QUOTE(Maggie @ 2011 01 30, 12:28)
patiko antroji. formatas man ok, ir antras planas, netgi tie nezymus triukshmai man patiko. pirmoji nea. gal reiktu mergaite is zemiau fotkint. ir labai centruota, man nesiziuri.
Papildyta:
cia aishku labai toli iki sios --->
supratau kad visishkai nemoku karpyt foto, as labai bijau, kad apkarpysiu apkarpysiu ir galiausiai nieko is foto neliks. kad ir paskutinej foto, turiu varianta kai daugiau virshaus, mazhiau apacios ir atvirksciai. galiausiai palikau daugumazh 50/50 is abieju pusiu. nu nemoku sito reikalo.
Na ta va.Gal reiketu is zemiau, bet zinai, kokia beda-is zemiau as netelpu su 50tuku.Tai lipu ant spintu paprasciausia tam kad mergaite tilptu i kadra.
Tavo kasyte-nereikejo ta nuoroda det, nes dabar labai sunku abieju nesulyginti, bet man patinka.Tik trukdo tie saliko kutosai ar virvutes kaip ten tie vadinasi ir sagute.Ir man vos vos truksta erdves.
O futbolines-cia kaip skaitosi, reportazine?Cia jau pasuoju, nemoku tokiu pakomentuot bet ir prikibt neturiu prie ko.
Siaip man krize.Nemoku fotografuot, nemoku ieskot rakusru, netelpu mazuose kambareliose o normaliu erdviu graziu patalpu nerandu, pridarau neidomiu panasiu kadru ir isvis.