kad foto iš archyvų 4u.gif
man pačiai labai norėjos gražios saulėtos upės irgi su blikiukais, ale iš kur gausi, kad ta upė duobėj...
P.S. rarity foto man labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 30 sausio 2011 - 17:31
QUOTE(joreta @ 2011 01 30, 18:02)
Labutis,

lendu aš iš pusnų su savo koliažais

man labiausiai tas su zibutem 4u.gif

o as tai laukiu Airv kada pasirodys, labai laukiu flirt.gif
Atsakyti
Trumpam įlendu, pakomentuosiu vėliau.
O dabar parodysiu vieną fotografiją. Negalėjau nepasidalinti.
Antonello Lombardi "White flower"
user posted image

p.s. Vasario 16d. vakare galėčiau į susitikimą atlėkti, jei būtų norinčių. Vilniuje, kur daug kavos yra ir vakarieniauti galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 sausio 2011 - 18:19
Ku-kū! biggrin.gif
Kad nebūčiau tokiai jau visai nebylė ir nieko nerodanti, pateršiu eterį keksiukais (ale populiaru šiuo metu maisto nuotraukos hihihi.gif)
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ačiū, kad nenušvilpėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif kartais spontaniška idėja būna geriausia thumbup.gif
Žinokit, namie visus žalius daiktus perfotografavau, vaivorykštę dariau, nugi buvo reikalų, nieks neįtiko, o va čia vaikštinėjam, mano brangusis kažko susimąstė - pokšt ir yra cool.gif. Dar šnd tokį ženklą draustinio nufotkinau, nu nelipo jis spalviškai, nors idėja irgi nieko buvo...
Einu kitas foto pamakaluot įmesiu dar kelias minimalistines.
je t'aime pirma tokia netvarkinga, jei tai norėjai parodyt ok mirksiukas.gif man gal antra priimtiniausia, nors irgi per daug matau blush2.gif
Yvette, gražu, flickr'o lobiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 30 sausio 2011 - 18:25
QUOTE(je t'aime @ 2011 01 30, 18:19)
Ku-kū!  biggrin.gif
Kad nebūčiau tokiai jau visai nebylė ir nieko nerodanti, pateršiu eterį keksiukais (ale populiaru šiuo metu maisto nuotraukos hihihi.gif)

Antra man smile.gif Pirma nea, trečiai ryškumo trūksta.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 01 30, 18:21)
je t'aime pirma tokia netvarkinga, jei tai norėjai parodyt ok  mirksiukas.gif man gal antra priimtiniausia, nors irgi per daug matau  blush2.gif
Yvette, gražu, flickr'o lobiai?

Keksiukų aplinka tikrai nėra labai tvarkinga, bet tai buvo vienintelis šviesus kampas smile.gif iš to džiaugsmo saulę pamačius, visa kita nublanko biggrin.gif
Atsakyti
Learn food photography Ką domina maisto fotografavimas žvilgtelkit, gal kas naudingo yra. Aš tai užklydau ko kitko ieškodama.
Atsakyti